Autor Zpráva
fisla2
Profil *
mam mc, ktery je vetsi nez flash okno a meni pozici podle pozice mysi.
vse pracuje dobre dokud swf soubor neotevru v html okne. - pak se obcas mc trochu trhne - jeho pohyb uz neni tak plynuly. nevite nekdo cim to muze byt???
fps mam na 48.
diky.
Hanz
Profil
fisla2
FPS není stálé. Záleží na operačním sysému, verzi flash playeru a prohlížeči. Takže to bude tím, že to fps s zmenší natolik, že s to začne trhat.
fisla2
Profil *
takze se s tim neda nic delat???
je divny ze fps nejsou staly...
- tady davam este ukazku (je to nepatrny to skubnuti, ale je tam):
http://www.fisla2.com/place/nevymenu.html
Hanz
Profil
fisla2
takze se s tim neda nic delat???
To jsem neřekl! Stačí využít updateAfterEvents(); viz:
http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=kurzor

A FPS můžešmít klidně 12
fisla2
Profil *
dik, zkusim to nak predelat.
Anonymní
Profil *
ja bych rad navazal na tema a zeptal se,jak bych to mohl misto pohybu mysi adaptovat na scrooll tlacitko mysi ?..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.