Autor Zpráva
horava2
Profil
Chtel bych slyset nazor ostatnich.
Jinak web jeste neni zdaleka dodelany.

Odkaz ZDE
SwimX
Profil
- bez obrázků nevím kde jsem
- stále stejný title
- kód je celkem prasárna - <a href="http://bike.czechian.net/" title="Home" id="site-name"><span>Bike.czechian.net</span></a>
- používej nadpisy <h1> až <h6>
- ale ne takle: <h3 class="asset-name"><td></td></a></h3>
- tak font doporučuji nepoužívat
- Dnes je Úterý 18. listopadu 2008 - vyhoď - to každej ví :)
- stejně tak ten hroznej aktuální čas - přímo to říka: Právě sem něco objevil jak se dělá, tak se hnedka pochlubim na webu - je to neprofesionální
- je to samej div, zádnej odstavec, azstaralé tagy..
- <b>NÁZEV:</b> </font><strong><font size="2" face="Verdana">

Grafika je sice celkem smutně černá ale hezká, ale kód je tak 2/10
Horava2
Profil *
Jak udelam menici se title, po najeti do nejake sekce? Normalne bych u kazde sekce napsal title, ale mam index2.php a v nem se meni jen obsah.
bohyn
Profil
- bile pozadi u titulku v pravem menu je jak pest na oko
- prihlaseni bez prihlaseni :)
- kdyz najedu mysi na pridat zpravu tak text zmizi

Horava2
Jak udelam menici se title, po najeti do nejake sekce? Normalne bych u kazde sekce napsal title, ale mam index2.php a v nem se meni jen obsah.
U metody kterou jsi zvolil to jde pomerne neprakticky, ale jde. Bud pouzijes IFiny/switch, nebo titulky dej do pole a vkladej title podle GET promenych
Horava2
Profil *
Bohyn: psal jsem na zacatku, ze web neni zdaleka hotovy..Z toho plyne, ze jeste neni hotove prihlaseni.
Horava2
Profil *
K tomu "pridat zpravu" text nezmizi.Jen je po najeti cerny
Holyday
Profil
Jak udelam menici se title, po najeti do nejake sekce? Normalne bych u kazde sekce napsal title, ale mam index2.php a v nem se meni jen obsah.


<?php if(IsSet($showpage)):
 switch($showpage) {
   case "kontakt":
   $url = "./functions/show/contact.php"; $nadpis = "Kontakt";
   break;
   case "download":
   $url = "./functions/do/download.php"; $nadpis = "Stahování";
   break;
default:
   $url = "./functions/show/main.php"; $nadpis = "Úvod";
 }
else: $url = "./functions/show/main.php"; $nadpis = "Úvod";
 endif; ?>

hlavičky...
<title><?php if(isset($nadpis)) echo $nadpis.". "; ?>Název webu</title>

tělo 
<?php if(!@include $url) { echo "Promiňte, ale požadovaná stránka <b>http://" . $SERVER_NAME . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "</b> nebyla nalezena. Můžete zkusit navštívit <a href=\"index.php\">Úvodní stránku webu</a> a sekci najít ručně."; } 
?>
horava2
Profil
Holyday Moc diky! Zkusim to takto.
horava2
Profil
Holyday
nevim proc, ale nefaka to.

porad se objevuje:
<?php if(!@include $url) { echo "Promiňte, ale požadovaná stránka <b>http://" . $SERVER_NAME . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "</b> nebyla nalezena. Můžete zkusit navštívit <a href=\"index.php\">Úvodní stránku webu</a> a sekci najít ručně."; } 
?>
Holyday
Profil
Proměnnou $showpage samozřejmě musíš nahradit všude tvoji proměnnou. Vypadá to, že v tvém případě to je proměnná $str. Taky je potřeba upravit hodnoty proměnné $url a napsat tam skutečnou cestu ke tvým souborům.

Ještě bych pro jistotu na začátek celkého skriptu napsal, jestli to tam nemáš:

$str = $_GET["str"];
horava2
Profil
to jsem udelal., ale i presto to nejde.

<?php $str = $_GET["str"]; if(IsSet($str)):
 switch($str) {
   case "kontakt":
   $url = "index2xx.php?str=akce"; $nadpis = "Kontakt"; 
   break;
   case "download":
   $url = "index2xx.php?str=fotky"; $nadpis = "Stahování";
   break;
default:
   $url = "index2xx.php"; $nadpis = "Úvod";
 }
else: $url = "index2xx.php"; $nadpis = "Úvod";
 endif; ?>
Holyday
Profil
Něco mi tam nesedí...

case "kontakt" url "...akce"
case "download" url "...fotky"

To je potřeba sladit... tj kontakt a kontakt, download a download. Nebo akce a akce a fotky a fotky.

navíc v $url máš mít cestu k souboru, který se pak bude includovat...
horava2
Profil
mam to takovy chaoticky, protoze se to ucim a zkousim to.
takze se nezdrzuji tim, ze tam dam hnedka vsechny sekce.
az to nejak sprovoznim, tak pak to doplnim vse jak ma byt.
case "kontakt" url "..kontakt" ..atd.

u tomu url kdyz tedy mam index2xx.php?str=fotky
tak cesta bude $url = "str/fotky.php"; ?
Holyday
Profil
tak cesta bude $url = "str/fotky.php"; ?
Jestli použíbváš tuto cestu a tento soubor, tak právě tohle tam musíš zakomponovat, čili:

<?php $str = $_GET["str"]; if(IsSet($str)):
 switch($str) {
   case "fotky":
   $url = "./str/fotky.php"; $nadpis = "Fotky"; 
   break;
default:
   $url = "./str/uvod.php"; $nadpis = "Úvod"; 
 }
else: $url = "./str/uvod.php"; $nadpis = "Úvod"; 
 endif; ?>


No a do prohlížeče napiš tuto adresu:
http://www.bike.czechian.net/2/index2.php?str=fotky nebo
http://www.bike.czechian.net/2/index2xx.php?str=fotky
(nevím, kterou variantu index souboru v tom skriptu používáš)

No a pak do toho skriptu napíšeš zbytek toho kódu, viz ten první můj kód.
horava2
Profil
Ano, presne tak jsem to zkousel.

<?php $str = $_GET["str"]; if(IsSet($str)):
 switch($str) {
   case "fotky":
   $url = "./str/fotky.php"; $nadpis = "Fotky"; 
   break;
default:
   $url = "./str/uvod.php"; $nadpis = "Úvod"; 
 }
else: $url = "./str/uvod.php"; $nadpis = "Úvod"; 
 endif; ?>


tohle + zbytek toho scriptu prijde do index2xx.php ne?
Pokud ano, tak takto to mam.

Presneji:
 <title>Bikepark KM - Bike Park pro BMX/MTB v Kroměříži <?php if(isset($nadpis)) echo $nadpis.". "; ?></title> 


<?php $str = $_GET["str"]; if(IsSet($str)):
 switch($str) {
   case "Akce":
   $url = "./str/akce.php"; $nadpis = "Akce"; 
   break;
   case "Fotky":
   $url = "./str/fotky.php"; $nadpis = "Fotky";
   break;
default:
   $url = "/3w/czechian.net/b/bike/cutenews/show_news.php"; $nadpis = "Hlavni strana";
 }
else: $url = "/3w/czechian.net/b/bike/cutenews/show_news.php"; $nadpis = "Hlavni strana";
 endif; ?>


a tohle v body:
<?php if(!@include $url) { echo "Promiňte, ale požadovaná stránka <b>http://" . $SERVER_NAME . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "</b> nebyla nalezena. Můžete zkusit navštívit <a href=\"index.php\">Úvodní stránku webu</a> a sekci najít ručně."; } 
?>
Holyday
Profil
To by mělo být správně. Jen je potřeba dát ten kousek s <title> tagem až pod ten "switch" a určování $url. Přece bys jinak v tagu <title> načítal proměnnou $nadpis, která je definovaná až za chvilku. Nejdřív musí být definovaná a pak teprve ji můžeč načítat ;)
horava2
Profil
DIKY..uz to funguje :) Title se meni OK.

