Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MirdaJ Profil |
#1 · Zasláno: 7. 4. 2009, 12:38:10
Prosím o zhodnocení našeho webu www.rajzazitku.cz především po stránce optimalizace pro vyhledávače. Web funguje již přes rok, ale ve vyhledávačích jsme na tom prachbídně. Plácáme se v tom už nějakou dobu, ale nikdo nejsme odborníci. Prosím o rady. Webmaster po mně chce, ať mu konkrétně zadám, co má předělat. Díky za pomoc.
|
||
pantondavo Profil |
#2 · Zasláno: 7. 4. 2009, 14:41:35 · Upravil/a: pantondavo
Křiklavá zelená a k ní prudce oranžová, už to je pro mě zážitek :D
|
||
MirdaJ Profil |
#3 · Zasláno: 7. 4. 2009, 15:57:36
Díky. Byl jsem sám překvapen, že ani v kanceláři ta kombinace nevypadá špatně :-) A co dál? Dík
|
||
gogy27 Profil |
#4 · Zasláno: 7. 4. 2009, 16:21:15
1. Mohli by sa aj tie hlavne kategorie v lavom menu vyfarbovat (hover nastavit)
2. Dnes je 7. 4. 2009 svátek má Heřman / Hermína - vítáme Vás na stránkách plných zážitků - nikto si to ani nevsimne a neviem naco to je (mam na mysli ten text nie datum a sviatok) Inac je to slusne :) |
||
ninja Profil |
#5 · Zasláno: 7. 4. 2009, 19:43:37
MirdaJ: Chce to predelat komplet stranky, protoze texty, design, navigacni struktura i celkove provedeni je naprosto desive.
Z pohledu vyhledavacu: 1. Meta description neni urcen pro SPAM seznam klicovych slov. 2. Opravdu si myslite ze pro hlavni stranku je nejlepsi nazev "RAJZAZITKU - Novinky"? 3. Spatne prolinkovani. PS: Kdyz vidim v tocici se casti promo na tank, ale nemohu kliknout a netusim kde jej hledat je opravdu frustrujici. Prvni co jsem udelal je zacal hledat moznost rizeni taknu u konkurence. Gratuluji, dalsi zakaznik utekl... |
||
breeta Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 4. 2009, 10:48:09
Já sem to ani nečetl dělá mě to zle ta křiklavá zelená na pozadí, ten text se nedá číst ....
|
||
MirdaJ Profil |
#7 · Zasláno: 8. 4. 2009, 14:13:14
Jen do nás a více prosím. Snad mi Vaše názory pomohou to vylepšit. Díky všem přispívajícím.
|
||
chil Profil |
#8 · Zasláno: 8. 4. 2009, 18:27:40
k designu moc nereknu neak nemam muzu, ale k napadu blahopreji, velmi zajimave a verim ze az opadne ta "krize" z kere se vsem trepe prdelka tak se vam to rozjede ;) at se dari ja chil! :)
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0