Autor Zpráva
jakubroz
Profil
Zdravim,
1.1.2009 jsme spustili beta verzi nového českého portálu Spusť.cz.
Právě ladíme chyby, proto to sem dávám, aby jste mě upozornili na nedostatky a rovnou napsali i jak by jste je odstranili.
Takovou konstruktivní kritiku a celkové hodnodení provedení atd....

Adresa: Spusť.cz

Děkuji za Vaší případnou chvilku času.

PS: Jeste nám nejde registrace s OpenId, ale v nejbližší době to bude chodit.
joe
Profil
1.) OpenID budu dávat i na svůj web, to vidím jako pozitivní, ale proč máš záložku se šedivým znakem openID jako že bez něj a pak barevný pro přihlášení s ním? To mi nepřijde dobře odlišené.

2. Píše se byste ;)
3. Nevím o čem ten web vlastně je, když jsem koukal ještě minulý rok, myslel jsem že obsahem budou videa.
4. Text na zeleném proužku (Rádia) se špatně čte.
5. Znaky toho loga rozházené v hlavičce a v patičce to ruší.
6. Nevím z jakého důvodu bych se prostřednictvím tvé stránky měl přihlašovat na můj mail na Seznamu, když si ty údaje můžeš ukládat i k sobě.
jakubroz
Profil
joe
Diky, budu se snažit vylepšit.

Onlouvam se, zrovna je plánovaný výpadek Tv Programu. Během chvíle by to mělo běžet.
svadla
Profil
nejaky rozbity formular na login

http://img.54.cz/images/465564-spustlogin.png

firefox 3 linux verze
Zdeněk Košťál
Profil
jakubroz
Více bych se pověnoval obsahu v boxech - i když hlavička a boxy jsou docela dobře zvládnuté, tak obsah v boxech mi přijde hodně odfláknutý - je tam jen naházený text a hotovo. Pověnoval bych se záložkám nahoře - záložky v boxu vypadají divně, vpravo - seznamy v boxech bych více provzdušnil a lépe ostyloval.

Zároveň by bylo dobré nastavit barvu pozadí na bílou, v Opeře mám téma, které má standardně béžovou a tak jdou vidět hrany obrázků.
Zobrazení bez obrázků je zlé - nastav barvy pozadí a trochu se tomu taky pověnuj.

Celkově to není zase tak špatné, ale přijde mi to na několika místech takové nedodělané.
Pan X
Profil
jakubroz

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/spust/www/modules/news-rss.mod.php on line 293
Žádné položky


Vypíše když vložím do RSS
<a href="neco.cz" title="neco">neco</a>
Měl by sis ošetřit aby to tam nešlo zadat
jakubroz
Profil
diky, to ošetřim.
Tv program už jde.


další názory uvítam..
mimořádně
Profil *
jakubroz

Tak v prvé řadě jsi pouze plagiátor, který se dopustil opravdu nechutných krádeží textů, grafiky a ilustrací z několika webů českých webdesignérů, včetně Plaváčkova, a vydával je za své. Myslím, že si to zde pamatuje více lidí.

Tvůj přístup v době tehdejší a též chování dnes mi dává zapravdu, že jsi se moc nezměnil.
Co se týká webu, dle mého názoru je to k ničemu. Každý může navštívit přímo server, nehledě na dnešní dobu, která běžící v RSS.

Omlouvám se za offtopic vsuvku.
jakubroz
Profil
Tak v prvé řadě jsi pouze plagiátor, který se dopustil opravdu nechutných krádeží textů, grafiky a ilustrací z několika webů českých webdesignérů, včetně Plaváčkova, a vydával je za své. Myslím, že si to zde pamatuje více lidí.
Tak v prvé řadě :-D nejsem žádný plagiátor!
Každý někdy začínal a každý začínal tak, že se učil z jiných webů. Myslím si, že už sem se něco naučil a rozhodně nehodlám nic kopírovat.

Ale na to sem se tu vubec neptal, já jsem sem dal zhodnotit MŮJ(náš, děláme na tom 3) portál.
Takže se prosím drž tématu.

Děkuji
pEeLL
Profil
jakubroz
gaficky se mi to nelíbí. zvlast hlavicka paticka me primo odpuzuje.
celkove na me stranka pusobi jakko na kolotocich. - proc ma treba sport email a radia zeleny nadpis maji neco spolecne??
obsah bloku neni dovnitr namackan je tam primo narvan.
tem ctyrem televiznim stanicim ktere ukazuji jen aktulni vec rikas televizni program?

mas na tom webu vubec neco vlastniho? kdyz se tak divam tak zpravy jsou z novinky.cz, sport ze sport.cz, mail od seznamu radia z play.cz.
mozna je to jenom moje blba uvaha ale co vlastne nabizis navic? proc bych se mel na takovyhle web vracet? mozna by to stalo za zvazeni.

zkus alespon neco ztoho vzit jako konstruktivni kritiku.
jakubroz
Profil
mas na tom webu vubec neco vlastniho?
Ano. Všechny služby co jsou v administraci.
Dále nevim, proč říkáš, že mám e-mail od seznamu? Mailový klient je komplet náš!
joe
Profil
jakubroz
Pokračování...

1. U počasí teploty dole vpravo "-3°C" vybíhá z rámečku - Opera.
2. Odkaz vedle registrace - (Jaké to má výhody?) je nefunkční, asi to zatím nemáte napsané - ok.
3. V programu když kliknu na název pořadu, rozbalí se info. Pokud ale žádné info není, tak se nic nestane, bylo by dobré informovat, že tam žádný popis není.

4. Pokud dám něco vyhledat (zvolím jinou záložku než je Web), tak na stránce s výsledky je aktivní "Web".
5. U slovníku jsou prázdné mezery v selectu a pokud jednu z nich vyberu, odešlu a nic se nestane. Dalo by se to v tom selectu udělat pomoci skupin.
6. Hledání YouTube a Wikipedia přesměruje na jejich stránku, uživatel o tom není nikde informován.

EDIT: 7. Proč odkazujete na openid.net? Jsou i české varianty - openid.cz ;)

----

OT: K tomu openID, trošku jsem přemýšlel jak to udělat, tak se zeptám když s tim začínáte. Před novou registrací, pokud chce pak dál používat openID musí být na něm přihlášený a třeba u vás v session bude info o tom, že je openID ok? díky.
jakubroz
Profil
joe
Fakt diky. Se všim souhlasim. Tohle je to, co potřebujem.

OpenID: Pokud se registrujete pomocí OpenID, tak je v DB tabulka neco jako users_openid a tam je jenom id a uid

Takže tě to vlastně registruje u nás, ale přiřadí se k tobě ta openid.
joe
Profil
jakubroz
Jasné... já už se na to trošku díval jak to funguje, jen je důležité je mít všechny openid ve správném tvaru, aby tam třeba nebylo

openid.net/example
openid.net/example/
http://openid.net/example
..

Ale to asi víš :)
pEeLL
Profil
jakubroz
Dále nevim, proč říkáš, že mám e-mail od seznamu? Mailový klient je komplet náš!
promin chybne jsem si to odvodil z uvodni stranky

jinak abych ti napsal i neco pozitivniho tak libi se mi treba pretahovani boxu formou drag and drop. a kdyby si clovek mohl jeste boxy zavirat a otvirat (vybirat si z nejakeho seznamu) tak by to bylo jeste lepsi.
kvok
Profil *
Některé boxy jdou přesunovat, jiné ne. Ale abych zjistil které jsou které, musím to nejdřív vyzkoušet.
Pokud uživatel není přihlášený na e-mail, zobrazil bych spíše formulář pro přihlášení.
V e-mailu postrádám odkaz na přechod na domovskou stránku.
Proč má odkaz Jít na e-mail title Jít na celebrity?
Když je na e-mail uživatel přihlášen, uvítal bych informaci o tom na úvodu a počet nových zpráv + odkazy na složky.
joe
Profil
A před záložkama nastav větší mezeru - všude. V boxu - Vyhledávač, E-mail... jsou tam moc na sobě.
jakubroz
Profil
Proč má odkaz Jít na e-mail title Jít na celebrity?
tohle mě dostalo, sám jsem na to zapoměl. :)

měl tam být odkaz na náš další portál, který jsme nahradili nakonec za email. Dělal jsem ještě něco, s čim teď přišel joe. Ale jelikož toho už je hodně, tak v tom nepokračuju.
Joextr
Profil *
Dáš-li tam nějaký decentní pozadí, zmenšíš hlavičku, budou se dát měnit barvy jednotlivých záhlaví(nebo celé stránky), a hlavně některá okýnka vypnout(bulvár tam nechci např. vubec), texty se budou dát číst v těch okýnkách:) a u jízdních řádu bude rozlišen čas odjezdu a příjezdu, tak pak bych možná i uvažoval, že to použiju na jednom z mých prohlížečů jako výchozí stanici:) Ovšem pokud se tak stane, tak to vzápětí zaflákáš reklamama a to už se ti na to vyseru:D
jakubroz
Profil
Joextr
dobře :-D

ale s tou reklamou se neboj, dělám to jako neziskový projekt a na homepage nechci mít reklamu!
Joextr
Profil *
Tak promiň, lhal jsem, neumyslne. Na idos mám záložku, na youtube mi chodí odkazy, no a zalozky ma kazdej prohlizec, a postu ma opera taky, tv program mam v mirande, stejne tak pocasi a internetovy radia. Slovník, no ten by se hodil, ale kvuli tomu na tvoje stránky nepůjdu.

A teď k věci. Nelíbí se mi ta patička. A ta hlavička. A souhlasím s tím, že současné barvy spolu moc nesouvisí. Dej to třeba jako zprávy zelena, extra oranzova, a vyhledavani a zalozky modra. Vetsi bottom-padding u okynek.
cssproject
Profil
Myslíš, že s tímto budeš mít úspěch? Proč děláš něco co už je a kopíruješ? Proč nejsi kreativní a nevymyslíš nějaký portál co tu ještě není?
joe
Profil
cssproject
Ke mně napíšeš ve stylu dobrý a sem špatný :-) Vždyť ty máš přece stránku, kterých už bylo před tebou plno. Před mojí taky, není co řešit ;-) Tady je spíš touha mít vlastní rozjetý web... si myslím, alespoň u mě to tak bylo (+ samozřejmě to, že jsem se to chtěl naučit na nějakém větším projektu a ne na těch samých pidi webovkách).
jakubroz
Profil
joe
přesně tak. prvotní učel byl, něco se naučit.
evocreative
Profil *
Nemám čas číst všechny reakce, tak jen že je to supr barevný, přehledný, zaujme to na první pohled!! Hodně zdaru :)
jakubroz
Profil
evocreative
diky ;-)
Chuck
Profil
Pěkně provedený
jakubroz
Profil
Chuck
diky. ikdyž pořád je tam dost nedodelaných a nefunkčních věcí, ale pracuje se na dodělání.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0