Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
2xist Profil |
#1 · Zasláno: 13. 1. 2006, 20:08:50
Dobry den,
chtel jsem se zeptat na par otazek a prosim omluvte stupidni otazky zelenace .) 1) chtel jsem se zeptat jestli nahodou nekdo nevite o scriptu,ktery by delal nasledujici funkci a to ze po urcite dobe klidu mysi(tedy,kdy se nehybe) by se spustila nejaka animace,jde mi hlavne o ten "klid" ,tedy kontrolu pohybu mysi ?.. 2) a kdyby jste nekdo byl opravdu hodny,tak bych byl rad kdybyste se mi ozval na icq a ten problem malinkdo poresili -- 211963258 diky vsem |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 13. 1. 2006, 21:00:26 · Upravil/a: Hanz
2xist
Žádná taková funkce přímo neexistuje, ale není problém to udělat. function nehybnost() { if (provedeno == false) { //SEM SCRIPT, KTERÝ SE MÁ PROVÉST } provedeno = true; } provedeno = false; onMouseMove = function () { provedeno = false; clearInterval(nech); nech = setInterval(nehybnost, 1000); }; |
||
2xist Profil |
#3 · Zasláno: 13. 1. 2006, 21:18:16 · Upravil/a: 2xist
takze setInterval je ten cas,po ktery to musi byt v nebybnosti a je to asi v ms ?
a pocita to cas nebo snimky,protoze,ja tam mas smycku ? |
||
Hanz Profil |
#4 · Zasláno: 13. 1. 2006, 21:31:57
2xist
Vše je jak píšeš. A počítá to čas |
||
2xist Profil |
#5 · Zasláno: 13. 1. 2006, 21:38:43
Zasláno: 13.1.2006 21:31:57Citovat
2xist Vše je jak píšeš. A počítá to čas jenze,ja bych potreboval,aby po nekolik sekundach se spustila ta animace,ale potom kdyz se mys pohla,tak nabehlo dalsich nekolik sekund ... nebo,me to tak aspon nefunguje :-\ ..rikam sem zelenac :) |
||
Hanz Profil |
#6 · Zasláno: 13. 1. 2006, 21:51:24
2xist
Tak dej pod animaci jeden dlohý snímek do kterého dej: function nehybnost() { if (provedeno == false) { play(); } provedeno = true; } provedeno = false; onMouseMove = function () { stop(); provedeno = false; clearInterval(nech); nech = setInterval(nehybnost, 1000); }; |
||
2xist Profil |
#7 · Zasláno: 13. 1. 2006, 22:00:08 · Upravil/a: 2xist
tak ted se mi to pro zmenu zastavi
,kdyz pohnu mysi( mimochodem co dela tohle ? " onMouseMove = function () { stop() " ) ,napis mi na icq..bude to rychlejsi..pls EDIT : takze asi,tak,kdyz tam dam ten script co si mi napsal po druhe do zvlastniho radku,tak se to sekne na nekolik sekundu(interval) a pak jede dal,tak jsem to upravil takhle a function nehybnost() { if (provedeno == false) { gotoAndPlay(131); } provedeno = true; } provedeno = false; onMouseMove = function () { play; provedeno = false; clearInterval(nech); nech = setInterval(nehybnost, 1000); }; a dela to to stejny,pac nic jinyho me nenapdalo nez tam dat to play,nebo ho tam vubec nedavat coz si mi ty psal v tom prvnim..nevim si rady,tak pls pomoc.. |
||
Hanz Profil |
#8 · Zasláno: 13. 1. 2006, 22:41:14
2xist
Stačí přehodtit stop a play: function nehybnost() { if (provedeno == false) { stop(); } provedeno = true; } provedeno = false; onMouseMove = function () { if(provedeno==true){ play(); } provedeno = false; clearInterval(nech); nech = setInterval(nehybnost, 1000); }; |
||
2xist Profil |
#9 · Zasláno: 14. 1. 2006, 10:24:11
porad to dela to stejny,ted si nejsem jisty,jestli si me pochopil,co myslim,ale melo by to vypadat ve vysledku priblizne takhle.. pr. na http://www.oneill.com/mens-surf-gear.php ten menu bar,co po chvilce zajede..
|
||
Hanz Profil |
#10 · Zasláno: 14. 1. 2006, 10:56:29
2xist
No na té stránce jsem si ničeho takového nevšiml |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0