Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tronda Profil |
už rok mám stejné stránky (nebyl čas) a chci je trochu oživit, co by jste mi doporučili. www.izolateri.cz
|
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 30. 1. 2009, 12:17:29
Primarne obsah.
|
||
kliker Profil |
#3 · Zasláno: 30. 1. 2009, 12:21:54
tronda
Foto těch pánů je brutální, proč ta komprimace? |
||
kletely Profil |
#4 · Zasláno: 30. 1. 2009, 12:23:17 · Upravil/a: kletely
|
||
vydrus Profil |
#5 · Zasláno: 30. 1. 2009, 12:33:42
tronda
Na firemním webu by neměla být reklama. |
||
Měsíček Profil |
#6 · Zasláno: 30. 1. 2009, 12:35:51
Reaguji na vydruse:
"Na firemním webu by neměla být reklama." Pročpak? |
||
tronda Profil |
#7 · Zasláno: 30. 1. 2009, 12:50:43
reklama zaplatí roční poplatky, tak proč ne.
|
||
vydrus Profil |
#8 · Zasláno: 30. 1. 2009, 12:59:30 · Upravil/a: vydrus
Měsíček
„Pročpak?“ Vypadá to divně, asi jako kdyby byl tenhle web na hostingu typu estranky.cz apod. |
||
ninja Profil |
#9 · Zasláno: 30. 1. 2009, 14:09:36
Měsíček
„Pročpak?“ Do prodejny si take nedate plakat konkurence, i kdyz by to zaplatilo najem. Jedine relevantni odkazy, ktere se tam mohou objevit a pripadne generovat zisk, je prima nebo neprima konkurence. Tim prijdete o jiste procento zakazek, coz par centu z prokliku asi tezko vynahradi. A pokud "izolateri" nedokazi sehnat litr rocne na hosting, tak je to opravdu spatne. |
||
tronda Profil |
#10 · Zasláno: 31. 1. 2009, 13:44:07
tak se nám to zmrsklo na otázku reklama nebo bez.
|
||
muco Profil * |
#11 · Zasláno: 1. 2. 2009, 20:34:35
si myslim ze by si mohol zmenit text zarovnat ho na lavo... lebo takto tam su velke medzery..
|
||
joe Profil |
#12 · Zasláno: 1. 2. 2009, 21:22:48
Změnit asi nic, chtělo by je to celé předělat.
Není vidět aktivní stránka v horním menu. Fotky vyndat z rámu. Na úvodní stránce nějak vylepšit fotku pod textem "mPVC", vlevo dole vypadá jakoby okousnutá, není vidět ten bílý roh. Možná přidat nějakou barvu - třeba červenou pro oživení. Reklama nevadí, jen by mohla být v hezčích barvách, myslím že to jde u Google Adsense nastavit. |
||
Petr Nemec Profil |
#13 · Zasláno: 2. 2. 2009, 00:18:54
Jednak odstranit prvky, které zůstali z templatu, který jsi použil... to určitě... text "Copyright statement goes here. All rights reserved" vážně nepůsobí důvěryhodně. Asi bych se do toho pustil znova. Dej tomu klasickou hlavičku s logem, textovým nebo grafickým menu (dropdown je podle mě super volba) a pod toho hezky obsah. Určitě přidej o hodně víc obsahu (artiklů). Vycházej ze zásady jednoduchost pro uživatele, čistý grafický design, bohatost informací a hlavně vše necht´ podléhá seo.
Koukal jsem na google a na slůvko izolatéři jsi třetí na první stránce, to je sice hezký výsledek, ale myslím, že klíčová slova, resp fráze, které by jsi měl řešit jsou "izolace staveb", "stavební izolace" a pod... myslím, že slovo izolatéři není uplně ideální asociací k firmě co dělá stavební izolace. Podle mě to musí fungovat takhle, musí tě najít když hledají tvůj obor, a až na Tebe kliknou tak nesmí podle vzhledu, rozsahu a obsahu ani na vteřinu zapochybovat o tom, že jsou na správném místě. Tak funguje dobrá internetová prezentace. Hodně zdaru |
||
Mistr Profil |
#14 · Zasláno: 2. 2. 2009, 00:36:52
tronda
„tak se nám to zmrsklo na otázku reklama nebo bez.“ Zcela určitě bez reklamy. Nejpádnější důvod zde uvedl kolega ninja ve svém příspěvku [#9]. Na web rozhodně doplň kontaktní údaje. Stávající telefonní čísla a e-maily jsou naprosto nedostatečné. Postrádám adresy, IČ, DIČ. A adresy konkrétní. Ne jen nějaké P. O. Boxy apod. Taktéž chybí údaj o regionu, v němž působíte. Jste ochotni udělat izolaci v Českých Budějovicích, v Liberci, Ostravě i Znojmě? Též vyměň obrázek vlevo. To je tak obrázek vhodný na stránky společnosti Skanska, nikoliv izolatérů. Představoval bych si tam nějaké pohledy na izolovanou střechu či stěnu apod. |
||
tronda Profil |
#15 · Zasláno: 2. 2. 2009, 13:51:35
tak jsem odstranil pozůstatky z templatu a v menu jsem dal na začátku velké písmena. Kontakty stačí proč tam psát IČO a DIČ. Jinak realizace děláme po celé ČR tak není důvod psát ragion.
|
||
Bubák Profil |
#16 · Zasláno: 2. 2. 2009, 23:07:30
„proč tam psát IČO a DIČ.“
Zvýší to vaši důvěřyhodnost. „realizace děláme po celé ČR tak není důvod psát ragion“ Tím se můžete pochlubit, třebas na úvodní stránce. |
||
tronda Profil |
#17 · Zasláno: 3. 2. 2009, 22:21:14
na úvodní staně tato informace je
|
||
Mistr Profil |
#18 · Zasláno: 4. 2. 2009, 08:02:24
tronda
„na úvodní staně tato informace je“ Skutečně, pokud tedy myslíš tu lokalizaci zakázek (Realizace provádíme po celém území ČR.), avšak je to tam neuvěřitelně umě skryto... |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0