Autor Zpráva
FilipLudvik
Profil
Zdravim Vas,
mam jiz hotovou stranku v html do, ktere nacitam flash a potrebuji na flashi zobrazit fotku. je to mozne?
diky za odpoved.
T3RMiX
Profil
Je to mozne, pokud mas zdrojovy kod Flashe. Zalezi na tom jakym zpusobem chces fotky do Flashe nacitat.
FilipLudvik
Profil
jakoby placnout pres flash....mam to trochu specificke.

flash hotova a nacitana do html
dale asi 5 textaku, ve ktery pises text ktery se ma zobrazovat na flashi. a tam bych potreboval pridat fotky.
Hanz
Profil
FilipLudvik
No pokuď dobře chápu a máš Flash MX 2004, nebo 8, tak normálně pomocí <img src="cesta_k_fotce.jpg">
Jo a musíš mít povolené formátování pomocí HTML
FilipLudvik
Profil
muzeme to zkusit po mailu? poslal bych ti co mam.
diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0