Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Je mozne nacist obrazek z internetu primo ve flashi ?

http://www.games4all.cz/wow/status2.php
Hanz
Profil
Anonymní
No, ale ten obrázek musí být v JPG. Když je tak ho načteš jako každý jiná, jen jako cestu zadáš jeho URL
Anonymní
Profil *
Jenze je tu problem ja potrebuju nacist ten co je v PHP.
Pokud to jde
compman
Profil *
pokud by to byl jen tento obrázek, tak jde uložit a zkopírovat buď do knihovny nebo někam na web
Hanz
Profil
Anonymní
No a proč ho nevygeneruješ pomocí GD knihovny v PHP do JPG ??
Anonymní
Profil *
nemuzu protoze ten PHP soubor ma kontrolu zapnuti serveru kdyz je zeleny obr. tak je zapnutej a kdyz crveny tak vypnutej server.
Hanz
Profil
Anonymní
Tak v tom případě nemáš šanci.
Tomis
Profil *
Co mas ten soubor v PHP, tak je to GIF ne JPG a PHPckem (GD knihovnama) muzes generovat treba 2 obrazky podle stavu serveru :) a to jestli kontorlujes server nebo ne, na generovani nema vliv :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.