Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Můžete mi poradit, proč se mi v Opeře a Ie zobrazuje flash normalne a v FF vubec (dokonce me tam chybí celý pruh loga)
http://iforum.ic.cz
Anonymní
Profil *
Tady jsem zkontroloval validitu. Ale moc tomu nerozumim.
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fiforum.ic.cz
Catlover
Profil
mne to tiez vobec nezobrazuje, ale troxu som sa na to pozrel...

zdrojovy kod stranky
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com
/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
width="900" height="120" id="movie" align="">
<param name="movie" value="templates/fiblack/ft.swf">
<embed src="movie.swf" quality="high" width="900"
height="120" name="movie" align=""
type="application/x-shockwave-flash"
plug inspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</object>


najskor tam odkazujes na value="templates/fiblack/ft.swf" (cize vlastne http://iforum.ic.cz/templates/fiblack/ft.swf ) a to ide v pohode, ale potom dalej mas <embed src="movie.swf" a tam je asi aj chyba. Skus otvorit overall_footer.tpl a to <embed src="movie.swf" prepisat na <embed src="templates/fiblack/ft.swf"
Anonymní
Profil *
Tak jsem to proved a stejne to nejde :(
Catlover
Profil
zaujimave....
mas to presne takto? -->

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com
/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
width="900" height="120" id="movie" align="">
<param name="movie" value="http://iforum.ic.cz/templates/fiblack/ft.swf">
<embed src="http://iforum.ic.cz/templates/fiblack/ft.swf" quality="high" width="900"
height="120" name="movie" align=""
type="application/x-shockwave-flash"
plug inspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</object>


?
lebo som si dovolil presne tento kod vyskusat a ide to --> http://catlover.cats.sk/swfpokusy_a_ine/logo.html
Anonymní
Profil *
Mas pravdu me to taky funguje a z tech stránek to nejde,to je divny. Potřebuji nutně to mít funkční a ted tohle. Nenapadá tě čím to může být?
Anonymní
Profil *
Mas pravdu me to taky funguje a z tech stránek to nejde,to je divny. Potřebuji nutně to mít funkční a ted tohle. Nenapadá tě čím to může být?
Anonymní
Profil *
Musí tam být celá cesta k souboru pak to funguje
Anonymní
Profil *
Diky přivedl jsi mě na to
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0