| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| petr.andel Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 11. 2008, 15:42:02
Zdravím!
prosím o zhodnocení nově spuštěného projektu NoTohle.cz: http://www.notohle.cz Pokud máte jakýkoliv nápad, jak vylepšit náš nový portál, nebo naopak jakoukoliv kritickou připomínku, můžete (resp. musíte) nás kontaktovat na notohle@inprodej.cz a podělit se s námi o Váš názor. PA |
||
| Smokie Profil |
#2 · Zasláno: 3. 11. 2008, 16:10:44
ehm... tak za prvé, když se podívám na adresu, nějak mi nedochází o co jde. To se dozvídám až poté, co kliknu na Co je NoTohle. Avšak moje 1.myšlenka o čem by web mohl být, byla o hodinkách (kvůli tomu obrázku a taky kvůli tomu textu, který mi připomíná prezentaci nějaké hodinářské firmy ;-)). Takže největší problém je že vlastně nevím, kde jsem a co tu chci. I když má docela jednoduchý design tak se v tom stejně špatně orientuje. Doporučuju přečíst knížku od Stevea Kruga : Don't make me think ( Nenuťte uživatele přemýšlet ) a stránku upravit podle rad v ní.
Účel stránky komentovat nebudu nikdy jsem takovýmto věcem nevěřil. |
||
| vydrus Profil |
#3 · Zasláno: 3. 11. 2008, 16:29:19
petr.andel
Hlavička je moc velká. |
||
| Nox Profil |
#4 · Zasláno: 3. 11. 2008, 17:15:06
Souhlasím se Smokiem, slabý design; myslel jsem, že je to stránka o hodinkách
|
||
| člen Profil |
#5 · Zasláno: 3. 11. 2008, 19:10:05 · Upravil/a: člen
Hlavne, že na Slovensku kúpiš tie hodinky v prepočte za 3800Kč:
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_hodinky-panske_JACQUES-LEMANS-Powerchr ono-2008-1-1378D_107610.html |
||
| shaggy Profil |
#6 · Zasláno: 3. 11. 2008, 20:10:48
člen
toto je fórum o webových stránkach. To, že niekde zoženieš hodinky lacnejšie je síce pekné, ale absolútne to nesúvisí s témou ;-) |
||
| člen Profil |
#7 · Zasláno: 3. 11. 2008, 20:24:51 · Upravil/a: člen
No dobre, keď myslíš. "To nie je stránka o hodinkách? No tohle!" Asi takto je myslený nadpis webu. Mňa by si tie hodinky týmto webom kúpiť neprinútil. Keď som vstúpil na stránku, úplne som ostal ohúrený tými hodinkami, pripomínajú mi jeden flash a ako sa mi načítali, tal som prvým dojmom ma ne začal klikať, ale zostal som nas...ý, že to nič nerobí. Ku kódu- ten web, na to, že má najjednoduchší design, aký som kedy videl je zadivovaný až moc. Daj to preč, všetky divy, spany a pod. <span class="" id=""> toto je fakt prasárna, ako keby sa všetky atribúty nedali nastaviť cez ID.
<link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/node/node.css?I" /> <link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/system/defaults.css?I" /> <link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/system/system.css?I" /> <link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/system/system-menus.css?I" /> <link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/modules/user/user.css?I" /> <link href="themes/bluemarine/default.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> načo, preboha, toľko CSS? K designu: jednoduchý, škaredý. Dosť ma štve, že Domů je posledné. |
||
| Smokie Profil |
#8 · Zasláno: 4. 11. 2008, 08:14:50 · Upravil/a: Smokie
Daj to preč, všetky divy
Tak to zas ne, už přeháníš ;-) |
||
| f1 Profil * |
#9 · Zasláno: 4. 11. 2008, 08:58:33
Pokud bude dostatek zajímavých produktů, může být projekt zajímavý, ale sráží to poněkud jednoduchá grafika.
A mimo to: Benetton již dnes ve startovním poli F1 nenajdete... |
||
| člen Profil |
#10 · Zasláno: 4. 11. 2008, 10:04:46
Smokie
Samozrejme, že som myslel všetky zbytočné divy a spany ako napríklad: </div> </div> <div class="res"></div> </div> <div id="cblok"> <div id="right_sidebar"> <div class="block-block" id="block-block-4"> <div class="content"><div class="sponsor"> |
||
| chil Profil |
#11 · Zasláno: 4. 11. 2008, 14:35:42
dobra takze replika? neni to ze stranky poznat ... dealerina, jasne chapu, ale kolik procent dostanu? neni to ze stranky poznat ... a de to enem pres internet jako reseller nebo budu muset aji nekomu neco posilat? promin ale stranka ma byt informativni a pokud se zabyvas obchodem mel bys byt co nejvic pruhledny, takto to vypada na nekoho kdo frnkne za kopecky s prvni vetsi vyplatou ;) at se dari ja chil! :)
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0