Autor Zpráva
FlashManiac
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

CAVTE VSICI !

Mám malej problémek. Potřebuju vědět esli nejde ve Flashi MX vytvořit časovač jako například v Basicu nebo Delphině.
Esli jo napište prosííím nějakej ten kódek(action script) - tak cya cyncyla.
DoubleThink
Profil *
Na časování se používá buď samotná časová osa - což je dost nepřesné (reálná rychlost přehrávání závisí na výkonu počítače).
Nebo pomocí fce getTimer(), která vrací počet milisekund, které uplynuly od doby, kdy začalo movie hrát.
FlashManiac
Profil *
Thanxs you.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.