Autor Zpráva
chris89
Profil
Prosím o váš názor na stránky http://games4pc.ic.cz
Ghosting
Profil
Přijdu na stránku nevím kde jsem, do toho je tam nějaké vyskakovací okno (za to bych lámal hnáty).
"Kód" je jedna velká prasárna o "grafice" ani nemluvě.
Mení není v češtině...
Neměnící se titulek...
...atd.

Radím nastuduj si záklday html a css, tohle je děs.
VENCA
Profil *
jj děs :-) radeji nastuduj a cele od znova, nebo si pomož nazačátek nějakou free šablonou tk se to také naučíš
Ghosting
Profil
VENCA
Je pravda že učení ze šablon docela dost lidí odsuzuje, ale já se podle toho naučil základy.
chris89
Profil
díky za kritiku i ta je důležitá,jak to myslíš s tou šabonou?
KoLi
Profil
chris89
Tipuju, že tím chtěl říct, aby sis stáhnul nějakou free šablonu a tu zkoušel dále upravovat.
chris89
Profil
to jsem zkoušel,ale známý mi řekl že musim umět php
chris89
Profil
stáhl jsem si tedy tu šablonu,a v menu je napsáno toto:
<div id="menu">
		<ul>
			<li class="active"><a href="#">Home</a></li>
			<li><a href="#">About Us</a></li>
			<li><a href="#">Products</a></li>
			<li><a href="#">Services</a></li>
			<li><a href="#">Contact Us</a></li>

Místo toho křížku asi mám napsat stránku kam odkazuji,ale jak to mám udělat aby to bylo v této šabloně?
Ghosting
Profil
Bytvoř si soubory index.html a prvni.html (třeba v PSPadu) a do nich vlož tento kod:

<ul>
<li<a href="index.html">Index.html</a></li>
<li<a href="prvni.html">První.html</a></li>
</ul>

Oba dva soubory musi byt ve stejne slozce, objevi se ti tam odkazy a tim prepinas mezi strankami.
chris89
Profil
Díky za radu,uritě to vyzkouším....a když třeba do toho první chci napsat nějakou zprávu,tak to píšu do toho souboru?
Tomasds
Profil
chris89
tak to píšu do toho souboru?

Dokud se nenaučíš to php, co ti radil známý, tak ano. Ale snažit se pouštět do php, když ještě neumíš html, to je jako bys ještě neuměl chodit a chtěl se učit běhat.
chris89
Profil
<ul>
<li<a href="index.html">Index.html</a></li>
<li<a href="prvni.html">První.html</a></li>
</ul>

Napíšu teda tohle a pak píšu text???
např:
<body>
<ul>
<li<a href="index.html">Index.html</a></li>
<li<a href="prvni.html">První.html</a></li>
</ul>
<p>dneska je zima...</p>
</body>
Tomasds
Profil
Co takhle si to zkusit? Stáhni si nějakou šablonu, otevři si index.html v prohlížeči, vedle toho v pspadu a zkoušej.

edit: sorry, šablonu už máš, přehlídl jsem. Takže krok 2: otevřít stránku v prohlížeči a editoru. A upravoval, ukládat a refreshovat do zblbnutí. A vůbec nezaškodí otevřít si k tomu http://www.jakpsatweb.cz/html
vynalezce
Profil
ta vyskakovaci okna nebudi dobry dojem a ta zelena anketa tam nevypada nejlip
chris89
Profil
jj
chris89
Profil
Já si s tím pohraju a pak sem dám odkaz!! ještě jsem se chtěl zeptat k tomu php,je lepší si pořídit knihu,nebo se to učit podle netu?
Jiří Bednář
Profil
chris89
Heh, to je tezke. Pokud si vyberes dobrou knihu (moc jich neni) tak je castecne lepsi nez web, ale na webu toho mas vice o jedne veci a v nekolika moznostech.
Pokud se ti nechce porizovat knihu nad 300kc, tak doporucuji http://interval.cz/vyvoj-aplikaci/php/10/ - ja mam knihu, ale zde jsem se dozvedel vice.

A takove doporuceni na konec, nejdrive se nauc HTML (pripadne XHTML), CSS a pak az PHP, budes ho moc lepe implementovat. S HTML zacni na http://www.jakpsatweb.cz/ a na CSS bych doporucil knihu.

Hodne zdaru.
chris89
Profil
díky...

Moderátor Mistr: Chrisi, pro příště si, prosím, pamatuj, že kódy do diskuze vkládáme pomocí tlačítka , nikoliv pomocí tlačítka , ju? Díky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: