Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Neudy Profil |
#1 · Zasláno: 5. 3. 2009, 21:23:26
Ahoj, kamarád tvoří nějaký projekt, tak jsem pro něj zkusil něco vytvořit... Co na to říkáte?
Odkaz na návrh |
||
Dranel Profil |
#2 · Zasláno: 5. 3. 2009, 21:57:46 · Upravil/a: Dranel
Neudy
Ale jo, hezký. Ten styl menu s průhledností se mi líbí. Možná jen u odkazu „© wvw.atanika.cz“ by měl být odkazem samotný text a nikoli i přilehlá mezera s céčkem. |
||
Neudy Profil |
#3 · Zasláno: 5. 3. 2009, 22:28:08
Dranel
Jestli je to nějaký nepsaný pravidlo, aby odkaz byl pouze text bez céčka, tak to mám potom blbě na všech stránkách co jsem vytvořil :) |
||
imploder Profil |
#4 · Zasláno: 5. 3. 2009, 22:32:23
Pěkné, taky se mi líbí hlavička a jak je přes ni položené průhledné menu.
Říkal jsem si, tohle všechno bude o 1 - asi ne moc významné rase - ještě jsem o ní neslyšel? Oni to asi mají být Antikové. Zvláštní, na překlep to nevypadá a našel jsem pár stránek, kde se o Anticích píše taky jako o Atanicích. |
||
Neudy Profil |
#5 · Zasláno: 5. 3. 2009, 22:41:26
imploder
O anticích to být nemá, skutečně existuje rasa Atanikové, jestli si fanda seriálu, tak si možná vzpomínáš na epizodu Upgrades (Odkaz). Díl je o náramcích, které dávají lidem rychlost, sílu atd. Nevím sice co na stránce bude za informace, protože pokud vím, tak v jiné epizodě se atanikové neobjevují, ale kámoš chtěl ataniky, tak je má :D |
||
imploder Profil |
#6 · Zasláno: 5. 3. 2009, 23:10:26
Neudy
Tak tu jsem ještě neviděl. Ten web mi připadá spíš že by rozsahem pokryl téma SG-1 celkově nebo něčeho významného jako jsou Antici, dělat 12 stránek na informace o rase jen z 1 dílu mi připadá trochu moc. Nevěřím, že se je kámošovi podaří smysluplně naplnit. Ale třeba tam pak dá i něco jiného, design se výborně hodí obecně ke stargate. Vážně je to povedené, připadá mi to jako design lepší na stránky o stargate celkově než nějak úzce zaměřené na konkrétní epizodu. Pokud to má být vážně jenom o Atanicích, dal bych do hlavičky něco z té konkrétní epizody. |
||
Nox Profil |
#7 · Zasláno: 6. 3. 2009, 08:36:07 · Upravil/a: Nox
imploder
Zase o ostatních rasách toho bude na netu miliony, takže to imho nevadí Celkem dobrý design, hezký výběr fontu a barev, jen by se v něm mohlo objevit něco souvisejícího s tou rasou Trochu moc divů mi přijde a občas nějaké br-ko navíc, jinak asi ok |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
fix Profil * |
#8 · Zasláno: 13. 3. 2009, 22:37:08
Ahoj, jsem zmineny kamarad Neudyho a chtel bych objasnit zo, o cemvlastne stranky budou.
Pokud znate http://stargate-game.cz a to, o cem tato hra je, mozna i vite, ze se v teto hre zamerene na Hvezdnou Branu vyskytuje asi 21 ras. Rasa, za kterou hraji se nazyva Atanikove => od toho nazev Atanika (jako domovska planeta). Strucne, o cem web bude? V podstate o nasi rase, nasich uspesich ve hre, nase prezentace pro okolni svet. A v neposledni rade bude zabudovany i vnitrni system pro hrace rasy, kde budou moci delat ruzne veci, jako treba diskutovat s ostatnimi, vkladat informace o sobe, o jinych hracich, o nepriteli, psat clanky atd. Driv tento web bezel na http://stargate-rasa.info/atanikove/ <- web na teto adrese je v postate to, co mi zanechali predchudci, kteri na hru ani na stranky uz nemaji cas. Rozhodl jsem se to cele preprogramovat a dat tomu nejakou novou formu. A jelikoz design neni zrovna moje parketa, poprosil jsem Neudyho, ktery pro mne delal i par dalsich, take peknych, designu. Tento design se mu opravdu povedl a ja mu za to za celou nasi rasu moc dekuji. fix |
||
reest Profil |
#9 · Zasláno: 14. 3. 2009, 13:02:18
pěkný akorát co bych osobně vylepšil to ukončení headeru z pravé strany připadá mi to takové useknuté a taky bych změnil barvu hoveru v menu na nejlépe nějakou tmavší barvu podobnou té z pozadí menu
|
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
crash01 Profil * |
#10 · Zasláno: 29. 3. 2009, 20:48:47
Cože,že antikové byly jenom v jednom díle,to je blbost,a co díly plné povznesených antiků,těch tam bylo víc než 1..Ale moc se mi líbí ten DESIGN
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0