Autor Zpráva
ctverecek
Profil
Zdravim chci Vás požádat o kritiku webu www.proucetnictvi.cz dělám ho jako ročníkovou práci a chci tento web prosadit pomocí SEO na první pozice ve vyhledávačích na základě hledaného slova: "účetní kancelář"! Budu rád za každou radu a kritiku
SwimX
Profil
1, http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=88202#8
2,
<table border="0">
<tr><td>Účetní agenda je vedena na software <strong>POHODA</strong></td><td rowspan="2"><div id="pohoda"><a href="http://www.stormware.cz" target="_blank"><img src="./images/pohoda.gif" alt="POHODA" /></a></div></td></tr> 
<tr><td>Daňová agenda je vedena na software <strong>TAX</strong></td></tr>
</table>

vyhod ten div a id dej primo odkazu a. A nemuselo by to byt v tabulce
3, Kde nás najdete v menu je moc velký. Dal bych tam třeba sídlo. Nebo kde jsme, nebo něco kratšího
4, nějaký hezčí vzhled písmu v menu (#menu li a{color:..
5, měnit title
6, <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com"; /> - je zbytečný
7, co nabízíme <div id="nabidka">- kontrola formální správnosti účetních – daňových dokladů objednavatele<br />
to by byl krásnej seznam, ul ol
8, všechno pořád obaluiješ divama - <div id="stred"><h1>KONTAKT:</h1> - udělej to tak jak máš index
ctverecek
Profil
2) je v tom velký rozdíl když píšu <div id="neco"><a href="link">ODKAZ</a></div> a nebo jak jsi mi doporucil ty <a id="neco" href="link">ODKAZ</a> ???
3) JJ dobrej nápad - změněno
4) změnil jsem celkový font webu na font-family: Cambria;
5) aby se měnili tittle dle toho kterou sekci mam otevřenou nwm jak se dělá :-( ?
6) někde jsem četl, že pro SEO je lepší mít tento údaj uveden
7) jasně - změněno
8) teď by to mělo být lepší...jen mi vysvětli proč to není dobrý je tam dávat ty divy?
SwimX
Profil
ctverecek
2,8, http://semantika.name/ http://semantika.name/fekalni-styl.html
5, napíšeš v hlaviče <title>Kontakt - Učetnictví</title>
6, generator má význam pro seo?
ctverecek
Profil
5) hih to je jasny...jenze ja mam jeden index a do nej jsou pomoci require nacitany obsahy jednotlivych sekci (kontakt, co nabizime atd.) takze jedine pomoci nejakyho IFu?
SwimX
Profil
ctverecek
nákej
<title>
<?
switch ($_GET)
case "uuvod" echo "uvod" break ...
?>
Ucetnictvi </title>
ctverecek
Profil
Myslíš, že kdybych dal na ten index dolů nějakou flashovou animaci typu točení obrázků z kanceláře, že by si tím stránky pohoršili? Vyhledávačům by to snad vadit nemělo
grimword
Profil
vyhledavace nevidi flash, proto ho nemuzou ani indexovat, jde to ale udelat i pomoci JS a k tomu se vyhledavace uz dostanou, napr. jsem neco podobne v JS rozdelal ale nedokoncil - pockej cca 3sekundy a pochopis
ctverecek
Profil
A co vyhledávače uvidí na fotkách krom atl="Kancelář" ?

Ten title už mi taky funguje jen polemizuju jestli je lepší používat "Účetní kancelář Václavy Procházkové - kontakt" a nebo "Kontakt - Účetní kancelář Václavy Procházkové"?
SwimX
Profil
grimword
pornplace?
ctverecek
opatrně s hýbacími věcmi. ruší. musí to být nák decentně
ctverecek
Profil
Jasně vždyť mě by bohatě stačilo aby se tam točily v nějakém obdelníčku 4 obrázky
SwimX
Profil
ctverecek
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=8&topic=88124 takoveho něco?
ctverecek
Profil
Pánové luxus...vypadá to výborně AKORÁT když jsem to fouknul do validatoru tak mi to vyhazuje 12 chyb z tohoto zápisu :-(

<marquee id="scroll" loop="3" behavior="scroll" align="right" direction="right" scrollamount="1" scrolldelay="10" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" width="380" height="150">
<a href="./images/pa030001.jpg"><img src="./images/pa030001min.jpg" alt="Kancelář" /></a>
<a href="./images/pa030003.jpg"><img src="./images/pa030003min.jpg" alt="Kancelář" /></a>
<a href="./images/pa030005.jpg"><img src="./images/pa030005min.jpg" alt="Kancelář" /></a>
</marquee>
grimword
Profil
SwimX
pornplace?
ano, je to na subdomene -> move.pornplace.cz
ctverecek
Profil
<marquee> není snad povolený tag? že mě validator posílá do pr****?
grimword
Profil
korzet je taky doplnek k obleceni, ale zkus si ho oblect a jit s nim na modni prehlidku
ctverecek
Profil
<script type="text/javascript">
<!--
document.write('<marquee id="scroll" loop="300" behavior="scroll" align="right" direction="right" scrollamount="1" scrolldelay="50" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" width="380" height="150">')
//-->
</script>
<a href="./images/pa030001.jpg"><img src="./images/pa030001min.jpg" alt="Kancelář" /></a>
<a href="./images/pa030003.jpg"><img src="./images/pa030003min.jpg" alt="Kancelář" /></a>
<a href="./images/pa030005.jpg"><img src="./images/pa030005min.jpg" alt="Kancelář" /></a>
<script type="text/javascript">
<!--
document.write('<\/marquee>')
//-->
</script>

VYŘEŠENO
Měsíček
Profil
Jak to řešíš pro ty, kteří mají JS vypnuté?
SwimX
Profil
Měsíček
S vyplým js se fotky nehýbou, ale jsou tam vedle sebe. To není špatné řešení

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: