Autor Zpráva
Noobos
Profil
Stránky tu už jednou byly, přidal jsem nový prvek (Přidat vzkaz) a chtěl bych teď názor hlavně na něj.
Technicky je řešen AJAXem, vzkazy se ukládají do http://puzzle.php5.cz/vzkaznik.txt (Kde se po přečtení administrátorem archivují = přesunou jinam) Prokládání textu entitou #8203​ je kvůli zalamování dlouhých slov.
V anglické sekci již je také funkční (ukládá se do http://puzzle.php5.cz/en/messenger.txt)
Při vypnutém JavaScriptu se panel vůbec nezobrazuje.
CSS styl se mění v 21:00 a 6:00 (serverového času).

http://puzzle.php5.cz

Kritice webu obecně (nejen vzkazníku) se nebráním. :c)
Tomasds
Profil
Noobos
Design docela nenápaditý.
Pustil jsem se do testu, ten je zajímavější. Dostal jsem se k otázce, kde jsem nevěděl, tak jsem tam něco střelil, dostal jsem odpověď že je to špatně, tím ale přestal tikat odpočet a dlouho se nedělo nic, snad dvě minuty, pak se zase rozjel.

A v jiné otázce jsem dostal hlášku "A radši se podívejte, jestli jste za odpovědí nenechali třeba mezeru". Otrimovat bys to snad mohl.
Noobos
Profil
To že odpočet přestal tikat si nedovedu vysvětlit. Firefox3 po vrácení se v historii nechá odpočítávání na stejném čase jako bylo při opuštění stránky. Moderní prohlížeče by se měly chovat podobně, ačkoliv si dovedu představit, že odpočet obnoví. Ale zastavit? Nechápu.
K designu - nechtěl jsem nic složitého, protože jsem se na těch stránkách chtěl hlavně naučit s PHP a né strávit pár dní laděním grafiky (nejsem moc zkušený grafik).
Za trim() děkuju, takovou fci vlastně hledal, hned ji zakomponuju :c)
Tomasds
Profil
Noobos

To že odpočet přestal tikat si nedovedu vysvětlit.
Dělá to poslední opera. Možná bych to řešil jinak. V případě špatné odpovědi bych prostě zahlásil něco jako "Máš to špatně, správně bylo to a to". Ostatně .. až do cca desáté otázky jsem netušil, že všechny dosavadní odpovědi byly správně. Měl jsem za to, že výsledky se dozvím až po dokončení testu.
Noobos
Profil
Tomasds: Má to být hlavolam ne test, proto po špatné odpovědi nemůžeš přejít na další řadu. A Operu se pokusím odladit, díky. Ačkoliv se mi to nejspíš nepodaří... :-/
KGW
Profil
Vypadá to hezky. Oprav si chybky v CSS
top:200px;
top=204px;
text-decoration:none;

a v JS
Chyba: document.getElementById("lang") is null
Zdrojový soubor: http://puzzle.php5.cz/vzkaznik.php?query=js
Řádek: 70

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: