Autor Zpráva
remsa2
Profil
Ahoj jen bych se chtel zeptat jesi de html vkládat do flashovych stranek? mam flasovou stranku a chtel bych si tam napriklad vlozit pocitadlo navstevnosti prosím poradte
Mebal
Profil *
Tady to máš pospané ale je to dost složité a neefektivní, lepší je si počítadlo naprogramovat přím ove Flashi nebo ho vložit v tom html co zobratuje Flash web a pak ho pomocí css umístit nad Flash a na přesné mýsto...
www.flash.cz/portal/clanek.aspx?id=752
remsa2
Profil
A napsal bys sem jak to udelam v tom html? prosím jsem zacatecnik pouzivam stranky www.wix.com
Mebal
Profil *
Pokud neumíš html a css tak to neuděláš ;-) prvně se html a css nauč a pak pomocí z-index nastav aby počítadlo bylo dost ve předu a pomocí position left a top nastav polohu počítadla... ;-)
remsa2
Profil
Tak to se to asi budu muset naucit :-D a muzu se zeptat jak do toho flashe treba vlozim prostej odkaz na nejakou stranku aby slo na nej kliknout a presmneruje na tu stranku?
Nosal
Profil *
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=20&topic=108327

on(release) {
getURL("http://www.adresa.sk","_blank");
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: