Autor Zpráva
boos121
Profil
paci sa vam tento web ? www.ssforum.tym.sk
$<€
Profil *
A ty si si to už videl? Akože njechápem, prečo sem ľudia dávajú stránky s viditeľnými otrasnými chybami.
Plaváček
Profil
$<€

Já zase nechápu, proč člověk s nickem, který vysloven nahlas zní jako závažná krční choroba, ty otřesné chyby neidentifikuje a nepomůže tak autorovi webu se zlepšit.

boos121

Zkoušel jsi myškou přejíždět ty obrázky nahoře v obsahové části na hlavní stránce? Hodně jsem se leknul.
boos121
Profil
no oni sa maju natiahnut pekne ale neviem preco dlho blikaju az potom naskocia a napriklad vo firefoxe sa text na lavo neodsunie a na exploleri ano ale chcel som to urobit tak ze ta foto sa tak isto ukaze ale iba vtedy ked sa na nu klikne a ked sa klikne este raz tak sa stiahne ale nevedel som ako.
Plaváček
Profil
boos121

Zkus nějaký klon Lightboxu - http://planetozh.com/projects/lightbox-clones/
boos121
Profil
mne skorej pripada byt lahsie http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/lightbox2/index.htm a ked som sa to pokusal spustit tak mi to stale neslo viem ze v zippe su zlozky 3x img 1 CSS a 1 script a ked som vlozil to CSS a potom tie obrazky a dal som ich na ftp normalne ako index tak mi ich asi nenaslo a ten obrazok mi neukazovalo vobec tak ako by malo
Miloš
Profil
Co je to za genyjusální nápad dávat na stránku čtvrtmegové obrázky „zmenšené“ pomocí width="100" height="75".
Vřele doporučuji tuto hovadinu opravit – vytvoř si skutečné zmenšeniny ve velikosti v řádu kilobajtů.

Dále ke stránce sice linkuješ soubor style.css, ale ten na serveru neexistuje.
Oproti tomu máš v HTML souboru <style>, což by tolik nevadilo, kdyby nebylo v <body>, kde nemá co dělat.

HTML je dost otřesné, brrrrrrrrr (přemíra tagů <br> + bláboly typu </br>) – odstavce patří do odstavců, protože jsou to odstavce
<p>toto je odstavec,</p>
ale<br>toto<br>nejsou<br>žádné<br>odstavce<br>nýbrbrbrbrbrž<br><br><br>brbrbrbrbrutální<br>čuňačina.

Vřele doporučuji http://www.semantika.name/ k samostudiu. Naublíží, nekousne.

Designed by DynamicWeb.tym.sk, Autor is Adam Gonda
To asi není slovensky, viď? Proč?
boos121
Profil
ked som to skusil zmenit na to druhe tak mi to ukazuje takto www.ssforum.tym.sk
boos121
Profil
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">


<html>

<head>
<title>Speleoraj</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

<LINK REL=StyleSheet HREF="style.css" TYPE="text/css" MEDIA=screen>

</head>

<body>
<!-- IClista -->

<script type="text/javascript" src="http://88.86.100.183/3/lista.white.win.js"></script>
<noscript>
<div style="display:block !important;visibility:visible !important;overflow:hidden;position:absolute;top:0px;left:0px;height:24px;z-index:20;width:100%">
<div style="display:block !important;visibility:visible !important;font-family:arial;font-size:12px;text-align:center;height:24px;color:#000000;background-color:#ffffff;z-index:15;line-height:24px;">
<p style="margin:0 !important;padding:0 6px 0 0 !important;display:inline !important;"></p>
<a title="Sázení na sport po internetu - získejte bonus až 1000 Kč!" href="http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=21448">Sázení na sport</a> | <a title="Hosting za super ceny." href="http://adv.forpsi.com/adv.php?id=2318&amp;provid=18&amp;ak=click">Webhosting od 19 Kč</a> | <a title="Registrace domén .CZ za 230,- Kč na rok!" href="http://adv.forpsi.com/adv.php?id=2319&amp;provid=18&amp;ak=click">Doména .CZ za 230 Kč!</a> | <a title="Široký výběr LCD televizorů." href="http://www.videoplaneta.cz/b/lcd-televize/">LCD televize</a> | <a title="Nejlehčí cesta k novému nábytku pro váš dům i byt." href="http://www.cmnabytek.cz/?gad=CNn6pO4EEggPXkA68igfJxjv_Z_1AyDJ1-U3">Nábytek</a> | <a title="Stahuj a posílej soubory ZDARMA!" href="http://www.uloz.to/?utm_source=ICwebs&amp;utm_medium=lista&amp;utm_campaign=sdileni_souboru">Stahování souborů ZDARMA!</a> |
</div>
</div>
<div style="height:24px;display:block !important;visibility:visible !important; width:24px"></div></noscript>
<!-- /IClista -->
<style type="text/css">
<!--


#lightbox{
background-color:#eee;
padding: 10px;
border-bottom: 2px solid #666;
border-right: 2px solid #666;
}
#lightboxDetails{
font-size: 0.8em;
padding-top: 0.4em;
}
#lightboxCaption{ float: left; }
#keyboardMsg{ float: right; }
#closeButton{ top: 5px; right: 5px; }

