Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
johnl Profil |
Jak se vám líbí můj nový návrh na vzhled webu johnblog.wz.cz?? Návrh: www.johnblog.wz.cz/3.0.1/
|
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 30. 6. 2009, 20:03:07
johnl
1) odkaz by měl být vždy podtržen Těžko se hodnotí web, když není zcela dodělán a plně funkční |
||
johnl Profil |
#3 · Zasláno: 30. 6. 2009, 20:38:15 · Upravil/a: johnl
Odkazy jsem opravil..
Chápu že je to těžší hodnotit takhle, ale design je dokončený a obsah hlavního sloupce je skoro stejný a v informacích bude toplist, v odkazích budou samozřejmě odkazy a v reklamě nejspíš reklama od google AdSense (v modré nebo oranžové barvě) Doufám že mi ještě někdo napíše rád bych věděl jestli je to lepší než před tím, a jestli to můžu již dát na web..Popřípadě co ještě zlepšit.. Děkuji.. |
||
krakatoa Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 6. 2009, 22:52:19
Mně vadí ve vodorovném menu umístění odkazů zrovna kde je přechod dvou barev na pozadí, působí to na mě rušivě a tak nějak nenormálně :-)
|
||
zatinka Profil |
#5 · Zasláno: 30. 6. 2009, 23:04:49 · Upravil/a: zatinka
Mě ta hlavička připadá divná, jakoby rozbitá, i když není. Jednak se mi nelíbí dost velká reklama, která mi v hlavičce přijde nevhodná, druhak to ruší výrazný šedý stín. Přechod oranžového pozadí do modré hlavičky je příliš ostrý na můj vkus (navíc modrá sahá asi o pixel níže než oranžové pozadí), na menu mám stejný názor jako kolega krakatoa. Přechod barev byl udělala plynulý, dá se krásně vyrobit např. ve PhotoFiltre.
|
||
johnl Profil |
#6 · Zasláno: 1. 7. 2009, 17:21:10
|
||
Vrabecek Profil |
#7 · Zasláno: 2. 7. 2009, 13:51:13
ten stin u článků bys měl horizontalne otocit, protoze vlevo je to strašně strohý a neni nijak oddelena stranka od zbytku a v pravo je to přeplácaný...proste ten stín otoč aby začínal vlevo a končil vpravo..
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0