Autor Zpráva
luhaj
Profil *
Dobrý den,
nevím si rady s načtením obráízků do animace, mám na serveru uložené 3 obrázky a chci aby se mi postupně načetly do animace, ale asi dělám nějakou chybu v action scriptu protože se mi tam ne a ne načíst.
Poradíte mi někdo prosím jak to opravit?
Dělám jednoduchou animaci v sothink swf quicker
kod:

function EndTransLate() 
{ 
if(isSetTimer == false && check == true) 
TimeID = setInterval( OnTime, 8000,undefined ); 

} 
function GetBaseUrl() 
{ 
pos = _url.lastIndexOf("\\"); 
if (pos == -1) 
{ 
pos = _url.lastIndexOf("http://www.jitkasevcikova.cz/w....uploads/2012/06/"); 
} // end if 
return (_url.substr(0, pos + 1)); 
} 
function Move(Step) 
{ 
ShowPhoto(Step); 
} 
function ShowPhoto(PhotoID) 
{ 
clearInterval(TimeID); 
isSetTimer = true; 
TimeID = undefined; 
CurPhotoID=PhotoID; 
CurImgFileName=ImgFileName[PhotoID]; 
CurScale=PhotoScale[PhotoID]; 
CurWidth=PhotoWidth[PhotoID]; 
CurHeight=PhotoHeight[PhotoID]; 
CurInfo=PhotoInfo[PhotoID]; 
CurEffect = ImageEffect[PhotoID]; 
BasePath = GetBaseUrl(); 
Container.LoadPhoto(BasePath + CurImgFileName,CurScale,CurWidth,CurHeight,CurEffect);
 isSetTimer = !(check); 
} 

function OnTime() 
{ 
if(flag == true) 
{ 
CurPhotoID = CurPhotoID + 1; 
if(CurPhotoID==3) 
{ 
if(IsRollBack) 
Move(0); 
else 
{ 
CurPhotoID = CurPhotoID - 1; 
clearInterval(TimeID); 
TimeID = undefined; 
isSetTimer = true; 
} 
return; 
} 
else 
{ 
ShowPhoto(CurPhotoID); 
} 
} 
else 
{ 
clearInterval(TimeID); 
TimeID = undefined; 
isSetTimer = true; 
} 
} 
Container.LoadingBar=Loading; 
Container.OnEndTrans=EndTransLate; 
onEnterFrame = WaitContainer; 
function WaitContainer() 
{ 
if (Container.Masker<>undefined) 
{ 
onEnterFrame = undefined; 
Move(0); 
} 
} 
if (FirstRun==undefined) 
{ 
FirstRun=false; 
PhotoScale=new Array(); 
PhotoWidth=new Array(); 
PhotoHeight=new Array(); 
ImgFileName=new Array(); 
ImageEffect = new Array(); 

flag = true; 
isfull = 0; 
isSetTimer = 0; 
check = !(isSetTimer); 
IsRollBack = 1; 
TotalImage = 3; 
DelayTime = 4500; 
fscommand("fullscreen",isfull); 
fscommand("allowscale",false); 
ImgFileName[0]="1.jpg"; 
PhotoScale[0]=99,601594; 
PhotoWidth[0]=249; 
PhotoHeight[0]=250; 
ImageEffect[0] = 8; 

ImgFileName[1]="2.jpg"; 
PhotoScale[1]=100,000000; 
PhotoWidth[1]=250; 
PhotoHeight[1]=250; 
ImageEffect[1] = 10; 

ImgFileName[2]="3.jpg"; 
PhotoScale[2]=100,000000; 
PhotoWidth[2]=250; 
PhotoHeight[2]=250; 
ImageEffect[2] = 2; 

}stop(); 

Moderátor Chamurappi: Neobaluj prosím celý příspěvek mezi značky [pre] a [/pre].
weroro
Profil
1.) Daný kód vyzerá ako dekompilovaný, čiže sa opýtam takto: Máš k jeho úprave týmto spôsobom (dekompiláciou) vysporiadané všetky autorské povolenia?

