Autor Zpráva
sencero
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

AHOj lidi mám problém s tím že když dám fram jedna panak+hul v pravo a pak fram 10 panak+hul nahore a dám v properties nastavim shape tak mi ro uděla takovou nepredstavitelnou čmáranici že ani není poznat co to je! nevite v čewm je problem??
PerToon
Zkusil bys to popsat ještě jednou srozumitelně?
sencero
Profil *
ano jiste
Takže vložím jako fram 1obrázek panačka(nožičky+ručičky+telíčko+hlavička)a pak vložím do framu 10 to samé ale jinak třeba že na framu 1 stoji na framu 10 se drbe na hlavě.a pak dám framu jedna shape tween a ono místo toho aby to zvedlo ruku tak se třeba noha promění v hlavu nebo ruka se promění v telo a proste to nezvedne jenom tu ruku.co je za problem jestli to ješte nechápeš tak tady máš me ICQ 202-530-968
Timy
sencero
příště prosím do sekce Flash:-) předejdeš omylům

zkus použít místo whape tween motion tween, ale pokud chceš jemnější a přesnější pohyby, asi ti nezbyde nic jiného, než frame by frame.

moment, teď mi to asi došlo. Máš toho panáčku vcelku nebo animuješ ruce a nohy zvlášť? Jestli ho tedy máš vcelku, zkus ještě použít pomocné body
sencero
Profil *
no ja nevim ja ho animuju dohromady ale jeestli je lepsi animovat zvlášt tak to udělám zvlášt tak ¨jak mám animovat?
jo a ty lidi co dělaj filmy příklad xixao jestli neznas koukni se na www.1000her.cz a v menu na levo mas vlastni odkaz tak ty to dělaj fram po framu nebo to dělaj shape pro¨sim odpověz.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0