Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Elfinn Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 10. 2005, 19:54:45
Mam vytvoreny na web strance scroll bar (text), vsechno funguje. Jenze se mi zobrazuje pres celou stranku a ja ho potrebuju umistit do mensiho okna v te strance. A nevim jak na to :(
tvorila jsem ho pomoci http://www.webtip.cz/art/wt_tech_flash_a_as/liquid_flash5_scroll.html Je to ve Flashi 5. Diky. |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 21. 10. 2005, 20:01:48
Elfinn
Jak to myslíš přez celou stránku? Jako celý ten Flash, nebo jenom scrollbar ? |
||
Elfinn Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 10. 2005, 20:16:13
scrollbar mi jede pres celou stranku dalo by se rict nahoru do nekonecna a dolu do nekonecna a ja ho potrebuji umistit do maleho scrollovaciho okna jak je zobrazene na strankach, dle kterych jsem to delala.
|
||
Hanz Profil |
#4 · Zasláno: 21. 10. 2005, 20:23:33
Elfinn
V tom případě máš chybu v tom kódu,nebo někde jinde. S tím ti, ale nemůžu poradit, když to nevidím. Ale nejspíš bude problém v podmínkách, nebo pokuď to děláš ve Flashi MX 2004 (možná už i MX, nevím přesně), tak to může být tím ../text , protože by tam mělo být spíše _root.text Jo a ještě jedna věc mě napadla, ale to by bylo možné jen jestli jsi to vložil ještě do nějakého MovieClipu, nebo to načítáš jako externí SWF do jiného SWF. |
||
Elfinn Profil * |
#5 · Zasláno: 21. 10. 2005, 20:33:39
text jsem udelala jako movie clip, k tomu dva buttony, kterym jsem priradila kod
-rolovaci nahoru on (rollOver) { if (getProperty("../text", _y)>12.4) { } else { tellTarget ("../text") { property = getProperty(text, _y); ypos = property+10; setProperty (_root.text, _y, ypos); gotoAndPlay (2); } } } -rolovaci dolu on (rollOver) { if (getProperty("../text", _y)<-577) { } else { tellTarget ("../text") { property = getProperty(text, _y); ypos = property-10; setProperty (_root.text, _y, ypos); gotoAndPlay (2); } } } a je to FLASH 5 |
||
Hanz Profil |
#6 · Zasláno: 21. 10. 2005, 20:48:05 · Upravil/a: Hanz
Elfinn
No nejlepší bude, když si stáhneš ten hotový fla a podíváš se v čem máš chybu. Jestli na to nepříjdeš tak mi pošli ten tvůj fla (jen doufán že to Flash 8 otevře). Každopádně ten script vypadá dobře. |
||
Elfinn Profil * |
#7 · Zasláno: 22. 10. 2005, 16:54:49
Ten jejich hotovy fla mi v tomto moc nepomuze. Ten muj vytvoreny fla najdes na http://aoife.wz.cz/doc.html flash-s2r. fla (snad se ti to otevre). Tam uvidis, v cem je problem.
|
||
Hanz Profil |
#8 · Zasláno: 22. 10. 2005, 19:42:35
Elfinn
No máš ho udělaný dost špatně. Ty tam máš u toho tlačítka dva snímky a na každém máš jinou podmínku. Ta co je na prvním je správná, ale na tom druhém je špatně. Stačí si dát u zeleného tlačítka na druhém snímku mícto čísla -577 číslo 20 a vše je OK |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0