2.) Nevidím tam ani jednu z troch funkcií obsluhujúcich načítavanie externých obrázkov, z čoho vyvodzujem, že sa jedná iba o časť nejakého väčšieho celku, bez ktorého je tebou poskytnutá časť kódu irelevantná, pretože netuším akým spôsobom sa tieto dáta ďalej spracúvajú.
luhaj
Profil *
Dobrý den,
mám oficiální licenci sothink swf quicker, vše je právně v pořádku.
Já´vidím problém v části funkce getbaseurl, asi jsem tam udělal něco špatně, z adresářových složek mi to normálně obrázky načítá, ale z webu ne :-(

function GetBaseUrl()
{
pos = _url.lastIndexOf("\\");
if (pos == -1)
{
pos = _url.lastIndexOf("http://www.jitkasevcikova.cz/w....uploads/2012/06/");
} // end if return (_url.substr(0, pos + 1));
}
weroro
Profil
Ja som sa nepýtal na licenciu od softvéru ale na licenciu k SWF súboru, pretože predpokladám, že to nie je tvoj výtvor.

Je možná živá ukážka? Skutočne mi príde ten kód neprehľadný a samotná aplikácia mi povie možno viac ako útržky kódu.
luhaj
Profil *
weroro:
Určitě, zasílám v příloze.
Je to normálně vygenerované sothinkem, není to můj výtvor, to máš pravdu :-) já se ve flashi a AS nevyznám.
Stáhni si to zde:
http://www.jitkasevcikova.cz/wp-content/uploads/2012/06/banner-BB.rar
weroro
Profil
http://media.weroro.sk/bordel/bannerjpw.zip
luhaj
Profil *
V čem jsi to dělal? První obrázek mi to načte
(http://www.jitkasevcikova.cz/wp-content/uploads/2012/06/1.jpg),
ostatní http://www.jitkasevcikova.cz/wp-content/uploads/2012/06/2.jpg
http://www.jitkasevcikova.cz/wp-content/uploads/2012/06/3.jpg

bohužel ne :-(


Ajoo, už to vidím, ty jsi tam dal 2,3 .png
Hele a prosímtě můžu se zeptat jak jsi to spravil? Díky moc!!


Aha, nefunguje :( , koukej: http://testing.brno-taxi.cz/bb.swf
Já to právě potřebuju dát na jinou adresu a potřebuju aby si to bralo obrázky z URL:

http://www.jitkasevcikova.cz/wp-content/uploads/2012/06/1.jpg
http://www.jitkasevcikova.cz/wp-content/uploads/2012/06/2.jpg
http://www.jitkasevcikova.cz/wp-content/uploads/2012/06/3.jpg
weroro
Profil
Tak v tom tvojom programe, v ktorom upravuješ SWF zmeň cestu k obrázkom. Ja som to neupravoval (iba som vyčítal správne názvy tých obrázkov), lebo to nemám dovolené od autora toho banneru a autorské práva porušovať nemienim.
luhaj
Profil *
Já jsem autorem banneru :-D A povoluji ti to :-D
já si myslím že bude problém někde tady:

function GetBaseUrl() { pos = _url.lastIndexOf("\\"); if (pos == -1) { pos = _url.lastIndexOf("http://www.jitkasevcikova.cz/wp-content/uploads/2012/06/"); } // end if return (_url.substr(0, pos + 1)); }

ale nevím kde. Prostě to nechce z toho adresáře na dané url načíst ty obrázky 1,2,3,.jpg
weroro
Profil
Tu máš názvy tých súborov. Ak si autor, tak by si ty sám mal vedieť, že aké súbory si tam pridal.
ImgFileName[0] = "1.jpg";
    PhotoScale[0] = 99;
    601594;
    PhotoWidth[0] = 249;
    PhotoHeight[0] = 250;
    ImageEffect[0] = 8;
    ImgFileName[1] = "2.png";
    PhotoScale[1] = 100;
    0;
    PhotoWidth[1] = 250;
    PhotoHeight[1] = 250;
    ImageEffect[1] = 10;
    ImgFileName[2] = "3.png";
    PhotoScale[2] = 100;
    0;
    PhotoWidth[2] = 250;
    PhotoHeight[2] = 250;
    ImageEffect[2] = 2;
Je to na prvom snímku.
Stačí upraviť tú cestu. Ešte upozorňujem, že na servery kde sú tie obrázky musí byť umiestnený súbor crossdomain.xml kvôli zabezpečeniu flash playera ktoré zabraňuje načítavanie súborov z iných domén.
luhaj
Profil *
okej díky moc :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: