Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rytin Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2009, 11:31:08
Zdravím,
zajímal bě mě váš názor na web www.rytiny.cz Stránky mě přijdou možná trochu hodně statické, ale nějak nevím co s tím... :) Dík za názory. |
||
embee Profil |
#2 · Zasláno: 3. 8. 2009, 11:49:13
Mne se celkem libi, je to cista prace. Poznamka ke stylum - do <a> si pridej outline=none, kdyz kliknu na nejaky item v menu, ukaze se mi tam takovy ten skaredy teckovany obdelnik kolem obrazku.
Mozna bych si jeste trosku pohral s pismem, je docela jednolite... |
||
johnl Profil |
#3 · Zasláno: 3. 8. 2009, 12:11:23 · Upravil/a: johnl
Patička má až moc tmavé písmo, obrázek s černým pozadím pod textem tam vůbec nezapadá. A ještě jedna otázka, tu šablonu na WordPress jsi dělal ty nebo jsi ji stáhl?
|
||
ninja Profil |
#4 · Zasláno: 3. 8. 2009, 12:23:18
Clovek musi dlouho cist, nez pochopi smysl webu. Doporucuji predelat uvodni text.
A podtitul "Rytiny snů ve vašich dlaních" vubec nechapu. |
||
rytin Profil * |
#5 · Zasláno: 3. 8. 2009, 13:20:09
moc diky za nazory, byl to fofr... :)
embee - mrknu na to menu, jinak moc nevim co s jednolitym pismem johnl - u te paticky jeste planuju, ze tam hodim odkazy na "spratelene" weby, ten obrazek se mi moc libil a chtel jsem ho tam za kazdou cenu nacpat, kdyz se na to tak koukam, tak mi tam taky nesedi.. pude pryc , sablonu jsem stahl, prelozil a upravil, provedl jsem tam nekolik docela podstatnych zmen.... narazis na to, ze tam neni odkaz na autora, nebo proc se ptas? ninja - vim o tom, ale zatim jsem nevymyslel lepsi text, podtitul je trochu ulet, ale proste se mi libi a je netradicni... vsem dik, napada vas jeste neco ? |
||
embee Profil |
#6 · Zasláno: 3. 8. 2009, 14:50:01
No, ja bych si pohral s ruznymi barvami, velikostmi a styly pisma pro h1 h2 h3 atp, at se to visualne odlisi. Line spacing muzes decentne zvysit, lip se to cte... ale to uz je mozna spis osobni preference
|
||
johnl Profil |
#7 · Zasláno: 3. 8. 2009, 18:01:46
Na nic nenarážím a pokud vím tak se u WP odkazy uvádět nemusí (nevím jak je to u šablon) jen mě zajímalo jestli jsi ji dělal ty, a nebo stáhl.
|
||
MichMond Profil |
#8 · Zasláno: 3. 8. 2009, 20:45:38
Web se mi líbyl ale u té patičky je celkem nečitelný text z toho důvodu že je dost tmavý a patička je černá. Jinak opravdu povedený web :-)
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0