Autor Zpráva
gygabyte
Profil *
Chtěl bych zhodontit moji šablonu pro případný web.
Je to jedna z mých první stránek vůbec a tak bych byl rád za případné rady a kritiku.
Odkaz zde.
Jan Tvrdík
Profil
gygabyte:
1. Horní menu nemá dostatečný kontrast.
2. Místo
<div class="ol">
    <div class="menu"><a href="sfasg">Odkaz</a></div>
</div>
používej
<ul class="menu">
    <li><a href="#">Odkaz</a></li>
</ul>

3. Změň v .submenu a margin z 0 auto 2px na 0 auto
kletely
Profil
gygabyte
Zmeň si farby, border, písmo na nejakú Arial alebo Tahomu a do tej hlavičky by som pridal nejaký nápis.
gygabyte
Profil *
Jan Tvrdík

3. Změň v .submenu a margin z 0 auto 2px na 0 auto

To když udělám tak mi celé submenu nepříjemče uskočí doleva.
Jan Tvrdík
Profil
gygabyte:
To když udělám tak mi celé submenu nepříjemče uskočí doleva.
To dost těžko, protože ty 2px jsou dolní margin. Nehledě na to, že by to mělo být celé zapsáno jinak (viz můj 2. bod).
panther
Profil
Jan Tvrdík
3. Změň v .submenu a margin z 0 auto 2px na 0 auto
smím vědět směr, kterým se tvé myšlenky ubírají? Na zápisu „margin: 0 auto 2px“ nic špatného nevidím.
gygabyte
Profil *
mě by spíš zajímalo jestli to nevypadá moc špatně, protože by mě to povzbudilo k dalšímu sebezdokonolování :)
Nox
Profil
gygabyte
Řekl sis o to ;)

Ostré nehezké barvy, rozmazaná přesvětlená fotka, silně nedodělané
Kód předivovaný, příliš mnoho classů
Celkově práce na 5 minut...smazat a znova

Koukni a porovnej třeba...no klidně s Lesy ČR :) http://www.lesycr.cz/cs/
Mají velmi hezký web
Jan Tvrdík
Profil
panther:
smím vědět směr, kterým se tvé myšlenky ubírají? Na zápisu ‚margin: 0 auto 2px‘ nic špatného nevidím.
Je to prosté – vypadá to blbě. Když vyhodíš ten dolní 2px margin, tak to vypadá o hodně lépe.
panther
Profil
Jan Tvrdík
Je to prosté – vypadá to blbě. Když vyhodíš ten dolní 2px margin, tak to vypadá o hodně lépe.
že to je až tak prosté jsem ani nedoufal.. Myslel jsem, že se ti nelíbí něco na tom zápisu. V tom případě je to OK
gygabyte
Profil *
No jo no...
Tomasds
Profil
gygabyte

fotka v hlavičce modrozelená, navíc má 450kB.
Tobě ten oranžový text na zeleném pozadí netrhá oči?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0