| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| DAV1D Profil |
#1 · Zasláno: 15. 8. 2009, 18:36:53
Uz vyse roka prevadzkujem web na adrese http://callofduty6.net/ zamerany na hry Call of Duty. Posledny velky redizajn prebehol uz pred pol rokom. Co na tuto stranku hovorite?
|
||
| grimword Profil |
#2 · Zasláno: 15. 8. 2009, 21:57:59
to už je šestka? vždyť tady mám někde ještě nainstalovanou dvojku
|
||
| Radek9 Profil |
#3 · Zasláno: 15. 8. 2009, 22:05:00
grimword:
Jo :D Vždyť už vyšla pětka a teď nedávno šestka :D DAV1D: Obyčejný tuctový design. |
||
| DAV1D Profil |
#4 · Zasláno: 16. 8. 2009, 08:06:24 · Upravil/a: DAV1D
tuctova nic k tomu viac nemas?
inak kazda hra ma svoj header :) |
||
| zatinka Profil |
#5 · Zasláno: 16. 8. 2009, 08:43:55
V globále se mi vzhled webu celkem líbí, ale nějaké připomínky mám.
- celé je to až příliš černé, tmavé, vše splývá v jeden celek a moje oči neví, kam dřív skočit. - text se mi hůře čte, zřejmě to bude malým bílým písmem na černém podkladu a nízkým řádkováním - menu je velmi dlouhé a tím se stává nepřehledné. Otázka ovšem je, zda je možné ho vůbec zkrátit |
||
| Bubák Profil |
#6 · Zasláno: 16. 8. 2009, 09:00:35 · Upravil/a: Bubák
Skvělý layout, tabulka v tabulce tabulky tabulky, tak to je doopravdy mazec, 4×zanořit tabulku se dnes jen tak nevidí.
|
||
| DAV1D Profil |
#7 · Zasláno: 16. 8. 2009, 10:51:04 · Upravil/a: DAV1D
za to mozem z casti ja, ale hlavne CMS joomla 1.0, ktora robi s tabulkami, to ja to uz tam neovplyvnim. Oci nevedia kam skocit? Za to takzvane moderne weby http://www.ign.com/ a spol, tak tam vies presne kde co najdes. Jeden obrovsky cirkus a ani diva svina nevi co kde je.
jo a tento dizajn pochadza z mojich zacatkov, je to len nastavana kasa a tabulku kompletne odstranit z dizajnu je otazka par minut, ale s joomlou uz nic nespravim. |
||
| zatinka Profil |
#8 · Zasláno: 16. 8. 2009, 10:54:02
DAV1D
„Oci nevedia kam skocit? Za to takzvane moderne weby http://www.ign.com/ a spol, tak tam vies presne kde co najdes. Jeden obrovsky cirkus a ani diva svina nevi co kde je.“ Tady ale hodnotíme tvůj web a ničí jiný. Prostě tam nevidím nějaký rozlišující prvek, vše je slito do černošedé barvy. Můj názor, záleží na tobě, jak s ním naložíš. |
||
| DAV1D Profil |
#9 · Zasláno: 16. 8. 2009, 11:03:10
„Tady ale hodnotíme tvůj web a ničí jiný. Prostě tam nevidím nějaký rozlišující prvek, vše je slito do černošedé barvy. Můj názor, záleží na tobě, jak s ním naložíš.“
jasne samozrejme, ja len tak web neni moderny, ma tabulky, ale osobne sa v nom orientujem urcite lepsie jak v radoby modernych profesionalnych weboch. Samozrejme dakujem za kritiku. |
||
| Radek9 Profil |
#10 · Zasláno: 16. 8. 2009, 11:04:25 · Upravil/a: Radek9
DAV1D:
„tuctova nic k tomu viac nemas?“ Mám k tomu minimálně 5 vět, tak jsem je zkrátil na jednu. Pokud to ale chceš napsat, tak budiž. Na první pohled mě stránka vůbec nezaujme. Tenhle design by mi v gimpu trval 5 minut :) Všechno je hrozně tmavé a poměrně špatně se to čte. Hlavička je jen obrázek se zakulacenými rohy zatemněný zleva. Když na takovéhle stránce se asi nic moc jiného nehodí. Rozhodně bych barvu panelů s články odlišil od menu. Proč je tam pravý panel, když je úplně prázdný? Nemělo tedy to co je pod články být v tom pravém panelu? Jak psal Bubák... tabulka, tabulka... jé a hele... další tabulka :) Tabulkové layouty jsou zastaralé a nepoužívají se. Chtělo by to prostě hodně předělat. „ale osobne sa v nom orientujem urcite lepsie jak v radoby modernych profesionalnych weboch“ Ty určitě, ty jsi ho tvoři, ale co my? :) Mě se osobně lépe orientuje na tom tzv. moderním webu. |
||
| DAV1D Profil |
#11 · Zasláno: 16. 8. 2009, 12:03:41
tabulky, tabulky, tabulky, tabulky su fuc, jedine ostali tie, ktore sposobuje joomla
|
||
| king26 Profil |
#12 · Zasláno: 16. 8. 2009, 21:02:05
[#3]doteď sem měl za to, že 6 díl eště nevyšel ;-) A on taky nevyšel :P Doufám že už to bude poslední počin této série, protože ho čím dál tím víc ničej. Kouzlo prvního, druhýho dílu je pryč...
A k designu, na mě to je moc tmavé :'( |
||
| DAV1D Profil |
#13 · Zasláno: 17. 8. 2009, 11:56:32
tak tomam per teba zlu spravu, pretoze Treyarch uz pracuje na Call of Duty 7 a vraj by sa malo odohravat vo Vietname.
Trosku som poladil farby textu, riadkovanie a menu, ktore som prepisal priamo v suboroch joomly, ale viac uz s tabulkami nespravim. Zdrojovy subor clankov ma totiz 1500 riadkov a je to pekny s prepacenim bordel, takze tam uz clovek tomu nepomoze. Jedine prejst na joomla 1.5, ktora uz s tabulkami nenaraba, ale to si vyzaduje rozlucku s nepodporovanymi komponentami (problem), upravu dizajnu (malinky problem) a doladenie zobrazovania clanokov (problem). Ale ako velky problem to nevidim. Funguje to, je to validne, tak niet uz o com snad + uz tie tabulky nie su moja vina. :D |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0