#lightbox img{ border: none; clear: both;}
#overlay img{ border: none; }

#overlay{ background-image: url(overlay.png); }

* html #overlay{
background-color: #333;
back\ground-color: transparent;
background-image: url(blank.gif);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src="overlay.png", sizingMethod="scale");
}


/* Design */

body {
background-color:#333333;
font-size:10pt;
font-family:Arial;
margin:0;
padding:0;
color:#555555;
background-image:url( http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/7836back.png );
background-repeat:repeat-x;
background-position:top center;
}
#page {
width:900px;
background-image:url( http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/7032page.png );
margin:auto;
padding:auto;

}

#header {
clear:both;
width:860px;
height:96px;
background-image:url( http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/8588header.png );
padding-top:40px;
padding-left:40px;
}

#menulinks {
clear:both;
width:875px;
height:52px;
padding-left:25px;
background-image:url( http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/9588menulinks.png );

}

* html #menulinks a { /* Filter for IE6 to prevent li stacking */
float: left;
text-decoration: none;
}

* html #menulinks a span { /* Filter for IE6 to prevent li stacking */
float: left;
text-decoration: none;
}

#menulinks a {
padding-left:16px;
height:50px;
background-image:none;
display:block;
color:#555555;
text-decoration:none;
float:left;
font-size:14px;
font-weight:bold;
}

#menulinks a span {
padding-left:8px;
padding-right:25px;
padding-top:12px;
height:38px;
display:block;
background-image:none;
text-decoration:none;
cursor:pointer;
color:#555555;
}


#menulinks a:hover, #menulinks a.active {
background-image:url( http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/2104menuhover.png );
background-position:top left;
text-decoration:none;
color:#555555;
}

#menulinks a:hover span, #menulinks a.active span {
background: url( http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/1854menuhoverright.png ) right top no-repeat;
text-decoration:none;
}

#mainarea {
width:860px;
clear:both;
padding-left:40px;
}

#contentarea {
width:515px;
padding-right:30px;
float:left;
line-height:14pt;
padding-bottom:10px;
}

#sidebar {
float:left;
width:265px;
line-height:14pt;
}

#footer {
width:900px;
clear:both;
height:35px;
padding-top:43px;
text-align:center;
line-height:14pt;
background-image:url( http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/6827footer.png );
background-repeat:no-repeat;
color:#FFFFFF;
}

#footer a {
color:#FFFFFF;
}

h1, h1 a {
font-size:25pt;
color:#FFFFFF;
margin:0;
}

h2 {
font-size:12pt;
color:#555555;
padding-top:6px;
}

.description {
font-size:14pt;
color:#CCCCCC;
margin:0;
}

a {
color:#333333;
text-decoration:none;
}

a:hover {
text-decoration:underline;
}
</style>
<script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects"></script>
<script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

</script>
<script type="text/javascript" src="jquery-1.2.6.pack.js"></script>


<div id="page">
<div id="header">
<h1><a href="#">Vitajte v Speleologickom klube Slovenský raj</a></h1>

<div class="description"></div>
</div>


<div id="menulinks">
<a class="active" href="#"><span>O speleoklube</span></a>
<a href="#"><span>Slovenský raj</span></a>

<a href="#"><span>História</span></a>
<a href="#"><span>Kontakt</span></a>

<a href="#"><span>Výbor</span></a>

<a href="#"><span>Členovia</span></a>

<a href="#"><span>Forum</span></a>



</div>


<div id="mainarea">

<div id="contentarea">

<h2>VITAJTE</h2>

// Configuration
//
var fileLoadingImage = "images/loading.gif";
var fileBottomNavCloseImage = "images/closelabel.gif";
var resizeSpeed = 7; // controls the speed of the image resizing (1=slowest and 10=fastest)
var borderSize = 10; //if you adjust the padding in the CSS, you will need to update this variable

<a href="http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/9769Kl-torn-___jasky--a.jpg" rel="lightbox[roadtrip]">image #1</a>
<a href="http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/7678Medvedia____jasky-328-a-v-zdoba_jaskyne.jpg" rel="lightbox[roadtrip]">image #2</a>
<a href="http://hosting03.imagecross.com/image-hosting-08/4402Medvedia___jasky-328-a.jpg" rel="lightbox[roadtrip]">image #3</a>

<a href="images/image-1.jpg" rel="lightbox" title="my caption" rev="http://www.dynamicdrive.com">image #1</a>

<br><br>


</br>Sme radi, že Ste si otvorili práve našu stránku. Dozviete sa z nej o našom klube, jeho histórii, územnej pôsobnosti, činnosti, výsledkoch práce atď. </br>
<br><br>
</br>V úvode stránky sa Vám predstavíme: </br>
<br><br>
</br>Speleologický klub Slovenský raj je občianske združenie záujemcov o kras a speleológiu. Klub pôsobí hlavne na území Slovenského raja a jeho blízkom okolí. Členovia klubu sa venujú vyhľadávaniu, prieskumu, výskumu a ochrane krasových javov, predovšetkým jaskýň a priepastí. </br>
<br><br>

</br><b>Speleologický klub je právnym subjektom a je členom Slovenskej speleologickej spoločnosti. </b></br>
<br><br>
</br>Aby Ste lepšie pochopili činnosť a výsledky práce klubu, uvedieme Vás do tajov jaskýň, podzemného krasu, jaskyniarskej činnosti, histórie speleologického prieskumu v Slovenskom raji. V ďalších kapitolách s

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0