Autor Zpráva
Sylar
Adresa webu: http://xore.eu

Tak zatím poslední verze.
Nové úpravy:
- změněna hlavička webu
- odstraněny některé reklamy, které jsou vám takovým trnem v patě
- změna úvodní stránka webu, nyní zobrazuje několik náhodných kategorií
- ostraněny statistiky
- 10 nejnovějších stránek hozeno do levého menu
- zvýšen počet hlavních kategorií a vedlejších na trojnásobek
- přidány informační stránky katalogu (mapa serveru, kontakt, nastavení domovské stránky apod ... )
- obsah stránky předtéká oboum meny
- drobné úpravy kódu
- změněna struktura zobrazování zaregistrovaných stránek
- doladěno vyhazování 404ky
- html, css validní, RSS ještě musím dopilovat
- další úpravy jsou fční, ale ty vidí pouze registrovaní uživatelé a ještě další úpravy jsou v administraci ale ty vidím jen já

- chybí dodělat CSS styl pro tisk, udělat validní RSS a přidat návod na strčení stránky mezi oblíbené :-)

Předem děkuji za kritiku
cssproject
Předpokldem pro tento server by mělo být zaujmutí uživatelé. Když to zaujme, uživatel přidá odkaz. Jelikož je už takových portálku strašná spousta, tvůj portál by se měl něčím lišit, být něčím lepší a tady to je bohužel naopak. Spíše mě celek webu odrazuje. Je to kapičku pod českým průměrem. 4/10
Sylar
cssproject
grafika půjde dolů ... píšou mi to lidi i na jiných kritikách, takže doufám, že nová zaujme :-)

nicméně z mého pohledu programátora by mě také zajímal tvůj názor na funkční stránku věci ... všichni mi bohužel píšete názory pouze na vzhled, rozměry stránky apod ale projít stránku po fční stránce ne a ne :(
cssproject
No já myslím, že funkčně je to ok, svou css galerii tam mám nebyl žádný problém... Ted jak jsem to proklikaval atd. tak jsem na zadnou chu nenarazil, taky ze tam nic slozityho neni :) ale rozumím, odzkouset se to musi
Sylar
cssproject
jasný tak když to projdu kolem a kolem tak opravdu není, ale jde o to spíš vychytat všechny mouchy, uživatelsky nepříjemný věci atd ... jinak je to moje kompletní php práce takže byly i časy kdy to těžký bylo :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0