Autor Zpráva
vasima
Profil
chtěl bych se zeptat, jak udělat aby se po kliknutí na svetr, svetr zobrazil ve velkém okně a po kliknutí na jiný svetr se zase ten zobrazil ve velkém okně a takhle pořád dokola posílám příklad: http://detskamoda.oblibene.com/3959-divci-svetry/48190--svetr-divci-girls-83/?im=57216 díky
janbarasek
Profil *
Moderátor Chamurappi: Vyhozeno… a vráceno zpět. Není úplně jasné, že si tazatel uvědomuje, co je flash.

vasima: Až moc lehký !
Tady jsem udělal taky příklad: http://php.baraja.cz/galerie/foto.php?v=1. Je to v php přes proměnnou. V html to jde taky, ale musel bys udělat spousty stránek a spousty odkazů. Script dám taky ke stažení, Buď si to uprav ale napiš původení verzi, nebo to ukradni, a nahraď jenom fotky, ale napiš že to je moje !
http://php.baraja.cz/galerie/galerie.zip
Johnik
Profil
janbarasek:
Proc radis a vymejslis skripty v php (html), kdyz je otazka polozena v "Flashové animace a grafika"?
janbarasek
Profil *
aha, toho jsem si nevšiml, já to prostě projíždím. Řekl bych, že to bude přes php i lepší !
Bubák
Profil
Johnik:
Otázka je sice v sekci „Flashové animace a grafika“, ale odkázaný příklad je v PHP.

janbarasek:
Před interpunkčními znaménky ani před závorkami se opravdu mezera nedělá.
janbarasek
Profil
Bubák:
Před interpunkčními znaménky ani před závorkami se opravdu mezera nedělá.
Si další kdo na to upozorňuje, budu se snažit se tumu vyvarovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: