Autor Zpráva
M1K3
Profil *
jak vytvořit ve flashy CS3 tuto funkci

1. uvodní obrazovka rozdělená na dvě části v první část 3 tlačítka
-video
-foto
-flash banner.

2.Chtěl bych aby uživatel mohl cvaknout na jednotlivé položky na této uvodní obrazovce a v druhé části by se...
-zobrazilo video / kdyz stiskne tlacitko video /
-fotka / kdyz cvakne na tlacitko fotka /
-flash banner / kdyz cvakne na flash banner/

Úvodní ovbrazovku mám hotovou i tlačítka. Jde pouze o propojeni tlacitka s pozadovanou cinnosti. Je to projekt do skoly.
Predem diky s usmevem

Mike
M1K3
Profil *
M1K3:

pripojuji odkaz na sobour ,který popisuji http://www.ulozto.cz/9040551/ukazka-fla
weroro
Profil
http://vinidev.tk/weroro/ukazka2.zip
//edit: Súbor som zmazal.
M1K3
Profil *
weroro:
Moc diky za tvoji praci, verim ze jsi nad tim stravil cas. Neni to zcela to co sjem potreboval, po kliknuti na tlacitko se pozadovana akce zobrazi v dalsim okne ne primo v te uvodni obrazovce / kde je to menu + grafika / Jsem sulin ze to neumim...:/
weroro
Profil
Aha, to som ale z tvojho popisu nevyčítal, upravím to.
http://vinidev.tk/weroro/ukazka2_fix.zip
M1K3
Profil *
weroro:

...jsi muj osobni carodej.) Presne tohle jsem mel na mysli. Ve skole mame ucitele a ten nas naucil tak jak se dela tlacitko,tot vse. Hledam vse na forech,diky za skvelou reakci. Ted jsem zkousel umistit video do teto prace a porad se to nejak nedari...nasel jsem na internetu navod na import videa / selhalo / pak tvorbu prehravace pres actionscript 3 - kde je asi 200 radku na naprogramovani a borec mi k tomu napsal jestli to zvladnes zkus to- nezvladnul :D:D nevim jestli by jsi by treba ochotny kdybych ti poslal video - dat mi ho tam :)) Kdyby jsi bydlel kousek odeme - koupil bych ti za to aspon 30 piv :)

Mike
weroro
Profil
Ten tvoj projekt je v AS2 a player v AS3 do neho nenarveš :) Potrebuješ player robený v AS2. Na Flash.cz si tiež písal príspevok, kde ti poradili aj článok, ktorý sa zaoberá vytvorením playera v AS3, ale ten ti nepôjde v tomto tvojom projekte. Skús toto http://flash.cz/portal/clanek.aspx?id=399 toto je riešenie pre AS2. Player ako taký ti bohužial nevytvorím, pretože som pracovne vyťažený a mám dosť flash programovania v práci. Doma by som sa na to pozrel, ale nie zadarmo.
M1K3
Profil *
weroro:

To jsem psal:) diky za vysvetlenou... Zkusim to:) diky aspon za ten tvuj cas. Myslel jsem ze to pujde jednoduseji,pres ten import toho videa...asi to neni tak lehky jak se to pise:) Uvidim, kdybych to nejak nezvladnul a potreboval bych az tak velkou pomoc, napisu ti sem a domluvili by jsem se popripade na odmene, nebo jestli jsi schopnej mi napsat takhle nejakou cenu- budu rad. Kdyby jsi chtel napsat na email- Tomasek.michal@centrum.cz


Diky za takovy jako ty

M.
M1K3
Profil *
weroro:

Tak jsem se na to kokal ,celly prehravaca je ke stahnuti pod clankem na ktery jsi mi poslal. Ted se tedy ptam, kdyz ti dam ten prehravac,video ktere potrebuju mit v projektu a 3 obrazky. Das mi to do kopy? Za nejakej peniz :)
weroro
Profil
Pokiaľ ti ten prehrávač nebudem robiť a ty mi ho dodáš, tak nemám dôvod pýtať peniaze a urobím to zadarmo. Aj tak si ale myslím, že najideálnejšie by bolo použiť už hotovú komponentu FLVPlayback, ktorá je vo flashi implementovaná (teda ak chceš použiť iba jeden prehrávač na jedno video).
M1K3
Profil *
weroro:

Jsem sice student , sam obcas delam nejakej design pro web ci nejakou lehkou grafiku a vim, ze s tim prace je, i tak ze tech penez nemam kopce, bych ti klidne neco dal... nebo kdyby jsi chtel poslu ti treba slivovici :D che,he . Co se tyce FLVPlayback - ctu ted o tom a myslim ze je to zbytecne -vylozene me staci spusti v tom mem projektu jedno video. Nejsem samozrejme odbornik :) At s tim mas tedy popripade co nejmene prace. Nedokazu vubec odhadnou kolik casu ztravis nad tim co bych potreboval:

-Dal bych ti video jiz prevedene do FLV
-ten prehravac na ktery jsi me odkazoval ve clanku
-1 jeden obrazek
-1 banner

Chtel bych to "pouze" propojit :)

Diky za skvelou komunikaci- chvalim ,tleskam
weroro
Profil
Uploadni to všetko nie kam na FTP alebo fileShare Hosting (okrem Rapidu to možeš dať hocikde). Urobím to :)
M1K3
Profil *
weroro:

Ahoj posilam_ je tam i v poznamkovem bloku popsano zhuba co potrebuji.

Diky tobe

Mike


http://www.ulozto.cz/9064919/poslat-rar
weroro
Profil
http://vinidev.tk/weroro/fix.zip
M1K3
Profil *
weroro:

Ahoj,

Je to super:) jsi genius. Jen bych potřeboval doladit tři drobnosti

- vložený banner je díky jeho rozměrů na prd. To je moje chyba. Šlo by to vyměnit?

- druha věc: použil si trošku jine písmo než já a hned u prvního tlačítka se po najetí myši. Tlačítko rozdělí do dvou řádku.

-šel by celý projekt uložit do formatu .exe či do jiného formátu , který by po spuštění neotevřel cely flash


odkaz na vymenu banneru - http://www.ulozto.cz/9088961/banner-swf
odkaz na celý projekt, pro jistoru kdyby jsi ho smazal http://www.ulozto.cz/9088981/finalek-zip
weroro
Profil
Ale ja to písmo nemám.. Pokiaľ používaš v projekte exotické písmo, tak ho treba pribaliť.
M1K3
Profil *
weroro:


tady je odkaz:) pardon....


http://www.dafont.com/search.php?psize=m&q=Big+Fat+Ugly+Cow
weroro
Profil
http://vinidev.tk/weroro/finalek.zip
M1K3
Profil *
weroro:


diky moc:) jsi sikovnej jak nikdo. Co jsem dluznej....


M.
weroro
Profil
Pošli tú slivovicu ;) Ak si nežartoval, tak adresu pošlem mailom.
M1K3
Profil *
weroro:
ok, posli mi ji:) tomasek.michal@centrum.cz

che,he...chci taky delat za slivovice :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0