« 1 2 »
Autor Zpráva
Imrahil
Profil
nedávno jsem sem dával k hodnocení můj grafický návrh, bylo řečeno, že není co hodnotit, takže ted v html a i nějaké ty chyby jsem opravil ;)

http://www.imrahil.prodejce.cz/fryda3/index.html

děkuji za názor a konstruktivní kritiku
shaggy
Profil
Prečo nepokračuješ v starej téme? Mmmáš nejaký dôvod každý deň zakladať novú?
Miloš
Profil
1) Proč je většina stránky odkazem na sebe samu?
2) u <img src="image/logo.gif" alt="logo"> bych alt doplnil na alt="Tenis Frýda - logo firmy" nebo tak nějak
3) kód se mi věru nelíbí, i když je validní. Co takhle nějaká sémantika?
Str4wberry
Profil
Zdá se mi, že tam máš neuzavřený odkaz, takže kliká skoro celá stránka.
<a href="index.html"><img src="image/ikony/polozka1.gif"
     alt="polozka" onmouseover="this.src='image/ikony/polozka2.gif'" onmouseout="this.src='image/ikony/polozka1.gif'"</a>
Imrahil
Profil
shaggy


důvod byl ten , že takhle se na to lidi spíš podívaj
Imrahil
Profil
Str4wberry

opraveno , ale mam pocit že bliká pořád
Jozin
Profil *
Ahojky,

stránky se mi moc nelíbí. Pokud začínáš není to špatné, ale dal bych určitý konec stránky. To jak je tam plynulý přechod do pozadí je sice hezké, ale nevím, kde je začátek - kde konec. Prostě bych dal dejme tomu 900px bílá část další pixel tmavší barvou a třeba přechod do pozadí a bude to vypadat líp.

To horní menu se ti z neznámého důvodu při hover efektu posouvá doleva (mám FF3.0).

Ke kódu máš tam celkem vítr. Nahoře vidím kaskádové styly, ale hovery máš dělané přes js, proč?

v CSS:
a:hover{
 styly odkazu p najetí;
}


body bgcolor=... K čemu potom máš kaskádové styly?

body{
 background-color: #....
}

Stránka je česká ne? Tak co ta patička v angličtině?

Pod koncem stránky máš cca 200px volného místa, kde nic není.

Celkové hodnocení: 4/10. Ještě máš hodně práce.
Imrahil
Profil
1) Proč je většina stránky odkazem na sebe samu?

ptz mám zatím jenom jednu stránku
Imrahil
Profil
Pod koncem stránky máš cca 200px volného místa, kde nic není.

jj s tím mám problém , který jsem se snažil řešit , forum o teto chybe je zde když mi pomůžeš budu jedině rád

http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=98710
Miloš
Profil
Imrahil
ptz mám zatím jenom jednu stránku
Nerozuměli jsme si – mně šlo o to, proč je většina plochy jedné stránky odkazem (ať už kamkoli). Proč není odkazem jen konkrétní kus textu (např. nadpis článku).
Imrahil
Profil
Miloš


opravdu nevím co myslíš, odkazy jsou jenom v horním či levém rohu + logo,
Imrahil
Profil
To horní menu se ti z neznámého důvodu při hover efektu posouvá doleva (mám FF3.0).
jaktože z neznámého ?
Miloš
Profil
Imrahil
Načetl jsem stránku znova a už je vše v pořádku. Měl jsem nejspíš na mysli totéž co Str4wberry – [#4] – a už je to asi opravené.
Str4wberry
Profil
U mě v pořádku? Nikoliv. Tatéž chyba u odkazů v <div class="hornipanel">.
Imrahil
Profil
Str4wberry
co ta chyba zpusobuje?
Str4wberry
Profil
Způsobovala, že oblast kolem obrázku:

…byla klikací.
Ofi
Profil
1) pokud najedu na úvod, tak se celé menu posune o 1 či 2 px doleva - v mozille
..... v opeře i v ie je to v pořádku..
2) nechápu proč ta patička je vysoká jak kráva, tam ještě něco bude?
3) kód se mi nelíbí vůbec - menu máš v divu místo abys ho dal do tagu <menu> text máš v divu místo abys ho dal do tagu paragraph <p> ... tohle: <div class="textpozadi"></div> je teda síla... lidově řečeno prasárna...

doporučuji přečíst toto :http://semantika.name/ sedni si k tomu a přečti si to !CELÉ ... a ten kód komplet předělat... grafika v poho (neurzí ;)
Imrahil
Profil
To horní menu se ti z neznámého důvodu při hover efektu posouvá doleva (mám FF3.0).

myslim ze todle je jedina funkcni chyba....jak moc se to posouva a nevíte někdo proč?, mně to na žadném prohlížeči problémy nedělá
Imrahil
Profil
1) pokud najedu na úvod, tak se celé menu posune o 1 či 2 px doleva - v mozille
to je divny , že mě se to v mozille neposouvá
Ofi
Profil
Imrahil
to je divny , že mě se to v mozille neposouvá
mam verzi 3.5.2 ...
Miloš
Profil
Imrahil
v mozille
Myslíš Mozillu jako Mozillu, nebo Firefox?
Každopádně mně se ve FF 3.5.1 menu posune, když najedu na jeho prvné položku.
Zkus nadeklarovat stejné hodnoty padding/margin u menu v normálním stavu a ve stavu :hover.

Doplňuji:
Právě jsem updatoval FF na 3.5.2 a tatáž chyba.
Ofi
Profil
uvod1.gif má šířku 77px zatímco uvod2.gif má šířku 76px - takže tipuji pokud obrázek zvětšíš, nebo pokud nastavíš obrázku atribut width="77px" přestane se to posouvat.. navrhuji udělat možnost č. 1, pokud dvojku tak ve stylech..
Imrahil
Profil
Ofi
díky moc, ted jsem to upravil, prosím koukněte jestli to už nezlobí nemělo by
Miloš
Profil
Imrahil
U mě už OK.
Ofi
Profil
Imrahil
u mě už také v pořádku ;)
Imrahil
Profil
hodně lidí mi to ještě vytýkalo, že mám dole volný místo zhruba 200 px, potřebuji radu jak se toho zbavit
proč to tam mam? , stránka je dělaná tak že veprostřed je jeden velký prvek který má na pozadí vykreslený obrázek...element body má na pozadí jenom tu nejtmavší šedou barvu aby byl hezky přechod,
problem je v tom ze pokud mi obsah prvku nevytahne stranku alespon na 100% výšky začne se pod listou a bez prřechodu rovnou vykreslovat šeda a neni to hezky, zkoušel jsem to řešit pomocí min-height, ale fungovalo jenom v chromu

poradí někdo???

stranka by jinak vypadla takle...a to nechci : http://www.imrahil.prodejce.cz/firefox.jpg
Taurus
Profil
Už ti to psali. Dej si ten šedobílý obrázek do body:

body {
background: url("obrazek-na-pozadi.png") repeat-y #c8c8c8;
}


a máš vyřešené jak opakování obrázku, tak šedé pozadí. Body je totiž vždy jakoby na šířku i výšku 100 %.
MajoCQ
Profil
v com si robil grafiku? ten text v hlavicke je zubaty
menu sa mi nepaci - preco tam mas odkzy obrazky, ked tam nepouzivas specialny font, tak tam daj iba pozadie a text tam dopis normalne v kode
Imrahil
Profil
Taurus
pak to ale vypada takle : http://www.imrahil.prodejce.cz/navrh.bmp
musel bych ten obrázek na pozadí udělat širší, ale všichni nemají stejné rozlišení, tak nevím jak to udělat
Imrahil
Profil
MajoCQ
asi kvůli hover efektu

a hlavička by už měla být také bez zubů ;)
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: