Autor Zpráva
Smrtihlav
Profil *
Zdravím rozumi nekdo tady te vete?
Do embed jsem includoval fonty s diakritikou a je to.
Pokud nepouzivate embed fonts, tak to diakritiku nacita bez problemu.
;)[b][/b]
Používam Flash 8
Hanz
Smrtihlav
Do embed jsem includoval fonty s diakritikou a je to.
Téhle rozumím.

Pokud nepouzivate embed fonts, tak to diakritiku nacita bez problemu.
Nerozumím, ale to spíš proto, že nevím souvislosti (chtělo by to vědět k čemu se to vztahuje).
Smrtihlav
Profil *
Blie se o tom diskutovalo na http://www.flash.cz/portal/forum-detail.aspx?v=54
Hanz
Smrtihlav
No teď už rozumím všemu. Jen netuším, proč jsi to sem dal?
Anonymní
Profil *
No protoze jsem to poslal jednomu guru pres flash ten to sice upravil ale ja bych chtel pochopit kde jsem udelal chybu ne jen prijit k hotovemu a uz se tam nikdo nevyjadril jako kdyby to bylo supertajne. Sice jsem domluven na pristi tyden s jednim clovickem, kdyz to ale nebudu vdet tak neusnu ja nevim kde se to v tom flashi nastavuje:(((
Hanz
Smrtihlav
Problém je právě v tom, že používáš Flash 8 a oni starší. Ve Flashi 8 bylo to tlačítko přejmenováno na Embed.. (pořád v panelu properties). Tam označíš skupinu znaků co chceš vložit + do toho pole co tam je napíšeš znaky s háčky a čárkami.
Smrtihlav
Profil *
a jakou verzi bych mel tedy pouzivat???
Hanz
Smrtihlav
No MX 2004. Já sice používám 8, ale mohu si to dovolit, protože tomu rozumím a mám k tomu důvod, ale pokuď k tomu nemáš přímo nějaký závažný důvod tak je hloupost používat osmičku. To co v tom vytvoříš a neuložíš pro Flash MX 2004 tak si to v součastnosti nespustí odhaduju 98% populace (no možná 99%).
Smrtihlav
Profil *
Děkuji za radu hned to jdu zkusit
Smrtihlav
Profil *
Tak jsem to vyzkousel a oneco jsem se posunul už mi jde š í ů ú ale nejde mi ě é ř a talcitko embed v flash mx proste neni. Jeste posledni radu a uz nebudu otravovat:)Prosiim
Hanz
Smrtihlav
No v MX není. Tam se jmenuje Character..
Smrtihlav
Profil *
No bohuzel nic to nepomohlo vse je stejne nemohu to poslat emalem a vy byste se na to mrknul?:(((
Hanz
Smrtihlav
Tak to pošli.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0