Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
vitek.kobza Profil * |
Dobry den, rád bych uvítal uplně každou vaši kritiku, každou maličkost.. i všeobecné vaše hodnocení... díky
www.kobza.wz.cz |
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 31. 3. 2009, 20:50:54
Rozmazane fotky, nula informaci a chybejici kontakt. Hruza des.
|
||
vitek.kobza Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 3. 2009, 20:53:06
rozmazane fotky? to myslite jake?
|
||
vitek.kobza Profil * |
#4 · Zasláno: 31. 3. 2009, 20:54:20
rozmazane fotky? to myslite co? a kde?
|
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 31. 3. 2009, 21:17:53
vitek.kobza
Že fotky je vhodné po zmenšení mírně doostřit (nepřehánět!), zejména miniatury vypadají rozplizle. U fotek postrádám EXIF. Nacelém webu jsem nevašel žáhdný nadpis (tagy H1, H2,...H6), odstavce (tag P) je používán velmi sporadicky. Pozadí hlavicka3.png a DIV.box3 nelícují ve Firefoxu, Chrome, Opeře, Safari. Web vypadá jako dílo mírně pokročilého amatéra. |
||
vitek.kobz Profil * |
#6 · Zasláno: 31. 3. 2009, 21:30:54
u me ve firefoxu, opere, exploeru a safari na vistach sedi uplne vpohode.. je to zvlastni
|
||
vitek.kobz Profil * |
#7 · Zasláno: 31. 3. 2009, 21:34:16
a proc by
mel byt u fotek exif? |
||
Miloš Profil |
#8 · Zasláno: 31. 3. 2009, 21:51:46 · Upravil/a: Miloš
Bubák
„U fotek postrádám EXIF.“ A k čemu je na webu EXIF? vitek.kobza 1) Miniatury na úvodní stránce jsou mázlé. Doostřit. 2) Vítejte na těchto stránkách. pro shlédnutí fotografií, – shlížet = pohlížet shora, z výšky. Ve smyslu prohlížet je to správné slovo zhlédnutí. 3) Písmo – výchozí patkové. Doporučuju nějakou bezpatku, například: body {font-family: 'DejaVu Sans', Verdana, Sans-serif;} 4) IE 8 po mně chce povolení spustit flashový plugin a varuje, že je to nebezpečné. Je-li tam nějaká flash, pak imho zbytečně, takováhle stránka by měla jít udělat i bez flashe. Nadto se asi hodně lidí s IE lekne, flash nepovolí a uvidí prdlajs. 5) ve FF a Opeře nedoléhá na boční kraje bíložlutá vlnovka. 6) Náhledy fotek na úvodní stránce nevedou na zvětšené fotky, ale na nějakou stránku; jako návštěvník jsem nepochopil proč a kam. 7) Home v menu není česky. Imho chyba. 8) Všechny stránky mají stejný title. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0