Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
16patrick Profil |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2009, 19:08:15 · Upravil/a: 16patrick
Ahoj chcel by som sa opýtať na kvalitu,chyby, názory ohľadom tejto stránky a prípadné nápady na doladenie a vylepšenie/optimalizáciu webu.
Ubytovanie Veľká Rača Oščadnica www.privatpanorama.szm.sk Keby ste mi poradili veľmi by my to pomohlo. |
||
swetko Profil |
#2 · Zasláno: 3. 8. 2009, 20:30:23
- v menu Cenínk
- v úvode veta "...a letných hier..." takto čudne zalomená v opere -štatistiky vyhodiť alebo skryť -okamžite som klikal na "minimálna obsadenosť 2 dospele osoby" tak isto aj "Dalšie zaujímavé miesta su napríklad", čo nie je odkaz nepodčiarkovať -kontaktnému formuláru dať väčšiu výšku, takto sa mi v opere pri rolovaní stránky skryje -nemení sa <title> pridať niečo ako: Cenník - Privát Panoráma, kontakt - Privát Panoráma... |
||
16patrick Profil |
#3 · Zasláno: 3. 8. 2009, 20:43:42 · Upravil/a: 16patrick
„
- v menu Cenínk Opravené - v úvode veta "...a letných hier..." takto čudne zalomená v opere Opravené -štatistiky vyhodiť alebo skryť Toto neviem ako urobiť poradí my niekto? ako to skryť? -okamžite som klikal na "minimálna obsadenosť 2 dospele osoby" tak isto aj "Dalšie zaujímavé miesta su napríklad", čo nie je odkaz nepodčiarkovať Opravené -kontaktnému formuláru dať väčšiu výšku, takto sa mi v opere pri rolovaní stránky skryje trochu som pridal, neviem či stači?? -nemení sa <title> pridať niečo ako: Cenník - Privát Panoráma, kontakt - Privát Panoráma...“ opravené |
||
Radek9 Profil |
#4 · Zasláno: 3. 8. 2009, 20:51:43
16patrick:
„opravené ak som dobre pochopil:-)“ Nepochopil. swetko myslel <title> (tag) v tagu <head> ;-) |
||
16patrick Profil |
#5 · Zasláno: 3. 8. 2009, 20:54:34 · Upravil/a: 16patrick
aha takže na každu jednu stranku iny title jasne uz chapem:-D
opravené keby sa nasla este nejaka chyba sem sňou |
||
swetko Profil |
#6 · Zasláno: 3. 8. 2009, 21:11:21
trochu som pridal, neviem či stači??
aha tak som sa na to pozrel a chyba je na strane poskytovateľa toho formuláru, lebo tam má väčšiu výšku stránky ako je výška iframe - možno by som odporučil služby iného, napr. blueboard |
||
16patrick Profil |
#7 · Zasláno: 4. 8. 2009, 09:49:58
a ono co to vlastne urobí? ked skrolujes tak to mizne ci co?
|
||
swetko Profil |
#8 · Zasláno: 4. 8. 2009, 20:50:15
už je to v poriadku
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
16patrick Profil |
#9 · Zasláno: 26. 9. 2009, 12:30:40
som ešte trochu doladil stránku tak prosím o podrobnú analýzu :-)
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0