Autor Zpráva
BlackORWhite
Profil *
www.bonetti-design.tym.cz tak šup sem s kritikou ... :-) webovkám se věnuji krátce
Mistr
Profil
BlackORWhite:
Dívám se na stránky prostřednictvím Microsoft Internet Exploreru 7 a napadají mne následující poznámky:
(1) Levá strana položek menu (?), totiž About Bonetti - Button 2 - Button 3 poé přejezdu myši nijak nereagují, ani na ně nelze klepnout. Je to tak v pořádku?
(2) Absence klikacího odkazu na titulní stránku.
(3) Obrázky pro hover efekt se poměrně dlouho natahují. Například u obrázků vpravo se jako hover poměrně dlouho zobrazuje pouze bílá plocha.
(4) Hover efekt u Button 1 a Button 2 vpravo je tvořen obdélníčkem. V "klidovém stavu" ovšem je levý dolní roh zaoblen. To je Tvůj záměr.
(5) Tlačítko Button 3 je vlevo dole zaoblené. Je však umístěno na bílém podkladě, které zaoblené není. Vzniká tam proto nepěkný "trojúhelník".
(6) Položkám vpravo i vlevo by bylo vhodné doplnit atribut TITLE.
(7) Obrázek uprostřed má atribut TITLE v podobě Photo. To je záměr?
(8) Kam zmizel ten modrý proužek cestující od vrchu dolů? Nakonec jsi ho nepoužil?
(9) Pod prezentací je poměrně dost tmavého (nevyužitého) místa, jehož výška je přibližně stejná jako výška vlastní prezentace. Proč tam tato plocha je?
BlackORWhite
Profil *
Zdravím Mistře

(1) toto netuším proč se v IE děje, psal jsem už o problému na diskuzi.
(2) klikací odkaz jsem zde neumístil, protože toto je úvodní strana a zdá se mi to zbytečné (U dalších samozdřejmě použiju)
(3) toto mě taky štve.. napadá vás nějáké řešení?
(4) tyto buttony ještě nebyli dodělané ovšem už je to v pořádku
(5) tlačítko 3 v levo ještě není doděláno:-)
(6) děkuji doplním..
(7) není to záměr, píšu si to, abych na to nezapomněl
(8) ten použiju až na dalších scriptech, možná aji na tento zkusím..
(9) toto je způsobeno(předpokládám) absolutním pozicováním, když používám mínusové hodnoty u "top:"

Za všechny poznámky Mistře děkuji a poznámky číslo (2, 4, 5, 6, 7, 8) pokládám za vyřešené a děkuji za pomoc Mistrovy...
Zbývá vyřešit (1, 3, 9)
DethLev
Profil
a děkuji za pomoc Mistrovy... :-)

Udělal bych menu z textu a ne z obrázku.
BlackORWhite
Profil *
:-)

To už by nebylo to pravé ořechové:-):-(
DethLev
Profil
To už by nebylo to pravé ořechové:-):-(

Proč? Velice snadno to uděláš stejně, ale jen s barev. pozadím. Bude to vypadat lépe, budeš mít více textu, budeš to moci přepisovat...
prockoop
Profil *
Přesně tak, člověk kterej má vyplý zobrazování obrázků pozná možná title
Hele dyť nepoužíváš žádnej extra font, normálně by to šlo nakódovat a né vložit na stránku mega png design a přes klikací pole to je jako hotový.
Stejně tak ten script těch obrázků - lidi s internetem jako já čekaj třeba minutu než se to načte...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: