Autor Zpráva
grimword
Profil
Ahojte,
chtěl by jsem vám sem dát můj web ke zhodnocení. Budu rád pokud si najdete trochu času a napíšete, co by na něm šlo zlepšit popř. co vám vadí. Díky odkaz na muj web

Moderátor DoubleThink: Upozornění: Jak už název domény napovídá, web obsahuje pornografii
Lexter
Profil
Když tam bude dost lolitek, nemám problém s ničím. Příjemné zpestření. Už jste se zkoušeli s nějakou dívat na porno? Bezva ;).
Nox
Profil
Design střídmý, ale zas je to soustředěný na obsah, dobrý
V nejlíp hodnocených
- používáš utf kódování, ale substr, použij mb_substr, proto je tam ten chybný znak
- a dal bych větší mezeru před hvězdičky
Ve třetím boxu Nejnovější videa přetéká "eng" (chrome)
"Upload vlastního videa, obrázkové galerie nebo doporučení zajímavého odkazu." - to bych dal jako nějaký větší button a text pod to míň výrazným fontem
Chybí dnes už běžné zobrazování preview při hoveru nad obrázkem
Jinak asi dobré
Jimmy Hayek
Profil
grimword
Pěkné, fandím ti... ;-)

EDIT: při bližším prozkoumání jsem zjistil, že chybí rozdělení videí do kategorií a také možnost vyhledávání...
grimword
Profil
Lexter
Nox (všechny tvé připomínky vyřeším)
Jimmy Hayek
mockrát díky za kladné hodnocení, vážím si ho tím víc že je zrovna od vás

možnost vyhledávání - dneska se ho chystám udělat
mb_substr - četl jsem u zkracování textu jednu diskuzi zde na jakpsatweb, kde řešení ke kterému se dobrali bylo snad testováni jestli nemá poslední písmenko diakritiku a celé jeho odstranění, což jsem bral za šílené a zatím to nech být, jsem rád že jsi mi poradil tuto funkci

pokud chcete, můžete se klidně ještě kdokoliv vyjádřit, budu jen rád

celkem mě zaráží má administrace - z této diskuze mi na web přišlo asi 40 lidí, vrátili se sem vyjádřit pouze 3 (:D:D)
Lexter
Profil
grimword
celkem mě zaráží má administrace - z této diskuze mi na web přišlo asi 40 lidí, vrátili se sem vyjádřit pouze 3 (:D:D)
Co bys čekal, víc než polovina zdejších uživatelů jsou cucáci lačnící po pornu mě nevyjímaje :).
Manq
Profil
Lehce podobné Pornhub.com. (Ne, že bych se nějak vyznal.)

Lexter
Děkuji, neznal jsem.
Lexter
Profil
Manq
Já obyčejně chodim na youporn.com a že se vyznám :).
Chamurappi
Profil
Reaguji na grimworda:
Sháněl jsi hvězdičky pro web s hvězdičkou? :-)

Stránka je při vypnutých obrázcích v podstatě k ničemu, i když jsi poctivě vyplnil všechny alty — nezvyklý jev. Asi nemáš moc nevidomých návštěvníků.

Kód je předivovaný, seznamy řešíš <div>em, odstavce s texty řešíš také většinou <div>em. Péčka máš jen kolem jednotlivých právě sledovaných videí.
vydrus
Profil
Je to trošku nevalidní.
grimword
Profil
jj, vím že kód není žádný zázrak a je nevalidní -> k čemu to však je? lidem se to zobrazuje v pohodě, vyhledávače validitu nebo počet DIVů neřeší a pagerank se určite nevypočítává z počtu warningů ve validátoru

použitelnost při vypnutých obrázcích pořeším, dík

nejenže mám plno nevidomých návštěvníků, ale taky mi přes vyhledávače chodí lidé, kteří požadují porno v češtině
Měsíček
Profil
Hm, nechávat v adresách "&" namísto "&amp;" se může pěkně nevyplatit.
grimword
Profil
Měsíček
můžeš mi prosím říct, kde tam mám '&' v adrese? rád bych to odstranil, dík
Měsíček
Profil
To ti mám vypisovat asi 6 adres? Mrkni do validátoru.
grimword
Profil
Měsíček
Opravdu netuším, kde jsi na tyto adresy přišel. Procházel jsem to celé a opravdu by jsem byl rád, kdyby jsi mi ty adresy ukázal. Díky
Měsíček
Profil
Namátkou.
grimword
Profil
whuuu, to bude asi ten affiliate, na ktery tam mam reklamu
Chamurappi
Profil
Reaguji na Měsíčka:
nechávat v adresách "&" namísto "&amp;" se může pěkně nevyplatit
Třeba jak? Já také nechávám v adresách obyčejný „&“ a zatím … se cítím zdráv.
Měsíček
Profil
Reaguji na Chamurappiho:

"Třeba jak? Já také nechávám v adresách obyčejný „&“ a zatím … se cítím zdráv."

Třeba tak. Já to tak nepoužívám a přece jsem nemocen. Mrkni na tohle:

U tohoto příkladu se nikdy neukáže "Ano", proč? Protože z &copy se vytvoří entita.
<?php
  echo (isset($_GET["copy"]) && ($_GET["copy"] == "true")) ? "Ano" : "Ne"; // only "Ne"
?>

<a href="date.php?&copy=true">date.php?&copy=true</a>
Naopak u tohoto příkladu se už "Ano" po
odeslání odkazu zobrazit může.
<?php
  echo (isset($_GET["copy"]) && ($_GET["copy"] == "true")) ? "Ano" : "Ne"; // Ne/Ano
?>

<a href="date.php?&amp;copy=true">date.php?&amp;copy=true</a>
Stačí ti takový důkaz?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Měsíčka:
Stačí mi to jako důkaz pro poučku, že parametry v adrese by se neměly nazývat tak, aby kolidovaly s názvy entit. Protože jinak bude těžší na dané adresy odkázat a odkazy z webů, jejichž tvůrci nezapisují ampersand entitou (typicky z Googlu), nebudou funkční.
Na podobné téma už jsem si povídal před dvěma roky na La Trine, je to trochu delší povídání o vícero aspektech validity.
Railbot
Profil
grimword
vyhledávače validitu nebo počet DIVů neřeší
Kde bereš tu jistotu?
grimword
Profil
Railbot
už se to zde řešilo vícekrát, můj názor je že by se validátor měl použít pouze k nalezení chybějících altů a podobných věcí
DoubleThink
Profil *
Kde bereš tu jistotu?
Jistotu ti nedá nikdo. Můžeš dostat jenom nejpravdepodobnější předpoklad - na základě pozorování a selského rozumu.
Pozorování v tomto případě jasně ukazuje, že validita nemá vliv na umístění. Selský rozum zase říká, že všechny neutrální elementy jsou zcela ignorovány.
Jimmy Hayek
Profil
grimword
z této diskuze mi na web přišlo asi 40 lidí, vrátili se sem vyjádřit pouze 3
No to víš. Většina se bojí vyjádřit k pornowebu, aby si nejspíš nezkazila reputaci... Mně je vcelku jedno, co si o mě zde myslí, takže mi nedělá problém zhodnotit jakékoli stránky a navíc sám chci podobný web v budoucnu rozjet... :-D

Jinak vyhledávání pořád nevidím... :-D asi se na něm ještě pracuje. A přidej si do <head>:
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" href="adresa RSS" />
Railbot
Profil
DoubleThink
Nejen v tomto případě může být pozorování úplně k ničemu, protože nepatrný vliv zpozorovat nelze a přesto tam může být. Selský rozum je jedna věc, chování robotů druhá. Opět je to jen dohad na základě ničeho. Já neříkám, že to či ono vliv má nebo nemá, to neví s jistotou téměř nikdo, jen bych byl opatrný s těmi rychlými závěry.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Jimmyho Hayka:
Většina se bojí vyjádřit k pornowebu, aby si nejspíš nezkazila reputaci...
:-)
To, že si web prohlédne několikanásobně více lidí, než se k němu vyjádří, je zde docela normální stav.

Mně je vcelku jedno, co si o mě zde myslí
Tak to mě těší, že i já patřím k té malé hrstce odvážlivců, kteří se nebojí hodnotit provedení jakékoliv stránky, nehledě na její zaměření.


Reaguji na Railbota:
To, zda roboti vyhledávačů ověřují validitu, je zjistitelné. Validující HTML parser by musel stahovat externí DTD a takový úkon už lze při použití vlastní kopie DTD docela dobře vysledovat. Můžeme se tedy nanejvýš dohadovat, zda kontrolují některá syntaktická pravidla, ale na validitu prokazatelně kašlou.

jen bych byl opatrný s těmi rychlými závěry
Buď uděláme závěr na podkladě dlouhodobého pozorování a selského rozumu, nebo neuděláme nikdy žádný závěr a budeme ke všem podobným faktům/mýtům přistupovat jako k sobě rovným.
grimword
Profil
Jimmy Hayek
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" href="adresa RSS" />
mám CZ i ENG RSS, můžu to zapsat dvakrát po sobě pokaždé s jinou adresou?
Jimmy Hayek
Profil
grimword
Ano. ;-) Když tak ještě přidej ke každému title="" s označením o jaký jazyk se jedná...
grimword
Profil
Nox
na tvou radu jsem pouzil mb_substr

$titulekcz = mb_substr($vyhod['titulekcz'], 0, 20);

stale to vsak u zkracovani pismene s diakritikou zobrazuje otaznik, poradis prosim?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: