« 1 2 »
Autor Zpráva
sifik
Profil
Zdravím,

Jaký máte názor na akvaristický portál http://akvaristika.lwk.cz/ ?


P.S. - Ocením kritiku!
KoLi
Profil
sifik
1) Proč je ta hlavička tak roztáhlá?
2) Akvaristika a v hlavičce máš trávu. Nemyslíš, že by byli vhodnější nějaké rybičky?
3) V levém menu chybí hover.
4) Zdá se mi to, nebo tam máš dvě patičky?

3/10
kletely
Profil
sifik

1) klikacia hlavička
2) odkazy v patičke Copywriter Dřevěné hračky Hasičák Fish link central Axolotol tvorba webu nie sú moc čitatelné zvíš kontrast
3) title uprav z AKVARISTIKA.lwk.cz na Akvaristika
4) „Akvaristika a v hlavičce máš trávu. Nemyslíš, že by byli vhodnější nějaké rybičky?
5) zdá sa mi to až moc tmavé skôr mi to príde ako stránka nejakého warezu ako stránka o rybičkách
6) s vypnutími obrázkami zmizne celá hlavička
sifik
Profil
Koli

1) Prosím tě jak to myslíš roztáhlá?
2) Myslím že akvaristi to pochopí
3) Myslíš jako u vtipy, ankety atd ??,
4) Dvě patičky? nevím o tom ale je možné že v jiném rozlišení a jiném prohlížeči je problém. Prosím upřesni to
sifik
Profil
kletely

1) klikací hlavička nepůjde mám to jako pozadí přes css
2) Kontrast zvýším!
3) změněno!
sifik
Profil
kletely

2) moment jak změním barvu textu (odkazu) na určitém místě když mám nastaveno v css a {color: .......} ?
Falcon
Profil
1) klikací hlavička nepůjde mám to jako pozadí přes css
A v čom je problém?
kletely
Profil
sifik
moment jak změním barvu textu (odkazu) na určitém místě když mám nastaveno v css a {color: .......} ?
Pomocou triedy(class="trieda") alebo podla cesty ku odkazu napr.: body #id_divu #id_ku_dalsiemu_divu a{color: #fff;}
KoLi
Profil
sifik
Mám FF. 1024x768.
sifik
Profil
Falcon
Ono to jde udělat? odkaz na pozadí ?

kletely
nechápu.......nešlo by to jinak ?

Koli
to by mělo být ok
KoLi
Profil
sifik
Odkaz na screen.
sifik
Profil
koli

a tak to má být to jsem rád že se to zobrazuje tak jak má....... jinak to červený rohy co přesahují tak to je schválně kvůli designu se nelíbí ?
Tomasds
Profil
Úvodní stránka je nepřijatelně velká. Megabajt je nad všemi rozumnými hranicemi.
KoLi
Profil
sifik
Nelíbí.
sifik
Profil
Tomasds

Něco s tím udělám......ale pak příjdu o kvalitu fotky jaký formát byste mi poradili ?
sifik
Profil
koli

a proč prosimtě ?
Tomasds
Profil
sifik
Viděl jsem pár těch obrázků a v úhrnu jim do půl mega moc nechybí. Máš tam všude EXIF, smaž ho, třeba tím, co radím tady, ušetříš minimálně 100kB.
sifik
Profil
ok tak jsem jsi stáhnul ten program ale pořád nevím jak ten EXIF smazat ?
Tomasds
Profil
Jsou dva režimy, buď vidíš obsah složky - soubory, nebo jeden obrázek ve fullscreenu. Přepni do toho prvního, pak vyber obrázky, pravá myš, Odstranit JPEG data. V angličtině tam nejspíš bude Remove.
KoLi
Profil
sifik
Podívej se, jak je to provedený.
sifik
Profil
koli

pořád nechápu co jako ?
sifik
Profil
Tomasds

díky.....odstranil jsem EXIF a je to k dobru akorát 30 kb
blackhawk
Profil *
Myslim že KoLi mysel to že by ti hlavička neměla přesahovat obsah a proč? = je to hnusný.
KoLi
Profil
sifik
Podívej se na ten detail pořádně.
Tomasds
Profil
sifik
30kB krát 10 souborů je ti málo? A co třeba ubrat kvalitu z 98% na 95 a tvých 334kB snížit na 150?
sifik
Profil
Tomasds

to jsi zmenšil v FastStone Image Viewer ?
Tomasds
Profil
sifik
File / Save as / Options
sifik
Profil
Takže velikosti obrázku jsem zmenšil na minimum tak co tomu říkáte ted ? jinak jak se vám líbí jiné stránky akvaportálu jako třeba atlas ryb ?
sifik
Profil
Trošku jsem stránky předělal.....jak se vám líbí teď?

PS: Ještě jsme zapomněl zmínit že mám novou doménu http://www.akvaportal.cz/
yFang
Profil
sifik
→ Chybí klikací hlavička.
→ Adresy tohoto typu http://www.akvaportal.cz/index.php?clanek=soubory/atlasrostlin by se daly vyřešit elegantněji.
→ Tohle nechápu:
<ul class="atlas"><li><span class="owebu"><a href="index.php?clanek=soubory/atlasrostlin&amp;id_gal=1">A</a></span></li></ul>
			       <ul class="atlas"><li><span class="owebu"><a href="index.php?clanek=soubory/atlasrostlin&amp;id_gal=2">B</a></span></li></ul>

			       <ul class="atlas"><li><span class="owebu"><a href="index.php?clanek=soubory/atlasrostlin&amp;id_gal=3">C</a></span></li></ul>
...

Proč to nenastyluješ kontextově přes ten nadřazený div?
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: