Autor Zpráva
mujmazlik
Profil *
Ahoj,
prosím o ohodnocení mého nového webu.

http://www.mujmazlik.ic.cz/
drvaca
Profil
-chat ti bere jinou IP adresu než já mám :D
-fórum mi připadá takové nepřehledné, co nějak jednotlivá témata "ohraničit" černou čárou?
-Vyhledávač od Googlu tvé stránky neindexuje, takže ať tam azdáš cokoliv, nic ti to nenajde
-Ty barvy se podle mě nehodí k webu s mazlíčkama; to je spíš na nějaký méně radostný téma :o)
-Je divné, že necháváš samy návštěvníky skloňovat slova :D Si udělej skript na to :o) Tím narážím na Stáří , kde jsou tři selecty. V prvním si máme vybrat určitě/asi/pod/nad/přesně . Nepochopil jsem to "určitě". Myslíš to , jako že "určitě už mu bylo 8 let (=je mu nad)" , nebo že mu "je určitě=přesně 8 let" ? Prostě to určitě mi tam vůbec nesedí :o) ak tedy jak si máme vybrat kolik mu je let, co když mu je třeba 12? :) Doporučuju nahradit tuhle volbu inputem s maxlenght=2 a omezením pouze na čísla. A pak to skloňování, prostě si někde najít skript který sám označí jestli rok/roků/let nebo měsíc/měsíců/měsíce :o)
-jen tak náhodou, to jsme nezkoumal, když tam dnes zadám že je tomu mazlíčkovi 9 , kolik mu bude za dva roky když to nebudu editovat? Doufám že 11 , a ne pořád devět.
-Jediný povolený formát je JPG - NE, NE A NE! Vem si že většina lidí používá PNG kvůli nízké velikosti souboru a vysoké kvalitě. Zamysli se nad tím, bylo by dobré povolit png.
-Při nahrávání fotky mě to odhlásilo bez jakéhokoliv upozornění (asi sjem na RS hledal vhodnou fotku moc dlouho)
-To mě dostalo: Mazlík se nemusí nijak jmenovat, prostě může mít úplně nevyplněný profil :D
-Když chci změnit informace o mazlíkovi, třeba jednu jedinou blbůstku , musím znova vypisovat všechny údaje. Taky špatný.
-Co když zvířátko umře, nebo chci prostě jen smazat účet? Nikde žádná taková možnost není. Taky špatný.
-Víš že dle zákonů nesmíš uveřejňovat celou IP adresu? Musíš alespoň jedno číslo zaměnit za X nebo tak něco, prostě zcenzurovat část IP adresy - je to velmi citlivý údaj, proto se nesmí takto zobrazovat.
-Co to má být to okénko při odhlášení?<br /><br /><b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znova přihlásit<br><br> ? Novej řádek v javascriptu je \n , a ne <br> :D

Jinak tak nemám co hodnotit, vzhled není tvá práce, vyhledávání není tvá práce . . . Je to na freehostingu s reklamou, to je už samo o sobě nevýhoda.

Doporučil bych ti následující:
-udělej si favicon.ico
-oprav vše o čem ti tady výše píšu
...a bude to v pohodě :o)

EDIT: V tom chatu si můžu zvolit koho chci přezdívku :D Stačí si otvřít horní frams toho chatu, a tam když se kouknu do zdrojáku, tak si můžu u sebe na PC editovat zdroják a odeslat do chatu příspěvek pod jinou přezdívkou :o)
Europsky_Dzigolo
Profil
lol :D moja registracia:
login: a
heslo: b
email: c

:D


EDIT: akoze "roků" a "let" neni to iste?
EDIT2: http://www.mujmazlik.ic.cz/profil.php?mid=22 :D
mujmazlik
Profil *
drvaca
Ahoj, díky za obsáhlou odpověď. Tak k jednotlivým bodům:
1. Opraveno (začátečnická chyba - bralo to IP serveru, místo IP uživatele a já si toho nevšiml).
2. Fórum jsem hodil do tabulky, příjde mi přehlednější.
3. Vyhledávač od Googlu bude brzy nahrazen vlastním vyhledávačem, Googlu je prozatímní řešení.
4. OK, dnes zkusím nahodit jiný skin webu.
5. Dobrý nápad, popřemýšlím nad tím, jak to realizovat.
6. Viz bod 5.
7. Děkuji za radu, popřemýšlím nad tím.
8. Prodloužím tuto dobu pro stránku s uploadem (nyní automaticky odhlašuje při neaktivitě delší než 5 minut).
9. Opravím.
10. Máš pravdu, tenhle nápad realizuji.
11. Tato chyba opravena (poslední tři číslice byli nahrazeny *). Děkuji za upozornění.
12. Opraveno.

Ten chat opraven, sice je tam pořád to hidden políčko, ale už si to načítá přezdívky ze samostatného skriptu.

Europsky_Dzigolo
No a, že sis zvolil uživatelské jméno "a" a heslo "b". Co je na tom divného? A vůbec, co je vtipného na odkázaném profilu? Cílová skupina jsou lidé, co si v klidu chtějí založit pro své zvířátko profil. Ne lidé, co schválně vyplní lživé informace.

Děkuji za upozornění roků = let.
ofi
Profil *
mno, pro stránky "mazlíků" bych čekal teda trošku hravější design, veselejší, se zvířátky, a ne strohý bussines blue design... Mazlíka mám ale musím přiznat, že mě ten design trochu odradil - né proto že by byl ošklivý, ale proto že z něj podvědomě čuchám komerci...

Europsky_Dzigolo
chtěl poukázat na to co se dá ale nemělo by se dát udělat se zadávanýma údajema.

Cílová skupina jsou lidé, co si v klidu chtějí založit pro své zvířátko profil. Ne lidé, co schválně vyplní lživé informace.
problém je v tom, že opatření se nedělaj proti lidem, co schválně vyplní lživé informace, ale pro ochranu uživatelů za prvé. Protože co se stane když si někdo udělá takový účet jako Dzigolo? nevědomky - protože se mu dobře pamatuje. No a pak se mu tam leckdo dostane. a ochrana - se zadruhé - dělá proti spamovacím robotům.
Europsky_Dzigolo
Profil
mujmazlik
A vůbec, co je vtipného na odkázaném profilu?
ze povolene su len obrazky JPG a ja som dal GIF
drvaca
Profil
Europsky_Dzigolo
Povolené formáty již jsou JPG, PNG a GIF.
jenikkozak
Profil
Četl jsem si „pravidla používání“ a některé části tam nechápu:
„Každý uživatel s těmito pravidly používání souhlasí, pokud navštíví tento portál.“ Ale kdeže, já tam vstoupil přes odkaz na této diskusi, o pravidlech jsem nic nevěděl, nemohl jsem s nimi souhlasit.
„Žádný u uživatelů nesmí škodit portálu.“ Překlep...
„Pokud se jakýkoli uživatel něčím proviní, jeho účet bdue nenávratně smazán. Bez diskuse.“ Házel jsem ve třídě křídou, smažeš mě?
Pravidla 8/A a 4/C jsou totožná.
„Je zakázáno nahrávat fotografie, obsahující sexuální, erotické, vyobrazující týrání zvířat, či mají jakýkoliv jiný protizákonný podtext.“ Zajímavé souvětí...
„Každý uživatel se vzdává všech autorských práv nahráním fotografií na náš server.“ Nikdy.
„Není garantováno volné místo pro fotografie na našem serveru, pokud dojde celkové místo na serveru.“ a „Nahraj neomezeně mazlíčkových fotek“ Tady asi někdo lže.
Další překlepy a chyby by se daly snadno nalézt...
MichMond
Profil
Mě to příjde jako skvělí nápad, nic takového jsem ještě neviděl ale asi to už existuje nevím. Hned jsem si tam svého pejska zaregistroval. Občas se tam zajdu podívat. Chtělo by to ale asi nějakou reklmu a více uživatelů ;-) .
ybznek
Profil
nečetl jsem příspěvky ostatních, ale to menu bych zarovnal zároveň s obsahem, nebo celou spodní částí
edit: zpřehlednit text, je to kupa písmen na sobě
denCo
Profil
vyraznejsi header by bodol, na prvy krat ani neviem o com je ten cely web... a v chate mi vadi refreshovanie kazdych par sekund... vadi to ked niekto nieco dlhsie pise
mujmazlik
Profil *
Nová verze webu spuštěna :-)
Zhodnoťte prosím.
Ofi
Profil
no vidíš, tenhle dizajn je pro mazlíčky příhodnější:)
připomínky:
1)text v headeru - MůjMazlík - ukaž svého zvířecího mazlíčka celému světu zdarma - proč je to jako obrázek? Hodit do textové podoby (nadpis + ten text do paragrafu aspoň)
2) menu - nějaké hover efekty pozadí prosím - takhle to vůbec nevinikne
3) pravidla používání. - !nečitelné

jinak dobrý, na kód jsem nekoukal a na funkčnost jen zběžně - spěchám, tak tady máš jen to co mě vyloženě bije (nebo nebije že) do očí...
mujmazlik
Profil *
Nějaká další hodnocení prosím?
drvaca
Profil
Už asi jenom přejít z IC jinam a koupit si doménu :))))

Jo, dole je "http://csscreme.com/freecsstemplates/" , nechceš to nějak upravit, buďto jen aby tam byla ta ikonka, nebo alespoň aby se to otevíralo v novém panelu?

A ještě, do adresářů jako je třeba http://www.mujmazlik.ic.cz/images/ bych nahrál index.php reloadující na history -1 :) Ať se v tom nikdo nehrabe :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0