Autor Zpráva
gonda
Profil *
Ahoj. Můj problém je, že mám na úvodní stránce video ve flashi a po přehrání bych potreboval přesměrovat stánku jinam. Pokoušl jsem se najít neco o flashVars jestli to tak půjde, ale kloudného jsem nenašel. A s psanim skriptů nemám žádné skušenosti a vždy je nekde jen nejaky kousek a nechapu jak to mam použít. Mohl by mi nejaký dobrák pomoci. Děkuji
FlashNoob
Profil *
Buť si nějak vytáhni data toho videa, a nebo si jednoduše udělaj proměnnou která se bude pořád odčítat a až se ta proměnná bude rovnat třeba 0le tak použij metodu getURL("odkaz","_top") na odkázání. Je to ale dost nepřesné protože se video každému nemusí hned načíst no. Je to ale asi nejlehčí metoda...
FlashManiac
Profil
záleží na tom jak to video načítáš.. flash má událost onComplete mělo by stačit si přečíst nápovědu a měl bys to dát dohromady :)
gonda
Profil *
video mam vloženo takto:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="720" height="480" id="FLVPlayer">
  <param name="movie" value="FLVPlayer_Progressive.swf" />
  <param name="quality" value="high" />
  <param name="wmode" value="opaque" />
  <param name="scale" value="noscale" />
  <param name="salign" value="lt" />
  <param name="FlashVars" value="&amp;MM_ComponentVersion=1&amp;skinName=Clear_Skin_1&amp;streamName=victory-v3_1&amp;autoPlay=true&amp;autoRewind=false;" />
  <param name="swfversion" value="8,0,0,0" />
  <!--[if !IE]>-->
  <object type="application/x-shockwave-flash" data="FLVPlayer_Progressive.swf" width="720" height="480">
    <!--<![endif]-->
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="wmode" value="opaque" />
    <param name="scale" value="noscale" />
    <param name="salign" value="lt" />
    <param name="FlashVars" value="&amp;MM_ComponentVersion=1&amp;skinName=Clear_Skin_1&amp;streamName=victory-v3_1&amp;autoPlay=true&amp;autoRewind=false; />
    <param name="swfversion" value="8,0,0,0" />
    <param name="expressinstall" value="../Scripts/expressInstall.swf" />
    <!--[if !IE]>-->
  </object>
  <!--<![endif]-->
</object>

Zkoušel jsem to onComplete ale zaboha nemůžu přijít na to jak to propojit...
FlashNoob
Profil *
Tady jde spíše o to jak to máš udělané v tom Flashi v AS... Né jak to swf pak vkládáš ;-)
gonda
Profil *
Aha. Tak tady bude zakopaný pes :-). Diky moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: