Autor Zpráva
mildaL01
Profil
Prosím o zhodnocení připravovaného katalogu firem
Nejsem ani programátor ani grafik, jen mě to baví.:)
www.wd01.wz.cz
kletely
Profil
mildaL01
1) neprehľadné
2) počasie daj preč
3) chýba pätička
4) Kód je "nádherný" ;)
- CSS do externého súboru
- JavScript do externého súboru
5) vybrané z kódu:
<li style="{ list-style-image: url('images/bullet002.gif') }"><font class="ws8" face="Tahoma"><a href="masaze.html">Masáže</a></font></li>
- Font nepoužívaj!
- style="{ list-style-image: url('images/bullet002.gif') }": to sa dá dať aj do externeho súboru
6) to logo?! nič moc
7) title?
8) validator
9) kontrast
10) s vypnutími obrázkami je to nádhera :)
- logo zmizne
-
Hitman
Profil
1)Chybí patička.
2)Nepouzivej font.
3)Styly a JS dej do externího souboru.
4)Větší kvalitu obrázků.
Měsíček
Profil
Nepoužívej interní stylopisy ( atribut style="" ) .. za chvíli bude mít tvá stránka více znaků než má svět lidí.
yFang
Profil
Nějak mi nedochází souvislost mezi Windows a katalogem firem.
mildaL01
Profil
jj,díky moc všem,budu na tom pracovat...,a jinak všem kdo mi poradily s formulářem díky moc...
Mistr
Profil
mildaL01
Doplním kolegy:
(1) Absence klikacího loga.
(2) V MSIE 6 SP 2 se část textu v hlavičce (firem a institucí) ztrácí; je čímsi překryta.
(3) Jakým způsobem budou firmy do katalogu přidávány? Jak si kdo zamane? Takže tam o sobě napíše cokoliv?
(4) Text vyplňte v případě objednání firemní vizitky ze stránky http://wd01.wz.cz/pridat-firmu.html je velmi nevýrazný.
(5) Vyplním-li formulář špatně, vrátí se mi s chybovou informací a též s vymazanými všechněmi daty. Proč? To musím zasé vše vyplňovat znovu?
(6) Firemní vizitky je výhodné zadávat ponejprv chybně. Proč? Při prvním zadání stojí firemní vizitka Kč 300,-, při druhém a dalším již jen Kč 200,-.
(7) Proč bych měl použít právě Tvůj katalog firem? Proč ne třeba Firmy.cz, Zlaté stránky, Najisto a další? Co mi přináší užití Tvého katalogu? Jakou přidanou hodnotu oproti konkurenci nabízíš?
Hitman
Profil
Mistr
2)Používám FF a slovo "institucí" na webu nemám, jsou tam jen 2 tečky.
mildaL01
Profil
Mistr
1. opravím
2. opravím
3. zápis do katalogu provede předpokládám majitel firmy, tak proč by měl psát cokoliv? Navíc se zápis bude řídit body 7) a 10) Podmínek a pravidel katalogu
4. opravím
5. nejsem ani programátor ani php konstruktér,či něco podobného, jsem amatér, pro kterého nějaké html nebo php bylo zhruba před rokem Španělskou vesnicí ( Na vývoji a dokonalosti katalogu se bude nadále intenzivně pracovat), je na stránkách katologu uvedeno
6. opravím
7. na toto bych odpověděl asi otázkou, co mi přinese, když někdo otevírá e-shop, kterých je nepřeberné množství? Ale přesto odpovím, těch důvodů proč to dělám je víc, ale tou poslední kapkou bylo, když mě seznam zvýšil firemní zápis z 2000,- na 5000,-/rok. Navíc mám firmu, která má tři odlišné činnosti. Aby byla propagace všech tří činností v jednom katalogu stejná, je téměř nemožné.
Mistr
Profil
mildaL01
zápis do katalogu provede předpokládám majitel firmy, tak proč by měl psát cokoliv?
Může si tam vypisovat seznam klíčových slov. Například Provedeme zemní práce, výkop, zához, pažení, bagrování. a Provádíme zemní práce.

Navíc se zápis bude řídit body 7) a 10) Podmínek a pravidel katalogu
A tato pravidla jsou jaká? Já jsem je totiž na Tvém webu nenašel. Nejsou tam nebo jsou kdesi umě schovaná?

co mi přinese, když někdo otevírá e-shop, kterých je nepřeberné množství?
Konkurenční prostředí. Ovšem abys mohl být konkurencí například portálu Firmy.cz, musíš zákazníky na svůj web něčím přilákat a něčím je tam pak udržet. Jak je tam přilákáš? Čím si je udržíš? Tak byla myšlena ta má otázka.

když mě seznam zvýšil firemní zápis z 2000,- na 5000,-/rok
Zase máš ale větší nabídku služeb. Více kontaktů, delší popisek činnosti firmy apod. Ostatně viz http://napoveda.seznam.cz/cz/firemni-zapis.html


Ve stránce http://wd01.wz.cz/pridat-firmu.html si ve větě Platbu provádějte vždy bankovním převodem na č.účtu provozovatele stránek uvedené v kontaktech, a jako variabilní symbol uvádějte IČO firmy.:
(1) Doplň mezeru za tečku. Mimochodem, proč tu zkratku nerozepíšeš?
(2) Odstraň čárku, která tam - alespoň podle mého dojmu - nemá opodstatnění.
(3) Změň zkratku z IČO na IČ.
mildaL01
Profil
Mistr
delší popisek činnosti firmy apod.
No právě že jsem placený zápis zrušil a oni mi ho ostrouhali na jednu větu. To bych právě chtěl nahradit firemní vizitkou na mých stránkách. Nedělám to jako výdělečnou činnost, mám svojí práce dost, ale spoustě známých chodí nabídky do katalogů stejně neznámých jako ten můj a za nehorázný prachy. Proto bych chtěl dokázat že to jde i za zlomek. Navíc reklamní bannery se budou pohybovat v řádu stovek, nikoliv tisíců, jak je to u "konkurence."

Jak je tam přilákáš? Čím si je udržíš?
Nevím ale snad něco vymyslím. Stejně jako jsem před rokem něvěděl že vůbec existuje nějaký html či php, člověk se učí celý život, i v 45ti letech...

Já jsem je totiž na Tvém webu nenašel
PODMÍNKY A PRAVIDLA KATALOGU
Mistr
Profil
mildaL01
jsem placený zápis zrušil a oni mi ho ostrouhali na jednu větu
Jasně, zkrátili Ti ho na 150 znaků. Pošli mi kdyžtak na mail IČ té firmy. Mrknu na to.

PODMÍNKY A PRAVIDLA KATALOGU
Tak zrovna v sekci menu Katalog bych ta pravidla pro přidání zápisu asi nehledal. Tam bych očekával již přímo výpis firem.

Moderátor Mistr: Odstraněna moje mailová adresa, ať zde příliš nevábí spamboty.
mildaL01
Profil
Mistr
Pošli mi kdyžtak na mail IČ té firmy. Mrknu na to.
42695511

Tak zrovna v sekci menu Katalog bych ta pravidla pro přidání zápisu asi nehledal. Tam bych očekával již přímo výpis firem.
změním to na "o katalogu",může být?:-))

Moderátor Mistr: Odstraněna moje mailová adresa, ať zde příliš nevábí spamboty.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0