Autor Zpráva
staa
Profil *
Caute vsetci.
Chcem vam ukazat jeden moj pocin.

Zakaznik chcel aby to bolo tmavsie razenie nic expresivne ziadne graficke vystrelky...

prekladam dva kde je iny iba bg...

cislo 1 a potom s ciernym Cislo2 ...mne osobne sa s tym ciernym paci viac a VAM?

este musim dodat ze hodnotte iba cisto grafiku kod dorobim az po schvaleni navrhu (dik)

rad si precitam vsetky postrehy a dakujem...

Staa
Dero
Mně se víc líbí jedička.
Meldo
Velmi, velmi pekne. Osobne sa mi pacia oby dva. V dvojde by som to cierne pozadie roztiahol na celu plochu monitoru. Mne na 17´to roby biele okraje.
Ale inak super.
kohout
Profil *
Spíš jednička, ale jak je tam ten šedivej citát nebo co to je, tak tam chybí konec uvozovky (nebo jak se tomu říká :D)
Broli
Prvni je lepsi, ale ten text neni prilis vyrazny oproti obrazkum pozadi. Asi by to chtelo tu grafiku trochu vic zpruhlednit, aby text vynikl
staa
Profil *
tie uvodzovky su tak naschval pretoze kazdy pri znaku uvodzovky hned vie ze je to nejaky pokec alebo teda hovorene slovo niekym teda v tomto pripade by to bolo v kvazi autorom nieco ako "mame dlhodobe skusenosti ci sme tu uz od" cize tu uvodzovku tam nechcem dat.

ten tex v tom secundarnom menu - no aj mne sa to zdalo nevyrazne - neviem skusal som i silnejsie otiene ale skusim pridat farbe *citatelne sa mi zda v pohode

meldo to pozadie by bolo po celom to je jasne len ja som cisto na ukazku chcel ze ci by to nemohlo byt tak...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0