Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Stephen Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 2. 2009, 14:04:24
Prosím o zhodnoceni indexove stranky http://tvorbawww.kx.cz/ . diky
|
||
igamenir Profil |
#2 · Zasláno: 6. 2. 2009, 14:18:34
- Text není proti pozadi v dostatečném kontrastu, aby byl lehce čitelný. A obecně mi přijde barva pozadí dost tmavá a zvolená kombinace červené a zelené také nepůsobí přiliš vesele a tmavě šedá kolem ten pocit jen zesiluje.
- A před závorkami dělej mezeru. - a když na to koukám v IE6 tak mezi menu a obsahem je nejspíš nechtěná několikapixelová mezera |
||
Stephen Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 2. 2009, 14:21:30
Tim myslite jako zmenit typ pisma nebo barvu? Jo v IE je nejakej ten 3px bug, ale ja nevim jak to odstranit.
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 6. 2. 2009, 14:25:54
„Jo v IE je nejakej ten 3px bug, ale ja nevim jak to odstranit.“
Pak je otázkou, zda se pouštět do profesionální tvorby webu. |
||
Stephen Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 2. 2009, 14:29:05
„
Pak je otázkou, zda se pouštět do profesionální tvorby webu.“ Už jsem nějakej ten web udělal, ale tohle jsem ještě nepotkal. |
||
Plaváček Profil |
#6 · Zasláno: 6. 2. 2009, 14:44:54
Stephen
Pak je na čase vyrazit na dlouhou studijní stezku se startem zde: http://ie-brouci.dero.name/ |
||
imploder Profil |
#7 · Zasláno: 6. 2. 2009, 15:25:03
Když jsem se na to zkusil podívat v IE6, tak spadl.
|
||
stepan Profil |
#8 · Zasláno: 6. 2. 2009, 21:31:48
Mně se tam nelíbí levná tvorba..., ve mě to evokuje něco nekvalitního. Lepší by bylo web za příznivé ceny nebo tak něco.
|
||
yFang Profil |
#9 · Zasláno: 6. 2. 2009, 21:53:34
Stephen
→ S vypnutými obrázky není vůbec nic v hlavičce ani v patičce. → To proužkované pozadí je hodně špatné na oči, blbě se to čte. → Hlavička by mohla být klikací. → V kódu je trochu moc divů, určitě by jich pár šlo ubrat. → Nepodtrhávej nic, co není odkaz (viz nadpis). → Mým cílem je vytvoření graficky pohledných a validních stránek. Vážně se ti tento grafický styl líbí? → (...)jej zaregistruji do některých vyhledávačů(seznam.cz, google.com) a katalogů Nebylo by lepší dát seznam do závorky až za slovo katalog? |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0