Jen nevim, proc porad vyskakuje ta chyba:
<?php if(!@include $url) { echo "Promiňte, ale požadovaná stránka <b>http://" . $SERVER_NAME . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "</b> nebyla nalezena. Můžete zkusit navštívit <a href=\"index.php\">Úvodní stránku webu</a> a sekci najít ručně."; } 
?>
horava2
Profil
Musi tam byt tento script?

<?php if(!@include $url) { echo "Promiňte, ale požadovaná stránka <b>http://" . $SERVER_NAME . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "</b> nebyla nalezena. Můžete zkusit navštívit <a href=\"index.php\">Úvodní stránku webu</a> a sekci najít ručně."; } 
?>


Dal jsem ho pryc a je to OK
horava2
Profil
Muze byt tohle takto ?

default:
    $nadpis = "Hlavni strana";
 }
else:  $nadpis = "Hlavni strana";
 endif; ?>
horava2
Profil
Protoze, kdyz to mam takto:

default:
   $url = "index2.php"; $nadpis = "Hlavni strana";
 }
else: $url = "index2.php"; $nadpis = "Hlavni strana";
 endif; 


Tak mi web normalne nenabehne.
Holyday
Profil
index2.php tam nedávej vůbec... musí to být adresa souboru, který vkládáš a ne index2.php, ze kterého to spouštíš...
horava2
Profil
vkladam tam pomoci include tohle : /3w/czechian.net/b/bike/cutenews/show_news.php
ale kdyz to tam dam, tak mi to uplne rozhodi web.
Holyday
Profil
Cestu ale samozřejmě musíš psát s ohledem na index.php. Takže když budeš mít index.php v rootu a nějaký soubor v "soubory/bla/bla/bla/bla.php", tak budeš includovat "./soubory/bla/bla/bla/bla.php"

Nehledě na to, že vzor pro includování v těch kódech, co jsem sem vkládal, už několikrát máš...
horava2
Profil
Holyday
OK.
Jeste jednou DIKY MOC!

Jinak, kdyz najedu napr. na str/ahoj.php a nemam nastaveny titulek k tomuto, tak se automaticky napise titulek "hlavni strana" ?
nebo by se tam nemelo napsat nic?
Holyday
Profil
Mno když pro tu stránku "ahoj" budeš mít připravenou větev switche, budeš mít nastavenou $url, ale ne $nadpis, tak titulek stránky bude "Bikepark KM - Bike Park pro BMX/MTB v Kroměříži", jestli jsi nic výrazného v titulku od tohoto příspěvku neměnil.
horava2
Profil
Holyday
prosim te,
da se to nejak nastavit tak, aby automaticky kdyz tam nebude nastaven titulek, tak aby se tam nehazelo to hlavni strana, ale bylo tam pouze "Bikepark KM - Bike Park pro BMX/MTB v Kroměříži" ?

<?php $str = $_GET["str"]; if(IsSet($str)):
 switch($str) {
   case "akce":
   $url = "./str/akce.php"; $nadpis = "Akce"; 
   break;
   case "fotky":
   $url = "./str/fotky.php"; $nadpis = "Fotky";
   break;
default:
   $url = "./3w/czechian.net/b/bike/cutenews/show_news.php"; $nadpis = "Hlavni strana";
 }
else: $url = "./3w/czechian.net/b/bike/cutenews/show_news.php"; $nadpis = "Hlavni strana";
 endif; ?>
Holyday
Profil
Pak pro danou větev switche definuj proměnou $nadpis jako prázdnou:
$nadpis = "";
. Jinak switch je jedním ze základů, něco si o tom vyhledej a přečti ;)
horava2
Profil
Holyday
K :D mrknu se na to.

A da se nejak udelat, kdyz mam nastaveny ze pro ./str/videa.php byl nadpis videa.
Tak aby cokoli co bylo za tim videa, tak aby porad titulek byl videa ?
napr. kdyz bude str=videa&str=videa_marek_horava_profil08

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: