Autor Zpráva
Bush
Profil
Pls Jak muzu ve Flashi udelat Login? (Prihlaseni, registraci, odhlaseni).
Diky za odpoved
ZbySTr
Profil *
jistě že ano...
buď použiješ něco jako na
http://interval.cz/clanek.asp?article=206
ale to je podle mne na ho*no...žádné zapespečení...
nebo použiješ spojení s php....
napíš si script v php a potom se na něj odvolej ve flash s paramtry, jenž zadáš třeba v textpoli
Anonymní
Profil *
nebo to udelas s pomoci XML ...
Hanz
Profil
Bush
Registraci můžeš udělat tak že obsah formuláře uložíš pomocí PHP do databáze. Login potomn tak že ti PHP zkontroluje jestli je uživatel už zaregistrován (mrkne se do databáze a vrátí ti hodnotu). Odhlášení přece numůže být problém ne? Stčí, když uživatel odejde ze stránky.
Hanz
Profil
ZbySTr
Jak to myslíš žádné zabezpečení??? Do jak si myslíš že někdo může zjistit to heslo?
Anonymní
XML ?? Jsi blázen ???? :o) XML může kdokoliv otevřít a přečíst si všechny hesla a přihlašovací jména :o)
Kdyby takové zabezpečení používaly třeba banky tak už ležím někde na Hawaii :o)
numerouno_cz
Profil
<b>Anonymni</b>
si asi myslel propojeni s nejakou DB, ne? Flash --> XML --> MySQL
Hanz
Profil
numerouno_cz
Když už tak Flash--> PHP --> XML --> PHP --> MySQL
A stejně co je to zablbost? Proč by se to dávalo do XML?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.