Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ultrax Profil |
#1 · Zasláno: 13. 4. 2009, 17:05:52
prosil by som ohodnotit webku, je po renovacii, zacal som od zaciatku.
len zatial 3 hodinky som na nej robil.... http://ultrax.kvalitne.cz |
||
Zechy Profil |
#2 · Zasláno: 13. 4. 2009, 17:16:39
No na ty 3 hodiny podle mě slušná práce. Ale zas dát jsem odkaz na web jehož položky horního menu odkazujou do "nikam" se myslim v nějákým článku než jsme vložíš web nebo jak nemá dělat. Ale nesedí mi tam to powered v tom pozadí jaksi nečitelné. A kod radši kritizovat nebudu :).
|
||
yFang Profil |
#3 · Zasláno: 13. 4. 2009, 17:40:53 · Upravil/a: yFang
ultrax
Tak tohle je s prominutím hrozné. → Je to velmi nepřehledné. → Menu skoro není vidět. → Text zarovnaný na střed se špatně čte. → Proč tam máš interní styly, když používáš externí stylopis? → Nepoužívej tag <font>. → Máš tam hrozněkrát zbytečné použití <br>. → Na můj vkus až moc <div>ů. Dej si s tím radši víc práce, nemusíš to mít přeci za odpoledne. |
||
ultrax Profil |
#4 · Zasláno: 13. 4. 2009, 18:34:52 · Upravil/a: ultrax
„No na ty 3 hodiny podle mě slušná práce. Ale zas dát jsem odkaz na web jehož položky horního menu odkazujou do "nikam" se myslim v nějákým článku než jsme vložíš web nebo jak nemá dělat. Ale nesedí mi tam to powered v tom pozadí jaksi nečitelné. A kod radši kritizovat nebudu :).“
snazim sa, upravim..... „yFang“ „→ Menu skoro není vidět.“ „→ Proč tam máš interní styly, když používáš externí stylopis?“ „→ Nepoužívej tag <font>.“ „→ Máš tam hrozněkrát zbytečné použití <br>.“ menu- opravuje sa „→ Proč tam máš interní styly, když používáš externí stylopis?“ - nechapem presne. hm? „→ Nepoužívej tag <font>.“ - iné navrhy? :) |
||
yFang Profil |
#5 · Zasláno: 13. 4. 2009, 18:37:57
ultrax
„nechapem presne. hm? “ Konkrétně tohle: <style type="text/css"> body {text-align: center; } #cela-stranka {width: 1025px; margin: 0px auto;} #leve-menu {width: 200px; float: left;} #prave-menu {width: 200px; float: right;} #hlavni-text {width: 800px; float: center;} #paticka {clear: left;} </style> Proč to není v tom externím css? „iné navrhy? :)“ CSS ;-) |
||
ultrax Profil |
#6 · Zasláno: 13. 4. 2009, 19:05:34
uz som to trosku opravil.
co si myslíte? |
||
Zechy Profil |
#7 · Zasláno: 13. 4. 2009, 20:22:41
No furt ten vršek jaksi nečitelnej
|
||
Časová prodleva: 16 let