Autor Zpráva
HomerJay
Profil
Zdravím,

jeden milý človek z tohoto fóra mi spravil script vo flashi ktorý som si potreboval trošku upraviť, preto som si ho otvoril v programe Sothink SWF Decompiler a chcel upraviť. Texty upraviť išli, no zdrojový kód ako taký upraviť nešiel, neviete čím to bude? Prípadne mi viete prosím poradiť program, ktorým upravím zdrojový kód .swf alebo .fla súboru a následne skompilujem do použiteľnej podoby .swf? Najlepšie všetko okrem Macromedia Flash.

Ďakujem :)

P.S.: Ešte taká malá otázočka, je nejaká možnosť aby som toto obrovské tlačidlo jednoducho zmenšil a nahodil ho na klasickú .php stránku namiesto <form> na upload súboru?
candiess
Profil
HomerJay:
P.S.: Ešte taká malá otázočka, je nejaká možnosť aby som toto obrovské tlačidlo jednoducho zmenšil a nahodil ho na klasickú .php stránku namiesto <form> na upload súboru?
Ano, udělat si v CSS nějakou třídu a te napsat ony vlastnosti, které potřebuješ :)

Nakopnu tě: (s kulatými rohy pro CSS3)

.butt {
background: url(images/opakovaci_pozadi.png);
border-radius: 10px;
padding: 10px;
}
<input type="submit" value="Blahblah" class="butt"/>
, kde opakovaci_pozadi bude?
HomerJay
Profil
Čo takto keby celý ten .swf súbor "loadnem" do .php scriptu? Ono ako design celý mám, hentým tlačidlom vlastne nahrádzam <form> pretože chcem, aby bolo možné vybrať si viacej súborov naraz na upload.
candiess
Profil
HomerJay:
Počkat, ty používáš Flash, aby jsi mohl nahrávát vice soubor najednou? Chapu ale můžeš použít technologii AJAXU, která ti umožňuje to samé, a ještě si budeš moct ten kod upravit dle libosti, flash je strašně ,,na pevno" a osobně v něm dělám třeba jen animace a nebo hry, na tyto systémové prvky jako je třeba upload souborů se hodí PHP, případně dochucen o JQuery, kdyby jsi to chtěl udělat podobně jako na ukázce :)
HomerJay
Profil
Jediné čo ja ovládam je PHP a HTML, preto som Flash bral ako jedinú cestu na multiupload.
Upload súborov mám no neviem ako tam zakomponovať multiupload, chceš povedať že existuje lepšia cesta? :)
candiess
Profil
HomerJay:
<form action='' method='post' enctype='multipart/form-data'>
Soubory:<input type='file' name='my_files'/>
</form>
To si teda myslím :) kod nahoře je zápis do HTML

<?php
if(isset($_FILES["my_files"])) {
$my_files = $_FILES["my_files"];
}?>
, googlil jsi předtím, než ses pustil do hromadného uploadu přes Flash? :)
Kod nahoře je v PHP, pokud si to budeš chtít převést do animačního procesu (nějaké ukázovátko nahrávání) googli pod pojmy JQuery upload, Ajax upload,...
margin
Profil *
candiess:
Multiupload se nedělá tak, že vedle tlačítka pro výběr souboru napíšeš Soubory.
candiess
Profil

Soubory:<input name="fotka[]" type="file" multiple />
j sry, sekl sem se :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na candiesse:
můžeš použít technologii AJAXU
JavaScript se nedostane k obsahu souboru, takže ho nemůže ani poslat AJAXem.

googli pod pojmy JQuery upload, Ajax upload
… a najde hotová řešení, která také využívají flash (+ nějaký balast navíc).

type="file" multiple
Slabá podpora.
HomerJay
Profil
candiess:
Chceš povedať že hento mi stačí na multiupload? Chamurappi hovorí niečo o podpore, čiže to asi nie je podporované všetkými prehliadačmi, čo?
candiess
Profil
Chamurappi
no Js se nemusi dostat k souborum, ale muze se odkazovat na php script, ktery mu zpatky posle data a JS si podle toho udela animaci ne?
neco jako $.get metoda, nebo melu blbosti?

HomeJay, co se tyce podpory je to v pohode, co je mozne ze to nepodporujou prohlizece typu IE 5 a nizsi, takze dont worry :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na candiesse:
nebo melu blbosti?
Ano.

co je mozne ze to nepodporujou prohlizece typu IE 5 a nizsi
A také 6 a 7 a 8 a 9. Z jaké planety jsi sem spadl?
weroro
Profil
To flash tlačítko na upload som robil ja. Požiadavka na jeho funkcionalitu znela, aby sa po kliknutí na tlačítko otvoril dialog pre výber s odfiltrovaným typom súborov (obrázky). Ďalej aby sa v tomto dialogu dalo označiť viac ako jeden súbor, čiže multiSelect v jednom okne. Všetko funguje a flash je podobne ako pre funkciu clipboard na toto často používaný.

HomerJay:
Stačilo mi napísať :) Nežiadal si o kompletné riešenie (aj s HTML - PHP časťou) keby si,si to vyžiadal tak ti to pošlem ako komplet, ktorý iba implementuješ do tvojho projektu. Chcel si iba Upload component.
HomerJay
Profil
weroro:
Otravoval som ťa už celkom dosť tak som nechcel zas otravovať, vieš... :) No po pravde by som potreboval ten flash súbor neskompilovaný (potrebujem tie texty trošku upraviť, resp. dať do angličtiny) a najlepšie by bolo, keby to tlačítko mám zakomponované v HTML. Možno keby mi dáš to kompletné riešenie, zakomponujem si to podľa toho ale to je na tebe, každopádne som ti vďačný :)
weroro
Profil
Zdroj: http://temp.weroro.sk/Source_flashMultpleUpload.rar
Ako vložiť SWF do stránky: http://www.hojko.com/najfunkcnejsi-sposob-vlozenia-flashu-do-web-stranky-t170134.html
HomerJay
Profil
Ďakujem, podarilo sa mi to upraviť aj implementovať, už len dve veci.
1) V upload.php budem mať potrebovať $_POST[''] aby som obrázok uložil na danú lokáciu, čo dám medzi ' ' keď to nemá form a nijako som to nepomenoval?
2) Čo sa stane po skončení uploadu? Asi to užívateľa bude musieť hodiť na nejakú stránku na ktorej by som chcel zobraziť linky na jeho obrázky, no ten script mi nepovie ktoré sú to obrázky keďže sa spúšťa pri každom obrázku samostatne.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: