Autor Zpráva
Nothingface
Profil *
Poradil by mi někdo se Scrollbarem???

Chtěl bych vytvořit scrollbar, který by se skládal pouze ze šipek nahoru a dolů (nechci tam posuvník)
Fred
Profil
Pozor, to nemají uživatelé zrovna moc rádi, nedoporučuji. Z tohohle by to šlo udělat http://www.pxl8.com/scrolling_table.html
Fred
Profil
Jé promiň, beru zpět ono to má být ve flashi, toho jsem si nevšimnul. Tak to Sorry
Hanz
Profil
Nothingface
Zkus tohle. Stačí to trochu upravit.
flz
Profil
hehe, pamatam si ked som tento problem riesil ja :)
doublethinkove skroly su fajn, ale ked uz nie su na _root. tak prestanu fungovat :-/ skusal som ich upravit aby to slo, ale nevedel som to.
ja som si spravil vlastne skroly pomocou setProperty(); ale zatial som nevyriesil ten
posuvnik, ale ked vravis, ze ti stacia sipky, tak to skus :)
KiRBEE
Profil *
Zdravim,

tak zrovna taky řeším takový menší problém s scrollbarem (http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=mc_scroll)...

Jedná se Doublethinkovo scrollbar s MC:

Používám vlastní kursor, který má nadefinováno

onClipEvent (load) {

Mouse.hide();
startDrag(this, true);
}
onClipEvent (mouseMove) {
updateAfterEvent();
}


Ten je plně funkční až do chvíle, dokud s ním "nezatáhnu" za posuvník (ve scrollbaru) - pak tam instance toho kurzoru zůstane a už se ani nehne a já dál jezdím po obrazovce "neviditelným" (Mouse.hide();) kurzorem... Není nějaký příkaz pro to, aby když sjedu, se obnovila pozice kurzoru? Nebo nějaké jiné řešení...?

Děkuju!
Hanz
Profil
KiRBEE
Myslím, že tohle by to mohlo řešit:
onClipEvent (load) {
Mouse.hide();
}
onClipEvent(enterFrame){
startDrag(this, true);
}
onClipEvent (mouseMove) {
updateAfterEvent();

}
KiRBEE
Profil *
1) Ne, stále to nejde - sice tam už ten kursor "nezatuhne", ale jak se načítá každý cyklus (při 20 fps), tak taky na konci každého cyklu přestane "táhnout"...

2) Mátě někdo zkušenosti s Flashem 8? Když publikuju animaci do *.exe, tak se nenačítají externí obrázky a swf (příkazem loadMovieNum); ale když tu samou animaci publikuju jako *.swf, vše šlape bez problému...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.