Autor Zpráva
Szalinski
Profil
Prosím zhodnote.

*SKR* Clan
flying gentleman
Profil
Vezmi Firefox a podívej se na to.Pokud to menu teda nemá být přes celou stránku na výšku a pod tím nějaký text.
Szalinski
Profil
Ne nema to tak byt. Viem že sa to zle zobrazuje vo firefoxe ale skuste cez Internet Explorer a vňom prosim zhodnotte ten web.
flying gentleman
Profil
IE jsem smázl.
Szalinski
Profil
Tvoj problem
Fred
Profil
No spíš tvůj, proč by si měl jako návštěvník pořizovat nějaký prohlížeč?
habendorf
Profil
Udělěj něco s obrázky, jsou strašně velké (datově). Třeba ta salutující černoška - prťavej obrázek a má přes 73kB.
A vyhoď ty strašný (a okopírovaný) hodiny.
Acci
Profil
Tvoje stránky jsou dobré (obsahově). Třeba jsem se dozvěděl, jak používat konzoli ve Vietcongu. Ale kdybych se na to nezkusil podívat v IE, tak bych hned zavíral tab prohlížeče.
Szalinski
Profil
Ale v IE je to podla mna pekne.
Acci
Profil
Ale v IE je to podla mna pekne.
Až na:
- létající hodiny za kurzorem
- pohybující se vlaječky
- barvně se měnící obrázek pod nadpisem
- pohybující se obálky v menu
Szalinski
Profil
- barvně se měnící obrázek pod nadpisem

Aky obrazek?
Harold
Profil
teda hodně dlouho se načítají,, jinak celkem ujdou...jo a jinakpoužívat hodiny a další věci který udělá někdo jiný... to je docela blbý.. radši bych skusil něco udělat sám!!!
Richi
Profil
ty hodiny za kurzorem jsou zoufalý :-) fuj
jinak pohoda
Szalinski
Profil
Prečo sa vam tie hodiny tak nepačia?
Richi
Profil
Pretože je to amatéske a nevkusné a proste je to kýč jako prase :-)
nic osobného prosím :-)
Timy
Profil
Szalinski
Protože to je neskutečně rušivý element. Vadí mi i animovaný baner někdy nahoře, natožpak hodiny, které se pořád pohybují za kurzorem (navíc IMHO se stejně dost špatně čtou).

Stejně tak je na nic to takové to pozvolné otevírání odkazů (jak se tam zvětšuje ten kruh a pod ním se objevuje nová stránka). Tohle všechno patří do Flashe, ne do HTML. Navíc se taky díky všem těm vymoženostem zvětšují datový objem stránky a pak se strašně dlouho načítají.

Být vámi, radši se starám o to, aby byly stránky optimalizované pro všechny prohlížeče, ne jen pro MSIE. Když jsem to otevřel ve FF, tak jsem se docela lekl.
Tomik
Profil
Když pominu to, že je to v FF rozhozené, tak:

1) velmi mnoho rušivých elementů (např. hodiny, pohybující se vlaječky, blikající čára atd..)
2) datově velmi velké
3) celé stránky jsou takové graficky neucelené
4) co se týče kódu-> jedním slovem OFFICE :( , zkus se naučit psát kód (x)html a css, získáš více možností s tvorbou webu a hlavně daleko větší kontrolu na stránkami
Tomik
Profil
>> Tvoj problem
To není pravda, je to problém tvůrce (tedy tebe), který má být připraven na všechny pravděpodobné možnosti, s kterými příjde návštěvník, a pokud má u nás Gecko jádro 20% zastoupení, rozhodně to není nepravděpodobné, že tě někdo s těmito prohlížeči navštíví, nemluvě o Opeře...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.