Autor Zpráva
Milhauscorpse
Profil *
Ahoj.chtěl bych znát váš názor na stránku kterou dělám.hlavně co by se dalo udělat lépe.díky.milhauscorpse
BLOODYOBSESSION
Radek9
Profil
Ta fotka těch lidí je trochu protáhlá, ten nápis vpravo nahoře se nedá přečíst, ta červená těch datumů trochu bije do očí a vůbec to nemáš validní (viz. zde)
yFang
Profil
Milhauscorpse
1) S designu není vůbec patrné, o co jde.
2) Nelíbí se mi ta kombinace angličtiny s češtinou - menu × obsah.
3) Dobré by bylo udělat čitelný název v té hlavičce a udělat celou hlavičku jako odkaz na úvodní stránku.
4) S vypnutým JS nepoužitelné, což je zásadní chyba.
5) S vypnutými obrázky chybí téměř vše, krom obsahu.
6) Další nevýhodou vidím nemožnost odkázat přímo na konkrétní stránku.
7) Na kódu by to chtělo ještě hodně zapracovat, doporučuji přečíst tohle: http://semantika.name/fekalni-styl.html
Radek9
Profil
Jo, pokud iframe tak používej target a ne JS. Ale stejně. Iframe je z módy. Používej Include.
Milhauscorpse
Profil *
O.K díky.zapracuju na tom.
Milhauscorpse
Profil *
Tak jsem začal s kompletní přestavbou stránek(nic jiného mi po vašich názorech asi nezbývá:-)),a začal jsem s tím že nahradím JS a iframe php funkcí include.a narazil jsem na problém:pokud budu mít v index.php v odkazu třeba toto:
<a href="?page=news">Novinky</a>

a v includované stránce budu pomocí funkce swith pracovávat proměnnou,tak se mi bude po kliknutí na odkaz načítat celá stránka index.php i s pozadím znovu?
Bubák
Profil
se mi bude po kliknutí na odkaz načítat celá stránka index.php i s pozadím znovu?
Ano, ale pokud neuděláš nějakou botu, tak se pozadí načte z cache prohlížeče.
Milhauscorpse
Profil *
Super,takže v tom by nemusel být problém.je lepší v te funkci switch použít rovnou script (např na procházení a vypsání obsahu složky),nebo opět include na php stránku,která to provede?myslím tím třeba ohledně rychlosti.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: