Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
BookBurner Profil |
Prosil bych odbornější pohled na tento web: http://bratrstvo.org/
o co mi jde: - hledám hlavně nedostatky co se týče technické stránky, ovšem můžete hlásit nesrovnalosti i po stránce obsahové. - pokud máte nějaké návrhy na dodatky k webu - konstruktivní kritiku (pokud se vám něco nezdá nebo chcete něco změnit, povězte alespoň, co to změní na funkci a případně pokud jde o složitější operaci jak na to) - prosím pište u nápadů a kritiky zdůvodnění, nemůžu web měnit jak mě napadne dle svojí libovůle ale musím vše projednat s Vnitřním kruhem Bratrstva rovnováhy PS: web je dělán co možná nejkompaktněji, proto se vše odehrává v rámci jedné stránky, ovšem nebráním se rozšíření v rámci dobrých nápadů PPS: nemusíte rozebírat diskuzní fórum, to vůbec není moje práce :D |
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 31. 8. 2009, 09:24:58 · Upravil/a: Nox
Nečitelný a na oči velmi nepříjemný web, opravdu se mi to nechce hodnotit dále, vůbec na tom webu nevydržím, což je hodně tragické
ot: Politické uskupení? Zní to spíš jak něco religionistického |
||
MCKAY Profil |
#3 · Zasláno: 31. 8. 2009, 09:28:53
Souhlasím s Noxem, k tomu všemu vstupní strana opruzuje každého klienta.
|
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 31. 8. 2009, 09:31:35
Na webu jsem nenašel žádný nadpis, jen zvětšené a ztučnělé písmo.
Kód pochází z pravěku webu, ukázka: 1<td align="left" width="800" valign="top" rowspan="2"> <td align="left" width="800" valign="top" rowspan="2">
<p align="left"><b><font size="5" face="Tahoma">Bratrstvo rovnováhy</font></b><font size="4" face="Tahoma"><br>
<br>
</font><font face="Tahoma"> Samo sebe... |
||
BookBurner Profil |
#5 · Zasláno: 31. 8. 2009, 09:33:57
Beru na vědomí
add barvy: Bratrské barvy jsou rudá a černá, tedy pokud je nějaký návrh na zlepšení čitelnosti při rozumném zachování stávající podoby, sem s tím add vstupní strana: ta je v současné době pouze provizorní, v budoucnu bude odkazovat na tři různé sekce webů takže bude sloužit jako základní navigace |
||
BookBurner Profil |
#6 · Zasláno: 31. 8. 2009, 09:35:03
Bubák: díky za upozornění, web jsem po stránce php spíchl včera, odlaďování mám naplánované na dnešek, tohle je dobrý začátek :)
|
||
Nox Profil |
#7 · Zasláno: 31. 8. 2009, 10:13:32
BookBurner
To jaké jsou barvy pro reprezentaci je celkem irelevantní, to aby to bylo použitelné, čitelné a nenavodilo trvalou slepotu je zásadní... Klidně tam dejte logo v těchto barvách nebo něco, ale stránky ať jsou čitelné Pozadí a text by měly mít hodně odlišné barvy (třeba pozadí hodně světlé a písmo tmavé) a nepoužívat tak ostré barvy, ikdyž třeba něco má být zelené, tak nedat 0,100%,0 ale mírně aspoň ještě jednu barvu a zelenou ztlumit |
||
marfy Profil |
#8 · Zasláno: 31. 8. 2009, 10:29:20
http://www.sovavsiti.cz/kontrast/ - zadej si tam tvoje barvy a ukáže ti to: "NE!" ... takže zvolit jiné barvy
|
||
BookBurner Profil |
#9 · Zasláno: 31. 8. 2009, 10:38:12
Mno, přemýšlím že bych mohl nějak zvýraznit centrální oddíl pro text, popřemýšlím odladím web na základě bubákova doporučení a pak se podívám na tu barevnost
add: marfy - i Noxovo doporučení je pro mě podstatnější než nějaký internetový test, ale snaha se cení :) |
||
Alastor_Kopal Profil |
#10 · Zasláno: 31. 8. 2009, 11:26:39
mě červéná s černou velice fascinuje a moc se mi líbí jenomže boužel nemusí to být u každého
1. favicon.ico nejde rozeznat možná zvolit neco jednodušího 2. mám menší monitor takže dole se mi zobrazuje posuvník 3. bylo by možná lepší naučit se CSS |
||
Ofi Profil |
#11 · Zasláno: 31. 8. 2009, 13:34:57
Ta červená mě pálí do očí... víc už si kvůli tomu neprohlédnu... udělej s tím něco a pak budem pokračovat v hodnocení ;-)
|
||
BookBurner Profil |
#12 · Zasláno: 31. 8. 2009, 15:58:17 · Upravil/a: BookBurner
malý pokus s barvou, není tak agresivní pro oči, ale pořád přemýšlím s čím ji sladit
EDIT: po delší debatě s několika lidmi zůstává text červený, změna byla provedena pouze v pozadí aby text nepůsobil až tak agresivně EDIT2: Alastor_Kopal, upravil jsem velikost stránky pro rozlišení 1024x768 přečuhoval tam jeden kus grafiky |
||
Nox Profil |
#13 · Zasláno: 31. 8. 2009, 19:24:23 · Upravil/a: Nox
Upřímně...když se na to kouknu, tak mě napadá fakt slovo "úchylné", je to fakt strašně agresivní a působí to nepříjemně a nedůvěryhodně...jestli to teda není účel
|
||
BookBurner Profil |
#14 · Zasláno: 31. 8. 2009, 20:26:50
To už je možná i o vkusu jednotlivce :). Webům jsem se věnoval cca 5 dní v kuse musím si dát oraz. Takže děkuji všem za připomínky a návrhy, hlavně Bubákovi za jeho podotknutí, Noxovi za připomínku ohledně barev, nakonec jsem to trochu upravil, ale zas nijak zásadně a Alastorovi za připomínku ohledně chyby v zobrazení při menším rozlišení.
Web prozatím zůstane v této podobě a další úpravy budou probíhat za pochodu. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0