Autor Zpráva
Petr
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Ahoj lidi, už jsem tu jednou o flasch editor prosil. Pár ohlasů se mi ozvalo. Ale jak si jsem se v tom nevyznal. Tak vás prosím ještě jednou o pomoc. Tím to bych vás chtěl poprosit jestli byste mi neposlali dobré stránky z editory flasch. Nebo který osobně požíváte a jste sním spokojeni. Já bych si chtěl též vytvořit fleschové stránky a nevím jakým programem. Tak bych byl moc rád aby jste mi v tom pomohli Dik moc za pomoc. Chtěl bych si to taky vyzkoušet.
Případné programy můžete zasílat na e-mail: petwal@volny.cz web: www.webas.wz.cz
PS:Tyto stránky www.webas-wz.cz bych se pokusil předělat do fleschové podoby.
Hanz
Petr
Já bych šel k originálu:
www.flash.com
Petr
Tam už jsem byl.
jarmilprdel
Zkus tohle je jednodušší na pochopení ale nemá takové možnosti

www.swishzone.com
M. Blecha
Profil *
Petře, pomôžem ti. Poznám jednu stránku na tvorbu flashov, volá sa www.softpedia.com, keď tam pôjdeš, klikni na okruhlé červené tlačítko, na ktorom je napísané "Windows" a potom namier na tabulu kde su kategórie, vedľa nej sa píše "Categories in this section(kategórie v tejto sekci)", namier kurzorom na tu tabulu, na ktorej je "choose...(výber...)" a sa ti zobrazí zoznam, postupuj takto: Internet\WEB Design\Flash a tam najdeš všetky flash editory, pokiaľ sa tam nebudeš vedieť orientovať, tak klikni sem. Ja som si tam tež hľadal nejaký flash editor ale nenašieľ som si ten správny, zistil som že najlepší flash editor je Macromedia Flash MX 2004. Nevieš, kde by som ho našieľ, napíš mi na [email=ipq@pobox.sk]e-mail[/email], keby si ho našieľ.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0