Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
sencero Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 10. 2005, 21:57:22
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně. AHOj lidi mám problém s tím že když dám fram jedna panak+hul v pravo a pak fram 10 panak+hul nahore a dám v properties nastavim shape tak mi ro uděla takovou nepredstavitelnou čmáranici že ani není poznat co to je! nevite v čewm je problem?? |
||
PerToon Profil |
#2 · Zasláno: 26. 10. 2005, 10:43:49
Zkusil bys to popsat ještě jednou srozumitelně?
|
||
sencero Profil * |
#3 · Zasláno: 26. 10. 2005, 14:53:23
ano jiste
Takže vložím jako fram 1obrázek panačka(nožičky+ručičky+telíčko+hlavička)a pak vložím do framu 10 to samé ale jinak třeba že na framu 1 stoji na framu 10 se drbe na hlavě.a pak dám framu jedna shape tween a ono místo toho aby to zvedlo ruku tak se třeba noha promění v hlavu nebo ruka se promění v telo a proste to nezvedne jenom tu ruku.co je za problem jestli to ješte nechápeš tak tady máš me ICQ 202-530-968 |
||
Timy Profil |
#4 · Zasláno: 26. 10. 2005, 14:59:32
sencero
příště prosím do sekce Flash:-) předejdeš omylům zkus použít místo whape tween motion tween, ale pokud chceš jemnější a přesnější pohyby, asi ti nezbyde nic jiného, než frame by frame. moment, teď mi to asi došlo. Máš toho panáčku vcelku nebo animuješ ruce a nohy zvlášť? Jestli ho tedy máš vcelku, zkus ještě použít pomocné body |
||
sencero Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 10. 2005, 15:25:49
no ja nevim ja ho animuju dohromady ale jeestli je lepsi animovat zvlášt tak to udělám zvlášt tak ¨jak mám animovat?
jo a ty lidi co dělaj filmy příklad xixao jestli neznas koukni se na www.1000her.cz a v menu na levo mas vlastni odkaz tak ty to dělaj fram po framu nebo to dělaj shape pro¨sim odpověz. |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0