Autor Zpráva
BLASTER22
Profil
http://www.blaster22.wz.cz

je kompatibilní a funguje 100% v IE, Opeře i Mozzile, dalo mi to celkem zabrat.

rád bych slyšel, co si o tomto mém webu myslíte ;-)
Falco
Profil
je kompatibilní a funguje 100% v IE, Opeře i Mozzile, dalo mi to celkem zabrat.
Udělat web, aby fungoval i Mozille, Opeře, IE stejně, je vážně pracné. (nepíše se Mozzila ale Mozilla)
-nejde ti přečíst návštěvnost
-ty flashové hodiny nejsou moc užitečné (já se raději podívu na lištu na PC)
-zkus změnit logo
-menu by bylo hezčí a přehlednější s nějakým hoverem
-rámce teda moc nepodporuju
Meleme
Profil
- když si ve ff (jinde jsem to nezkoušel) zvětším písmo, zmizí celá pravá strana webu
- na téhle stránce http://www.blaster22.wz.cz/web_files/ se ti nezobrazují některé závorky - ...a pak tag uzavřeme </příkaz&gt chybí tam středník (opravuji se, dělá ti to na všech stránkách)
- je nutné tam mít pět návštěvních knih?
- v tvorbě webu máš na konci zpět, nebylo by rozumnější dát spíš dále? (myslím další kapitolu)
- ...ale to co napíšete do záhlaví se na stránce neobjeví jako text! jistěže objeví
- Pro tento článek je vytvořená ukázková stránka. Pro lepší pochopení si zobrazte její zdrojový kód. a odkaz na tu stránku mám hledat kde?
- neklikací logo
- čísla za návštěv:242 nebo online:1 nejdou vůbec přečíst
- ty hodiny tam opravdu musí být? Zbytečně rozptylují
- nemám rád odkazy, které se automaticky otevírají v novém okně
- chybí doctype
- styly dávej do externího souboru
- proč u novinek používáš tagy <dt> a <dd> ? Není to náhodou definice?
- stovky vnořených iframů...
- u všech odkazů chybí hover efekt
Acci
Profil
- Nepodtržené odkazy
- Obarvená lišta
- Styly dej do externího souboru

proč u novinek používáš tagy <dt> a <dd> ? Není to náhodou definice?
Ne, je to tak správně. I Yuhů to tak používá
Meleme
Profil
Acci & BLASTER22
Ok, už jsem to taky našel, nikdy jsem si toho nevšiml, takže pardon:-)
BLASTER22
Profil
Falco:
to se mi plete...

-tu návštěvnost opravím
-flashové hodiny jsem už změnil na klasické digitální
-nevim, mozna i logo zmenim, ale ne v nejblizsi dobe
-nejak mi z neznameho duvodu nefunguje a:hover
-rámce ne, plouvoucí rámce jsou lepší než normální

Meleme

-tomu se s plovoucími rámy opravdu nede zamezit...
-to jsem tě nepochopil...
-není to nutné, každá je na jiné téma...
-asi by to rozumější bylo..
-tím jsem myslel css, apod..
-ukázková stránka je hned v tvorba webu
-neklikací logo??
-tu návštěvnost opravím
-zrušil jsem je
-odkazy na nějaé jiné stránky by měly bát _blank i kvůli rámcům..
-doctype jenom omezuje, ničmu nepomáhá
-nevím čím to bylo ale z externího souboru některé styly nefungovaly...tak jsem zvolil interní...
-je to celkem dobrá metoda
-´menu je k dispozici pořád, to by neměl být problém
- hover mi ze zvláštních důvodů nefunguje

Acci
-odkazy jsou celkem dost zvýrazněné...
-odbarvená lišta?
-jak jsem psal, všechny style mi nefungovaly správně, tak jsem zvolil interní..

díky moc všem!
Acci
Profil
odkazy jsou celkem dost zvýrazněné...
Takže myslíš, že někoho napadne, že tučné písmo jsou odkazy?

odbarvená lišta?
Neumím psát, obarvená
Meleme
Profil
BLASTER22
-neklikací logo?? - logo má být odkazem na hlavní stránku, bývá to zvykem
-je to celkem dobrá metoda - už jsem se omluvil:-)
Meleme
Profil
BLASTER22
-to jsem tě nepochopil... - koukni na tu stránku ve ff, používáš entity jako &lt, ale mají být správně ukončené středníkem - &lt; MSIE to přejde, ale ff ti to zobrazí normálně jako &lt
BLASTER22
Profil
už to opravuju...dík
Harold
Profil
Tak kde začnu... Kód celkem dobraj na pár drobných, ale zato nepodstatných chyb... Jinak ten design. No prostě hrůza (-: hlavně ten přechod barvy od spodu nahoru by šel ale né tak moc do tmava. Důsledkem je že když se člověk dívá na menu, tak ten text jakoby "vybruje" je to způsobeno špatným kontrastem.. hlavně teda novinky... a 2pod němi,, jinak na ten zbytek se dívá celkem dobře.. Lepší volit světlejší barvy.. Jinak jak už tady psal Melene logo by mělo být klikací(odkaz na úvodní stránku), ale pozor né vždy např u typu stránek

http://madbrahmin.bonusweb.cz/

tam je to zcela zbytečné... Jinak když není klikací logo je dobré udělat někde odkaz na home...
Jo a v novinkách máš špatně "centrovaný" text určitě si ho chtěl mít na střed, on tak je ´částečně ovšem celej text ti utíká na pravo!!! to chce zpravit...
BLASTER22
Profil
opravdu nechápu proč ten text tak utika doprava...(body {margin: 0}) takže tím to nebude...fakt nevím, neví někdo čím to bude?

ted do toho cucim nejakou dobu, ale nezdá se mi ze ten text "vibruje"

mimch. odkaz na home neni potreba, home jsou novinky, ktere uz v menu jsou, a na uvodni stranu si myslim delat odkaz je zbytecne...
AMD
Profil
~ rámce
~ když ve FF zvětšuju písmo, stránka ujíždí dolů
Harold
Profil
Ono to záleží kdo má jaký zrak,, každý člověk vidí trochu jinak, každopádně tmavě modrá a černá.. není dobré je dávat přes sebe lepší je zvolit vždy jednu barvu světlou a jednu tmavou...
BLASTER22
Profil
Ještě dneska jsem zprovoznil anglickou cast webu...muzete se na ni podivat na adrese http://www.blaster22.wz.cz/en/default_en.html zatim ale jen pro IE, v ostatnich prohlizecich je to celkem necitelne....jinak na to odkazuje "ENTER" na uvodni strane (pokud ji otevrete v IE, pokud uvod. stranu otevrete napr. v mozille, tento odkaz se neobjevi)
AMD
Profil
... že to jde v IE je mi platný ...
BLASTER22
Profil
za to se omlouvám, neměl jsem čas to přispůsobit mozille...zkusim to jeste udelat ted vecer, jinak to udelam v utery...
BLASTER22
Profil
ta, stihl jsem to, uz je to kompatibilni s Operou i Mozillou
AMD
Profil
popravdě, mě to moc kompatibilní nepřipadá... rámce jsou o ničem... hlavně to scrollování je tam zmatený
BLASTER22
Profil
je hotov nový grafický návrch na http://blaster22.ic.cz

prosím, zkritizujte ho :-)
BLASTER22
Profil
(funguje jen první strana ;-))
Acci
Profil
- Chybý doctype
- Tag title dej až za meta tagem Content-Type
- Tabulkový layout
- Validátor hlásí 29 varování
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.