Autor Zpráva
DAV1D
Profil
Zdravim, pol roka robim web http://transformers.scifi-guide.net/ a chcel by som si vypocut vas nazor.

Stranka bezi na Wordpresse.
Ofi
Profil
Ahoj, film jsem shodou okolností viděl včera :D (2ku)
stránky jsou dobré ale na pár drobností upozorním:
1) pozměň title - místo
Transformers: revenge of the fallen - něco dávej
něco - Transformers: revenge of the fallen (např. Příběh - Transformers: revenge of the fallen)
u něčeho to máš dobře ale povětšinou to máš právě naopak..
2) to pravé menu : # O filme, # Príbeh, # Zaujímavosti... máš tam na něj šířku habakuk - ale ono se tlačí u levého okraje - navrhuji přinejmenším zvětšit letterspacing displaynout to do blocku a hodit tomu nějakou barvu na pozadí při hoveru - + popřípadě zvětšit odsazení !TEXTU od leva v tom menu...
3) další marný pokus o skutečné XHTML(nemyslím tu validitu prosimtě - ale Řádek 2, znak 58: definice typu dokumentu "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" obsahuje chyby.)
4) tohle je skutečně prkotina ale stejně : <!-- Closes header --> proč si píšeš komenty v En?
5) uf - <div class="separator"></div>

no ale to jsou skutečně jen malé vady, ale popřemýšlej o tom - to je jen tak co sem si na rychlo všiml - obsah jsem nějak extra nezkoumal...
pEeLL
Profil
1, odkaz na administraci v patice... pryc stim
2, zobrazeni toplistu - opravdu si myslis ze lidi na tvych strankach zajima navstevnost? navic je to tam graficky jak pest na oko
3, blueboard- shoutboard ... proc? nerikej mi ze do wordpress neni nejaky shoutboard plugin. pismo je hrozne male
4, osobne bych uvital o trosku vetsi pismo a trosku vetsi odsazeni radku

jinak nikde nevidim reklamu - to uz se mi dlouho nestalo :)
DAV1D
Profil
Ofi:
1. s title moc neurobim, je to funkcia wordpressu, tiez by som rad to vyladil
2. prave menu niekedy v buducnosti urcite poriesim, tiez sa mi to moc nepaci teraz, ze to je ako volaka natahnuta spageta
3. validitu mozem poriesit tiez, ale nie je to mojou prioritou. Hlavnou prioritou bolo aby sa web zobrazoval vo vsetkych prehliadacoch spravne a to sa mi podarilo (firefox, opera, explorer 6 az 8 a aj safari a chrome by ho mali zobrazovat dobre, pokial ma pamat neklame)
4. dizajn je "iba" prerabkou podla mna nie moc podarenej temy Pixel (http://wordpress.org/extend/themes/pixel), preto pozostatky anglictiny + ja tiez dost casto pouzivam anglicke nazvy v kode, pokial su kratsie ako slovenske. Keby sa ten web ukazal autorovi tej temy asi by ho ani nespoznal *
5. nuz potreboval som oddelit tych transformerov od seba a tak som dostal tento "genialny napad" pomocou divka :D

Dakujem za odozvu. Ako sa pacil film? Podla mna bol skvely :)


pEeLL:

Administracia - co je na tom zle?
Toplist - to pouziva takmer kazda fanstranka, ak by si mohol vysvetlit co je na tom zle, rad sa priucim, mimo to mna zajima kolko ma ktora fanstranka navstev :)
Blueboard - je jednoduchy, dostupny a funguje, co sa o niektorych pluginoch neda povedat a hladat ten dobry a potom ho este aj stylovat aby nasledne vysla aktualizacia pluginu a wordpress prepisal moj styl, novou verziou, to cloveka nastve.
reklamu nemam, webhosting je zdarma, robim to pre zabavu ako hobby, tak preco zbierat penaze a silou mocou zneprijemnovat ludom navstevu webu. Ale svoje weby, alebo znamych rad podporim nejakym tym bannerom :)
Ofi
Profil
DAV1D
validitu mozem poriesit tiez, ale nie je to mojou prioritou
vsak ja nepoukazoval na nevaliditu nýbrž o to že XHTML odesíláš jako HTML - a na to jsem poslední dobou trochu vysazený .. ale jinak pravda - hlavně že to funguje ;)

nuz potreboval som oddelit tych transformerov od seba a tak som dostal tento "genialny napad" pomocou divka :D
ja bych to videl spis jako antisémantický nápad - ale rozhodně ne jako geniální - místo toho divu jsi tam mohl dát třeba hr s margin-topem -1px a margin-bottomem 60px a voila...

<ot>
Ako sa pacil film?
Byl jsem mile překvapen - 1 byla docela guláš, ta dvojka se jim dost povedla, rozhodně mě nadchla více než nový Terminátor.
</ot>
Ofi
Profil
pEeLL
zobrazeni toplistu - opravdu si myslis ze lidi na tvych strankach zajima navstevnost?
mě jako uživatele zajímá, čistě ze zvědavosti..
DAV1D
Profil
ano ano, genialny napad to bol v uvodzovkach, tz ze to za genialny tah nepovazujem, ale lepsi zas nevim a vyhovuje to, takto mi staci v css iba prepisat jeden riadok a mozem to volitelne posuvat, co by s hr nebolo mozne, alebo bolo?
Ofi
Profil
DAV1D
takto mi staci v css iba prepisat jeden riadok a mozem to volitelne posuvat, co by s hr nebolo mozne, alebo bolo?

libovolně zvětšovat či zmenšovat tu 60 px mezeru? jistě že by to šlo - to nastavíš tim margin-bottomem
DAV1D
Profil
aha a v com konkretne by to bolo lepsie, k comu by to pomohlo?
Ofi
Profil
bylo by to přinejmenšim sémantičtější..
DAV1D
Profil
tak som zapracoval na validite (zatial len hlavnej stranky) validator
na title sa pozriem, vidim ze to je nejake phpcko, tak to poladim

edit: zial to bude mozne len tak, ze vypnem zobrazovanie napisu Revenge of The Fallen Slovenska fanstranka pri clankoch a tak bude nazov stranky napriklad iba: "Pomsta porazených doma a v kinách" a to sa mi nezda ako stastne riesenie.
pEeLL
Profil
DAV1D
1, odkaz na administraci ma nulovou hodnotu pro uzivatele. prot podle me nema na strance co delat.

2, na toplistu nic zleho neni jen rikam ze ti graficky nezapada do stranek a pro uzivatele opet nema zadnou hodnotu .... nerikam toplist zrusit ale oddelat jeho grafickou podobu.

jinak pokud se stranky zobrazuji ve vsech prohlizecich vporadku tak se validitou vubec nezabyvej
DAV1D
Profil
tak validna stranka je, az na stare novinky a video sekciu, v ktorej to kazia youtube videa, staci ich dat do scriptu a je to OK, ale to uz riesit nebudem.
Web sa zobrazuje spravne v IE 7, IE 8, Firefox, Opera, Chrome. K drobym problemom dochadza v IE6, kde vyuzivam PNG fix, ale tie png su iba priesvitne a nie ciastocne priesvitne ako by mali byt a su tam aj drobne problemy s hornym menu, ktore nefunguje spravne ako block a aj tie mensie menu na pravo to trosku az prislis stahuje k sebe, ale to nie su problemy, ktore by obtazovali navstevnika nejakym vyraznym sposobom. A potom je ich problem, ze pouzivaju tu storocnu volovinu... zial ju pouzivaju este stale dost.

O tej administracii pouvazujem o jej stiahnuti, ale toplist ponecham. Az tak tam nevadi (urcite nie viac ako vymenene ikonky), ale som zastanca toho aby si navstevnik mohol pozret kolko ludi ju navstevuje. Mna to pri webstrankach napriklad vzdy zaujima (teraz z logickych dovodov, ale aj predtym ked som netvoril stranky som bol zvedavy).


Zial s title nejsom schopny pohnut tak ako by som si predstavoval, pretoze title sa berie z nadpisu clanku a jak tam je Revenge of The Fallen - Autoboti, tak do title to naopak zial nepride. Ale ak mate nejaky napad ako to obist, tak budem vdacny.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0