Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
worktogether Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 9. 2016, 15:10:01
Prerábam jednoduchú interaktívnu flash animáciu do html5 canvas. Všetko mám na prvom frejme, aj 3 buttony, ktoré spušťajú nejaký MovieClip. V jednej vrstve "Actions" sú Javascripty, ktoré obsluhujú jednotlivé buttony.
V javascripte mám na prvých riadkoch: this.krizovatka.stop(); this.wrongAnswer.stop(); Problém nastane, keď testujem animáciu (Ctrl+Enter), tak uvedené movieclipy nestoja, ale ihneď sa spustia... Ale ak doplním na prvý riadok alert(1); , tak to funguje, ale až po potvrdení alert-u.
neviete kde môže byť problém? |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
worktogether Profil * |
#2 · Zasláno: 15. 9. 2016, 19:15:47
Toto je animacia, ktora funguje zle, ale neviem preco.... ihned po nacitani sa spustia vsetky MovieClipy:
test 1 test.prestiz.sk/1/krizovatka3.html A toto je ta ista animacia s tym rozdielom, ze na zaciatok skriptu bol pridany alert(); Ak sa alert odklikne, animacia uz ide ako ma: test 2 Ak ma niekto skusenosti a vedel by sa napriklad pozriet aj na zdrojaky, tak poslem .fla subor... |
||
worktogether Profil * |
ok, po 4 dnoch to mam vyriesene, dakujem :)
ešte doplním, možno to niekomu pomôže: problém bol v tom, ze MovieClip je samostatný animovaný objekt a mne sa tieto MovieClipy spúštali hneď po zapnutí skriptu. V každom movieClipe som dal na prvý frame this.stop(); a potom z hlavnej Stage spúšťal potrebné MovieClipy pomocou this.MovieClip1.gotoAndPlay(1); . Toto mi fungovalo.
|
||
Časová prodleva: 8 let
|
0