Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
staa Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 7. 2005, 22:13:35
Caute vsetci.
Chcem vam ukazat jeden moj pocin. Zakaznik chcel aby to bolo tmavsie razenie nic expresivne ziadne graficke vystrelky... prekladam dva kde je iny iba bg... cislo 1 a potom s ciernym Cislo2 ...mne osobne sa s tym ciernym paci viac a VAM? este musim dodat ze hodnotte iba cisto grafiku kod dorobim az po schvaleni navrhu (dik) rad si precitam vsetky postrehy a dakujem... Staa |
||
Dero Profil |
#2 · Zasláno: 18. 7. 2005, 22:48:14
Mně se víc líbí jedička.
|
||
Meldo Profil |
#3 · Zasláno: 19. 7. 2005, 02:06:18
Velmi, velmi pekne. Osobne sa mi pacia oby dva. V dvojde by som to cierne pozadie roztiahol na celu plochu monitoru. Mne na 17´to roby biele okraje.
Ale inak super. |
||
kohout Profil * |
#4 · Zasláno: 19. 7. 2005, 09:04:37
Spíš jednička, ale jak je tam ten šedivej citát nebo co to je, tak tam chybí konec uvozovky (nebo jak se tomu říká :D)
|
||
Broli Profil |
#5 · Zasláno: 19. 7. 2005, 09:39:32
Prvni je lepsi, ale ten text neni prilis vyrazny oproti obrazkum pozadi. Asi by to chtelo tu grafiku trochu vic zpruhlednit, aby text vynikl
|
||
staa Profil * |
#6 · Zasláno: 19. 7. 2005, 13:26:21
tie uvodzovky su tak naschval pretoze kazdy pri znaku uvodzovky hned vie ze je to nejaky pokec alebo teda hovorene slovo niekym teda v tomto pripade by to bolo v kvazi autorom nieco ako "mame dlhodobe skusenosti ci sme tu uz od" cize tu uvodzovku tam nechcem dat.
ten tex v tom secundarnom menu - no aj mne sa to zdalo nevyrazne - neviem skusal som i silnejsie otiene ale skusim pridat farbe *citatelne sa mi zda v pohode meldo to pozadie by bolo po celom to je jasne len ja som cisto na ukazku chcel ze ci by to nemohlo byt tak... |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0